- Poruka
- 4.442
ma jok...samo me ne interesuju kosharkashice & ostale sportistkinje...uzasavam se od definisanih misica na zenama...mali.adadjo:ha, ha, ha, ha, ha, mudar si ti serb pogane!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma jok...samo me ne interesuju kosharkashice & ostale sportistkinje...uzasavam se od definisanih misica na zenama...mali.adadjo:ha, ha, ha, ha, ha, mudar si ti serb pogane!!!
serb_pagan:ma jok...samo me ne interesuju kosharkashice & ostale sportistkinje...uzasavam se od definisanih misica na zenama...
Srbija je jedina!"Nikad ne pitaj šta je otadzbina učinila za tebe već šta ti možeš učiniti za nju" a da a trebao si potegnuti neke vezice to je tako u Srbiji otkad je sveta i veka i to nije razlog da menjaš stav prema otadzbini(ali vidim da je to razlog da držiš stranu separatistima i "petoj koloni")jomini:E, a tu nije kraj... Kažem ja njima - znači bolestan sam? Po nalazu specijaliste ne smem da se izlažem tim stvarima? (da se razumemo, nije mi ništa, taj problem sam imao tokom osnovne škole, sad ponekad me uhvati kijavica i to je sve). I ja onda pomislim, daj da to okrenem u svoju korist. Odem u vojni odsek sa tim nalazom specijaliste i tražim da me skinu sa spiska rezervnog sastava. Pošalju me na VMC, a tamo mi lekari kažu - ne može! Pa, reko, da li sam bolestan ili ne? Odlučite se? Meni je svejedno. Ako jesam, onda ni posao ni rezerva. Ako nisam, onda i posao i rezerva. Ali majka Srbija i njeni zakoni kažu - nema toga druže... Posao ne možeš dobiti jer si bolestan, a u rezervu možeš jer nisi bolestan....
S obzirom da nisam mazohista poput nekih ovde, moje emocije prema Srbiji su se promenile...
Poenta je da su kontradiktorni i zabunjeni, a ja (kao građanin) ispadam glupav i namagarčen. Jasno je da bi i posao i oslobađanje od vojne obaveze uspelo uz nekakve veze, ali ako se jedni kunu da sam bolestan (i kriju se iza specijaliste lekara), a drugi da nisam, onda je tu nešto trulo. A ne sviđa mi se što ja ispaštam za tuđu glupost, hirove i ko zna šta sve ne. Ovde neki, a evo i ti u početku posta, pominješ neku izreku, mentalno adekvatan odgovor je samo onaj: TAKO JE!!!!! ŽIVEO!!!sinmbad:Srbija je jedina!"Nikad ne pitaj šta je otadzbina učinila za tebe već šta ti možeš učiniti za nju" a da a trebao si potegnuti neke vezice to je tako u Srbiji otkad je sveta i veka i to nije razlog da menjaš stav prema otadzbini(ali vidim da je to razlog da držiš stranu separatistima i "petoj koloni")![]()
mali.adadjo:Misliš da će to biti dovoljno ili da ipak pozovem doktora, ipak je bolest u pitanju?
Ili da igramo basket?
Hajde Marko sa Voždovca kaži:a...aaaa...aaaa...aaaaaa
I love this game!!!
Nemo' bwe pagane da širiš defetizam ovde...Kakvi bwe svemirci...Zato mi Srbi imamo srce veliko...k'o u bika...ili to beše mozak...jbm li ga uvek pomešam...serb_pagan:oni koji bi malo da ratuju po kosovu treba da se pre te avanture malo raspitaju o najmodernijem NATO naouruzanju..jbt,izgledaju ko svemirci...cela ta prica oko "odbrane kosmeta"deluje tragikomicno...srbiji nikako nije u interesu 2 miliona albanaca u sastavu drzave...
Handsome Brown:Nemo' bwe pagane da širiš defetizam ovde...Kakvi bwe svemirci...Zato mi Srbi imamo srce veliko...k'o u bika...ili to beše mozak...jbm li ga uvek pomešam...
Ćoro, briši...Tereskova:Аха ти имаш кости... Ниси их нажалост оставио![]()
Jomini svaka dalja rasprava bi se završila na moju štetu samo ću napisati:" Si Tacuisses,Philosophus Mansisses"(da si ćutao verovao bi da si mudar),a da ukazujem na dopuštanje blaćenje svega što je srpsko zarad nekih svojih interesajomini:Poenta je da su kontradiktorni i zabunjeni, a ja (kao građanin) ispadam glupav i namagarčen. Jasno je da bi i posao i oslobađanje od vojne obaveze uspelo uz nekakve veze, ali ako se jedni kunu da sam bolestan (i kriju se iza specijaliste lekara), a drugi da nisam, onda je tu nešto trulo. A ne sviđa mi se što ja ispaštam za tuđu glupost, hirove i ko zna šta sve ne. Ovde neki, a evo i ti u početku posta, pominješ neku izreku, mentalno adekvatan odgovor je samo onaj: TAKO JE!!!!! ŽIVEO!!!
Pazi...NIKAD ne pitaj šta je otadžbina uradila za tebe... Budi dileja.... Budi prost, uđi u mašinu... Kako je lepo biti glup.... Kako ono idu reči pesme, a? :wink:
markovozd:[/B]
Ok........ajde sad, mali adadjo , kazi:..aaaaaaaaaa........aaaaaaaaaaa........aaaaaaaaaaaaa
I love your mouth.......!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Jaguar b. p.:Видиш, фасцинантно је како можеш да стање доживљаваш као трагично, безизлазно и мрачно, себе као безнадежног потлаченог сужња,
а у ствари ништа од тога ни не постоји.
Србија је од 2001. потпуно слободна држава, по први пут у историји.
Не постоји нико на свету ко има више права од грађана Србије, и нико ко им је надређен.
markovozd:NAJBOLJE STO CE SE DOGODITI SRBIJI , ZA POSLEDNJIH DVADESETAK GODINA JE
STO CE DA SE OTCEPI OD KOSOVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
markovozd:yebes basketbol ova igra je interesantnija..........
Samo ti vici aaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa AAAAAAAAAAAA
Ostalo cu da ti objasnim u toku igre![]()