Da li ste vi svesni?

Sa ovim se slazem ali ne u potpunosti. Treba ljudima reci da postoji mogucnost mada to i ne bi donelo bas dobre stvari. Nauka tezi da iskoreni to sto neki afrikanac misli da ce da ozdravi ako neko izgovori magicne reci a sve to dokazom da to nije moguce kao i objasnjavajuci pojave u prirodi. Filozofija je tu da brise, kako one naucne tako i one religijske dogme.U religijama je to drugacije definisano nego u nauci jer tamo postoji vera u nesto koja sama po sebi nema dokaz i mislim da filozofija nema pravo da se u to mesa. S druge strane nauka pokusava da dokaze nesto njenom metodom za koju tvrdi da je apsolutno tacna, bar za vecinu stvari. Stvar je u tome da treba reci da nauka ne zna sve a samim tim dosta toga je moguce u onom delu za koji se za koji se otvara prostor. Istovremeno treba ljudima objasniti da ne mogu sve price biti istina.

Mozda je budocnost u sva ova tri, nauci, filozofiji i uopsteno o religiji. Moja je predpostavka da ce se ovo sve objediniti u buducnosti u kojoj ce pravila igre biti otkrivena i tada ljudi vise nece lutati za odgovorima ali predstoji naravno veliki rad covevanstva pre toga. Pitam se samo ima li stvari koja veze ova tri danas u ovom momentu vremena i prostora?

ako se do tada ne istrebimo...
bas je lepo sto si optimista, volela bih da i ja imam malo vise vere u ljude, medjutim ponestalo mi je....

odgledajte zeitgeist, sve je tu lepo objasnjeno....

ahahahahahhahhahaaha ko se sve ne pali na taj lazni dokumentarac. Evo ti jedan zadatak. Idi na google (moze i wikipedia) pa trazi informacije o Horusu, pa o Isusu, lepo stavi na papir pa uporedi. Takodje mozes to uraditi i sa Mitrom itd itd itd... ;)

Znaci samo gutate ta sra*a koja vam serviraju na internetu pa se nesto shatro borite za slobodu a niste ni proverili sta su vam rekli puni poverenja u te ljude za koje ne znate ko su.

ahahahahahhahhahaaha ko se sve ne pali na taj lazni dokumentarac. Evo ti jedan zadatak. Idi na google (moze i wikipedia) pa trazi informacije o Horusu, pa o Isusu, lepo stavi na papir pa uporedi. Takodje mozes to uraditi i sa Mitrom itd itd itd... ;)

Znaci samo gutate ta sra*a koja vam serviraju na internetu pa se nesto shatro borite za slobodu a niste ni proverili sta su vam rekli puni poverenja u te ljude za koje ne znate ko su.

niko nije direktno rekao nesto o religiji... u zeitgeistu se samo jedan mali deo govori o tome.
Ne znam da li si gledao drugi deo? Ja sam siguran da se manipulise ljudima preko medija itd. Ni ja ne verujem da je sve tacno iz filma ali bar 60% jeste...

e tako se to radi....

kako znas Dima da je 60 % iz filma tacno?

Da li ste vi svesni cinjenice da covecanstvo zna samo do 5% ISTINE o svemu?

Sve drugo su MODIFIKOVANE ISTINE, jer to nekome ODGOVARA da tako bude!

Kada bi se stanovnistvu prikazala PRAVA ISTINA - vise nista ne bi bilo kao pre: ni drzave, ni religije ni ljudi...

I to bi bilo nesto NAJSKUPLJE u celoj ljudskoj istoriji.

Ni religija ni nauka NECE DA KAZU istne koje znaju jer bi to necijim INTERESIMA stetilo..

Najbolje je cutati.

I kriti.

:per::hahaha: ma idi, kud.:worth:

Kada bi se stanovnistvu prikazala PRAVA ISTINA - vise nista ne bi bilo kao pre: ni drzave, ni religije ni ljudi...

Ni religija ni nauka NECE DA KAZU istne koje znaju jer bi to necijim INTERESIMA stetilo..

Najbolje je cutati.

I kriti.

Kako god se nama činilo ISTINA nikada nije bila sakrivena ni od koga. Problem je što naša lična svest nije dovoljno široka da sagleda, shvati i razume istinu o samom životu.
Takpodje, onaj ko shvati, ma koliko se trudio nikada je nikome ne može objasniti. Jer, istina je nešto što svako za sebe mora otkrivati.

najskrivenija istina.......koju nitko ne shvaća ozbiljno,ali je puka realnost za vašu svijest trenutno:
planeta zemlja je obična robijašnica planeta za 20-30 raznoraznih rasa iz galaktičke federacije sa tzv. astralnog svemira....u jednom momentu,ste zarobljeni,blokirana vam je svijest,transportirani ste sa još nekoliko milijardi "sretnika" do planete zemlje.prijem,obradu i prikapčanje na reinkarnacijski sustav(prikazano u filmu matrix) radi se na mnogo mjesta na zemlji,mjesecu i marsu.....čitava filozofija zatvora je da dobijate potpuno nekontrolirano tijelo ljudske rase u kojem boravite određeni broj godina,živite civilizaciju ,"umrete" i nakon toga vas sistem šalje nazad u inkarnaciju.....sve zavisno od dužine kazne recipročan je broj i kvaliteta života......
buđenje nastupa nakon odsluženja(i povratak u matičnu astralnu civilizaciju)......eh,da uprava zatvora su reptilčine,djelatnici greji a sonderkomanderi-iluminati hibridi.........2012 dolazi do djelomičnog rasformiravanja zatvora i masovnog pomilovanja u ime carskog galaktičkog imperatora.........žao mi je,živimo.....u zatvoru.

I meni je zao........ Nekih ljudi.

ako je ovo sarkazam,razumijem te ,s obzirom da kao i velika većina ljudi luta bespućima svakidašnje bitnosti zbunjena sobom,okolinom,svijetom.....
znaš li možda zašto smo kao planeta (konačno) dobili nekakve tehnologije zadnjih stotinu godina???? i koja se uzgred rečeno niti ne pomiče osim u dizajnu i usavršavanju a suštinski je ista kao i pred recimo 100 god??
zato da bi se milijarde ,koje će biti pomilovane(u našem slučaju--ubijene,nastradale itd
) lakše priviknule na novi svijet iza paravana na astralnom planu gdje je tehnologija nešto što se podrazumjeva jer mentalni zatvor je ipak jako opaka stvar...

ako je ovo sarkazam,razumijem te ,s obzirom da kao i velika većina ljudi luta bespućima svakidašnje bitnosti zbunjena sobom,okolinom,svijetom.....
znaš li možda zašto smo kao planeta (konačno) dobili nekakve tehnologije zadnjih stotinu godina???? i koja se uzgred rečeno niti ne pomiče osim u dizajnu i usavršavanju a suštinski je ista kao i pred recimo 100 god??
zato da bi se milijarde ,koje će biti pomilovane(u našem slučaju--ubijene,nastradale itd
) lakše priviknule na novi svijet iza paravana na astralnom planu gdje je tehnologija nešto što se podrazumjeva jer mentalni zatvor je ipak jako opaka stvar...

Bez uvrede, ali mislim da je ovo notorna glupost. Tehnologija se nenormalno razvija, do te mere da preti da nas unisti...

Drugo, voleo bih da mi objasnis lepo otkud mi ovde i kome je bio cilj da nas postavi i koji je nas krajnji zadatak na ovoj planeti? (ako bi uzeli da je to sto pricas tacno)

Najbolje je cutati.

I kriti.

Slazem se u potpunosti.

Back