Da li ste za psihijatra?

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo moje teorije, ovde sam zato što vredim i ja i moja Krstarica, ako me udaljite, gubim i ja i Krstarica,...jedini koji dobija. je moj kolega psihijatar...Naopako naravoučenij : više vredi jedan psihijatar negoDivilac na Krstarici,.......slikaj se ti psihijatre,...ispravno naravoučenije :više vrede Divilac i Krstarica nego,...Nisam za psihijatra,mada bi moderatori mogli malo na meni poraditi...

Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"

Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...
I za to mi redovno govore da bi psihijatar imao posla u mom slučaju :rumenko:

I ja to radim...:mrgreen:

imam ja jednu cudnovatu osobinu.Odrasla sam osoba,ali kada vozim bicikli ja zamisljam da prevozim mrave,kao autobus i onda se utripujem pa jurim kao da stignemo na vreme....uopste ne znam zasto to radim,mozda mi je dosadno dok vozim bicikli pa da prekratim vreme,a mozda i volim adrenalin pa ga na taj nacin podizem,zamisljajuci neku frku kao kasnim,moram stici na vreme zbog mrava...garant svi sad gledate u monitor ovako:eek: posle ovog teksta:zcepanje:

Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"

Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...
I za to mi redovno govore da bi psihijatar imao posla u mom slučaju :rumenko:

Uuuuuuuuuuuuuu, ti si luđa od mene :zcepanje: meni samo važno da prvo idu gaće, pa majice, pardon, prvo čarape, pa ondaK sve po redu iliti po veličini, mislim, prvo malecke krpice, pa veće, pa još veće i takoC;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back