Da li ste uopšte spremni na život u dvoje?

Ako muškarac od 50+ godina nije pronašao svoju srodnu dušu, sto njemu recimo nije smetalo on je radio gradio i svoje slobodno vrijeme provodi sa svojim prijateljima , sa njima ide da vozi biciklo, kad mu se pruzi prilika ode i po evropi

Da li je takav covjek uopšte spreman da svoj život promijeni drasticno zbog ljubavi ?
Ili je on ustvari vuk samotnjak ? Recimo zaljubi se ali u neka doba se promjeni i suprotna strana stekne utisak da on nema namjeru da napusti svoj samacki život ?

Mislim da je moguće ako je ona isto tako nezavisna i sama sebi dovoljna, nešto kao što je uradio Đorđe David, ima ženu i dete ali ne žive zajedno.

Ako muškarac od 50+ godina nije pronašao svoju srodnu dušu, sto njemu recimo nije smetalo on je radio gradio i svoje slobodno vrijeme provodi sa svojim prijateljima , sa njima ide da vozi biciklo, kad mu se pruzi prilika ode i po evropi

Da li je takav covjek uopšte spreman da svoj život promijeni drasticno zbog ljubavi ?
Ili je on ustvari vuk samotnjak ? Recimo zaljubi se ali u neka doba se promjeni i suprotna strana stekne utisak da on nema namjeru da napusti svoj samacki život ?
Takvi retko umeju da odrastu pored toliko lepotica da oni ostanu sami sa pedeset godina ima i takvih slučajeva da oče ali verujem retko gvožđže se kuje kad je vruće a muškarac kad je mlad

Pazi, kao tipičan primerak kakav je opisan u tvom postu, mogu ti reći da je svaki takav muškarac spreman na život u dvoje, ukoliko se poštuju određena pravila i postave granice.
Srećom, u ovom uzrastu nema više onog "moja mama, tvoja mama" džangrizanja, naučile ste (uglavnom) da kuvate, tako da vas je lakše trpeti

Pazi, kao tipičan primerak kakav je opisan u tvom postu, mogu ti reći da je svaki takav muškarac spreman na život u dvoje, ukoliko se poštuju određena pravila i postave granice.
Srećom, u ovom uzrastu nema više onog "moja mama, tvoja mama" džangrizanja, naučile ste (uglavnom) da kuvate, tako da vas je lakše trpeti

pa stvarno !? da ti je sita pupa i da si poprdljiv pa tjesh da trpish zhenu ?

:pop::pop:

Zašto bi to radio sebi?
Šta će mu to u životu?
Jedino ako ne želi novu decu.Još dece.Neko ko već ima decu pa se razveo.Pa je spreman,voljan,sposoban i želi nov brak i novu decu.
A takvih je jako jako malo.
Koji drugi razlog bi bio opravdan???
Ja bih bio spreman za nov brak i novu decu.
Koliko poznaješ ljudi sličnih meni?
Eto toliko bi ih bilo spremno.
A ostali su ovakvi kao iz gornjeg posta na koji si replicirala.
Onda opet.
Ti nisi ni postavila pitanje precizno.
Jer gledaj.
Šta ti očekuješ recimo.
I opet ono čuveno.
Šta nudiš?
Možeš li da rodiš dete?
Ako ne možeš.
Znači.Ispadaš iz te igre.
Onda ti preostaju ovi kao iz posta na koji si replicirala.
Ona tema šta može da ponudi žena od 40+ je mnogo ozbiljna.E sad.Što je mnogima mozak plićak to ja nisam kriv.
Da pođemo od toga da ti,hipotetički,tražiš muža.
I sad.
Kakvog tražiš muža?
Šta on treba da ponudi?
Šta ti imaš da ponudiš?

pa stvarno !? da ti je sita pupa i da si poprdljiv pa tjesh da trpish zhenu ?

:pop::pop:
trpeću, ukoliko se odrede pravila i postave granice (kao što napisah). Sve transparentno i parlamentarno, sloboda uz međusobno poštovanje.
Na primer, ja nju ne pitam šta će da kuva, ali mogu da izrazim želju da mi skuva nešto što mi se jede.
Ona mene ne pita s kim, gde i kad izlazim, ali može da izrazi želju da mi se pridruži.
Tolerancija, bona

trpeću, ukoliko se odrede pravila i postave granice (kao što napisah). Sve transparentno i parlamentarno, sloboda uz međusobno poštovanje.
Na primer, ja nju ne pitam šta će da kuva, ali mogu da izrazim želju da mi skuva nešto što mi se jede.
Ona mene ne pita s kim, gde i kad izlazim, ali može da izrazi želju da mi se pridruži.
Tolerancija, bona

Da li se sa godinama postaje tolarantnije ?

Mene takvi ljudi plaše. Ne samo muškarci, nego i žene.
Jedan prijatelj se razveo posle godinu dana zato što nije stavljala
podmetač pod čašu i nije krpu na mesto vraćala. Ni bračno
savetovanje nije pomoglo. Čovek nije te muke više mogao da
izdrži.
A prijateljica je cimerku posle dva meseca izbacila zato što je bacila
papir u koji je izduvala nos, u wc šolju i pustila vodu. Čime je pokazala
strašnu bahatost.
I još gomila sličnih primera postoji. Sve bi mi to bilo ok kada ne bi
redovno kukali na samoću.

Pa dobro
Nije normalno

20 godina razlike je previše i odlepili sui na mladost i na taj način potiskuju starost

Dodje im kao refresh
To može da bude početni impuls. Njena mladost, a šta on njoj donosi? (Sigurno nešto, nemojmo da ponavljamo izlizanu priču o novcu)
Da bi potrajalo, potrebno im je oboma da imaju jak motiv i volju da rade na izgradnji veze, kako su neki već opisali na temi. Mogu zajedno putovati, planinariti, praviti decu, ona razvijati karijeru (on je to valjda već obavio),šta sve rade parovi.

Судећи по Бори Ђорђевићу и та чуда се дешавају 😊

Nije spreman. U početku se malo povuče, mjesec ili dva. I onda nastavlja onako kako je radio čitavog života. Sebičan.

Back