1208Letoo
Ističe se
- Poruka
- 2.685
Jesu li znale jedna za druguja sam imao dve žene al me jedna ostavila i to ona mlađa... jbg...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu li znale jedna za druguja sam imao dve žene al me jedna ostavila i to ona mlađa... jbg...
Ako muškarac od 50+ godina nije pronašao svoju srodnu dušu, sto njemu recimo nije smetalo on je radio gradio i svoje slobodno vrijeme provodi sa svojim prijateljima , sa njima ide da vozi biciklo, kad mu se pruzi prilika ode i po evropi
Da li je takav covjek uopšte spreman da svoj život promijeni drasticno zbog ljubavi ?
Ili je on ustvari vuk samotnjak ? Recimo zaljubi se ali u neka doba se promjeni i suprotna strana stekne utisak da on nema namjeru da napusti svoj samacki život ?
Ti i RKL ima dve zajedničke stvari.Mislim da je moguće ako je ona isto tako nezavisna i sama sebi dovoljna, nešto kao što je uradio Đorđe David, ima ženu i dete ali ne žive zajedno.
Ti i RKL ima dve zajedničke stvari.
1.Obe živite dugo u inostranstvu.
2.Obe ste istog pola.
To je sve.Znači-ništa.
Takvi retko umeju da odrastu pored toliko lepotica da oni ostanu sami sa pedeset godina ima i takvih slučajeva da oče ali verujem retko gvožđže se kuje kad je vruće a muškarac kad je mladAko muškarac od 50+ godina nije pronašao svoju srodnu dušu, sto njemu recimo nije smetalo on je radio gradio i svoje slobodno vrijeme provodi sa svojim prijateljima , sa njima ide da vozi biciklo, kad mu se pruzi prilika ode i po evropi
Da li je takav covjek uopšte spreman da svoj život promijeni drasticno zbog ljubavi ?
Ili je on ustvari vuk samotnjak ? Recimo zaljubi se ali u neka doba se promjeni i suprotna strana stekne utisak da on nema namjeru da napusti svoj samacki život ?
Pazi, kao tipičan primerak kakav je opisan u tvom postu, mogu ti reći da je svaki takav muškarac spreman na život u dvoje, ukoliko se poštuju određena pravila i postave granice.Ako muškarac od 50+ godina nije pronašao svoju srodnu dušu, sto njemu recimo nije smetalo on je radio gradio i svoje slobodno vrijeme provodi sa svojim prijateljima , sa njima ide da vozi biciklo, kad mu se pruzi prilika ode i po evropi
Pazi, kao tipičan primerak kakav je opisan u tvom postu, mogu ti reći da je svaki takav muškarac spreman na život u dvoje, ukoliko se poštuju određena pravila i postave granice.
Srećom, u ovom uzrastu nema više onog "moja mama, tvoja mama" džangrizanja, naučile ste (uglavnom) da kuvate, tako da vas je lakše trpeti
Zašto bi to radio sebi?Ako muškarac od 50+ godina nije pronašao svoju srodnu dušu, sto njemu recimo nije smetalo on je radio gradio i svoje slobodno vrijeme provodi sa svojim prijateljima , sa njima ide da vozi biciklo, kad mu se pruzi prilika ode i po evropi
trpeću, ukoliko se odrede pravila i postave granice (kao što napisah). Sve transparentno i parlamentarno, sloboda uz međusobno poštovanje.pa stvarno !? da ti je sita pupa i da si poprdljiv pa tjesh da trpish zhenu ?
![]()
trpeću, ukoliko se odrede pravila i postave granice (kao što napisah). Sve transparentno i parlamentarno, sloboda uz međusobno poštovanje.
Na primer, ja nju ne pitam šta će da kuva, ali mogu da izrazim želju da mi skuva nešto što mi se jede.
Ona mene ne pita s kim, gde i kad izlazim, ali može da izrazi želju da mi se pridruži.
Tolerancija, bona
NarafskiDa li se sa godinama postaje tolarantnije ?
Mene takvi ljudi plaše. Ne samo muškarci, nego i žene.Ako muškarac od 50+ godina nije pronašao svoju srodnu dušu, sto njemu recimo nije smetalo on je radio gradio i svoje slobodno vrijeme provodi sa svojim prijateljima , sa njima ide da vozi biciklo, kad mu se pruzi prilika ode i po evropi
ne samo tolerantniji , nego neke stvari pređu i u rutinuDa li se sa godinama postaje tolarantnije ?
Zavisi od karaktera. Neki postaju sve zabidženiji, neki fleksibilniji, opušteniji. To je dobar indikator kakva je stvarno ta osoba.Da li se sa godinama postaje tolarantnije ?
To može da bude početni impuls. Njena mladost, a šta on njoj donosi? (Sigurno nešto, nemojmo da ponavljamo izlizanu priču o novcu)Pa dobro
Nije normalno
20 godina razlike je previše i odlepili sui na mladost i na taj način potiskuju starost
Dodje im kao refresh
Судећи по Бори Ђорђевићу и та чуда се дешавајуAko muškarac od 50+ godina nije pronašao svoju srodnu dušu, sto njemu recimo nije smetalo on je radio gradio i svoje slobodno vrijeme provodi sa svojim prijateljima , sa njima ide da vozi biciklo, kad mu se pruzi prilika ode i po evropi
Nije spreman. U početku se malo povuče, mjesec ili dva. I onda nastavlja onako kako je radio čitavog života. Sebičan.Ako muškarac od 50+ godina nije pronašao svoju srodnu dušu, sto njemu recimo nije smetalo on je radio gradio i svoje slobodno vrijeme provodi sa svojim prijateljima , sa njima ide da vozi biciklo, kad mu se pruzi prilika ode i po evropi
Kud planiraš ?spreman , pa ja se već polako odspremam, naravno ako izuzmem lepu koleginicu