Da li ste za to da Srbija postane kraljevina?!

Kraljevina?

• DA

• NE

• NE ZNAM

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Yan:
"Srbin ili antisrbin pa sledstveno tome monarhista ili komunista", HA-HA-HA-HU-HU-HU... Kakvih ovde bolesnika ima :cry: , da covek ne poveruje. Deco manite se MITOVA, MONARHIJA i KOMUNIZAMA, znam da ste mnogo toga prosli ovih nekoliko godina koje nisu bile lake za odrasle ljude a kamoli za decu tako da vas donekle i razumem, ali je krajnje vreme da se okrenete buducnosti a ne crnim kraljevima, staljinima ili seseljima :roll: .
Cijenjena Gospica,krasno zapažanje.

Yan:
"Srbin ili antisrbin pa sledstveno tome monarhista ili komunista", HA-HA-HA-HU-HU-HU... Kakvih ovde bolesnika ima :cry: , da covek ne poveruje. Deco manite se MITOVA, MONARHIJA i KOMUNIZAMA, znam da ste mnogo toga prosli ovih nekoliko godina koje nisu bile lake za odrasle ljude a kamoli za decu tako da vas donekle i razumem, ali je krajnje vreme da se okrenete buducnosti a ne crnim kraljevima, staljinima ili seseljima :roll: .

Колико болесника.........познат ми је стил ,предпостављам и модераторима.
Вождовац у акцији.

Wilkołak:
Pojavi se Aca u Londonu i oni kazu "ju, vidi geacine, utripovao se da se pita za nesto".... Ma daj. Dosta bajki!

Xe-xe-xe...
srpkokez6bv.gif

Svevlad:
Ako Srbija ne postane kraljevina, ja ću da skočim sa terase. I nemojte da zovete vatrogasce, jer će oni sigurno da zadocne, tako da će to biti trošak za našu državu.
Претходно објави да си ОСТАВИО ДРОГУ (али си заборавио ГДЕ!) па ће неко да те жали. У противном глупа смрт, као код оног сеског свињара који је хтео да казни село па одсеко самом себу мушкост!

Back