- Poruka
- 8.582
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
polako bice
ima vremenabih, da sam imao prilike.
Kako ne? Svaki dan, ceo dan. Naviknes se vremenom.Ne ***** se na radnom mestu.
ne pitamo za mentalni sex koji posao nosiKako ne? Svaki dan, ceo dan. Naviknes se vremenom.![]()
zavisi od posla, eto jedna Mia tako penziju zaradilaNe ***** se na radnom mestu.
Mislim, hebem i ja, posto sam i ja sef.ne pitamo za mentalni sex koji posao nosikad te sefovi j u zdrav mozak npr
![]()
Oh sefice, pa Vi to meni persirateMislim, hebem i ja, posto sam i ja sef.Ali telesno zadovoljstvo na poslu jos nisam dozivela. Ali ako bude nesto, ja vam javim.
![]()
Erika, mislila sam na celu ekipu ovde. Ali ako bas 'oces mogu da ti persiram. Samo ti Odrazi svoju zelju.Oh sefice, pa to meni persirate![]()
znam, znam i nema potrebe ti si sefica, ne jaErika, mislila sam na celu ekipu ovde. Ali ako bas 'oces mogu da ti persiram. Samo ti Odrazi svoju zelju.![]()
Jedino ako naletim na neku trebu u sumi kad radim.zavisi od posla, eto jedna Mia tako penziju zaradila
Sefice jel volite krace suknje onako kao biznis outfitErika, mislila sam na celu ekipu ovde. Ali ako bas 'oces mogu da ti persiram. Samo ti Odrazi svoju zelju.![]()
Šumska vila... pa privedes u kancelariju, racuna se. tipa...Jedino ako naletim na neku trebu u sumi kad radim.
iza plasta...Mi sa sela to radimo stalno...
Ne, više preferiram pantalone, ako me razumeš.Jedino ako naletim na neku trebu u sumi kad radim.
Sefice jel volite krace suknje onako kao biznis outfit![]()
Sto je sigurno, sigurno jeNe, više preferiram pantalone, ako me razumeš.![]()