- Poruka
- 15.396
Ako zelis da me uvredis, meni ni iz dzepa ni u dzep...
Nemam, ni najmanje...al' tako ti dođe...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako zelis da me uvredis, meni ni iz dzepa ni u dzep...
Taj ''neko'' se i sada pita, al' ne bi da se zamera zbog Srbije...
Važno je samo da imaju interes...ništa nije bzvz...
Ja nisam za podelu, već za rešavanje tog pitanja, a to je najbolje rešenje...![]()
Пардон, учинило ми се да си и ти за поделу.
А како би ти решио то питање?
e svasta..ti bi htela da se hebes a da ti ne udje...kako mislis da bez rata istrajes u tome da se kosmet ne podeli i da ga jednog dana potpuno povratimo
Kosovo nece biti podeljeno jer to nece dozvoliti ameri po cenu novog rata, a nama je pametnije da pocnemo da se bavimo SRBIJOM ovakvom kakva jeste, jer ako se ovako nastavi sa ekonomijom lose nam se pise. Ova vlast je verovatno vec pristala na celo KOSOVO ali je pitanje modela kada ce to priznati ili nece. Od nas niko netrazi da priznamo vec da saradjujemo i imamo dobrosusedske odnose. Ako u Italiji postoji drzava SAN MARINO,VATIKAN, i nema granica vec TABLA koja vam govori da je to ta drzava, a ionako cemo u evropu bez granica, pa sto bismo sada gubili vreme na nesto sto hteli mi to da priznamo ili ne vise ne pripada nama, nekome se ovo dopada a nekome ne, ali mislim da je velika vecina vec postala ravnodusna.
Jedino rešenje, doneklo povoljno i po nas je podela, ne vidim drugo rešenje...mada i to je veliko pitanje...
Hteo bih i ja celo, al' kako? To je skroz nerealno u ovom trenutku.
Па о томе се и ради Сквиде. Тренутно је скоро па немогуће. Али не значи да ће и у будућности бити немогуће, зато и не треба да се одричемо дела Косова (види пост #157, да се не понављам).
ma nemojte sad ste za podelu? dok ste pre dva meseca kategoricno odgovarali sa NE...dok sam ja tada znao da je to jedino pravo i kompromisno resenje sa najmanje patnje za nas narod...to znaci da i ja vidim dalje i ispred svih, odnosno da sam vizionar i napredniji...
ma nemojte sad ste za podelu? dok ste pre dva meseca kategoricno odgovarali sa NE...dok sam ja tada znao da je to jedino pravo i kompromisno resenje sa najmanje patnje za nas narod...to znaci da i ja vidim dalje i ispred svih, odnosno da sam vizionar i napredniji...
ne, nisam, niti cu drugar...mozda kad bih bio pijan ili drogiran, ali uzimajuci u obzir da mrzim opijate, ne...Jos nisi probao dal' umes da letis sa te terase?
ne, nisam, niti cu drugar...mozda kad bih bio pijan ili drogiran, ali uzimajuci u obzir da mrzim opijate, ne...
lepo brate...ima nacina izaci na kraj sa siptarima...samo da nam niko ne staje na put...