Да ли сте спремни за одбрану Космета?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
serb_pagan:
ma jok...samo me ne interesuju kosharkashice & ostale sportistkinje...uzasavam se od definisanih misica na zenama...

Ma ne, pogrešno si me razumeo serb pogane, nisam ja košarkašica,
samo volim basket.
I ne treba te interesujem, pozvala sam te neobaveznu partiju basketa.....
Pa ako se predomisliš....................
Samo pre nego doneseš konačnu odluku:
VEŽBAJ DA DUGO DRŽIŠ OTVORENA USTA!!!
I LOVE THIS GAME!!!

jomini:
E, a tu nije kraj... Kažem ja njima - znači bolestan sam? Po nalazu specijaliste ne smem da se izlažem tim stvarima? (da se razumemo, nije mi ništa, taj problem sam imao tokom osnovne škole, sad ponekad me uhvati kijavica i to je sve). I ja onda pomislim, daj da to okrenem u svoju korist. Odem u vojni odsek sa tim nalazom specijaliste i tražim da me skinu sa spiska rezervnog sastava. Pošalju me na VMC, a tamo mi lekari kažu - ne može! Pa, reko, da li sam bolestan ili ne? Odlučite se? Meni je svejedno. Ako jesam, onda ni posao ni rezerva. Ako nisam, onda i posao i rezerva. Ali majka Srbija i njeni zakoni kažu - nema toga druže... Posao ne možeš dobiti jer si bolestan, a u rezervu možeš jer nisi bolestan....
S obzirom da nisam mazohista poput nekih ovde, moje emocije prema Srbiji su se promenile...
Srbija je jedina!"Nikad ne pitaj šta je otadzbina učinila za tebe već šta ti možeš učiniti za nju" a da a trebao si potegnuti neke vezice to je tako u Srbiji otkad je sveta i veka i to nije razlog da menjaš stav prema otadzbini(ali vidim da je to razlog da držiš stranu separatistima i "petoj koloni") :roll:

sinmbad:
Srbija je jedina!"Nikad ne pitaj šta je otadzbina učinila za tebe već šta ti možeš učiniti za nju" a da a trebao si potegnuti neke vezice to je tako u Srbiji otkad je sveta i veka i to nije razlog da menjaš stav prema otadzbini(ali vidim da je to razlog da držiš stranu separatistima i "petoj koloni") :roll:
Poenta je da su kontradiktorni i zabunjeni, a ja (kao građanin) ispadam glupav i namagarčen. Jasno je da bi i posao i oslobađanje od vojne obaveze uspelo uz nekakve veze, ali ako se jedni kunu da sam bolestan (i kriju se iza specijaliste lekara), a drugi da nisam, onda je tu nešto trulo. A ne sviđa mi se što ja ispaštam za tuđu glupost, hirove i ko zna šta sve ne. Ovde neki, a evo i ti u početku posta, pominješ neku izreku, mentalno adekvatan odgovor je samo onaj: TAKO JE!!!!! ŽIVEO!!!
Pazi...NIKAD ne pitaj šta je otadžbina uradila za tebe... Budi dileja.... Budi prost, uđi u mašinu... Kako je lepo biti glup.... Kako ono idu reči pesme, a? :wink:

serb_pagan:
oni koji bi malo da ratuju po kosovu treba da se pre te avanture malo raspitaju o najmodernijem NATO naouruzanju..jbt,izgledaju ko svemirci...cela ta prica oko "odbrane kosmeta"deluje tragikomicno...srbiji nikako nije u interesu 2 miliona albanaca u sastavu drzave...
Nemo' bwe pagane da širiš defetizam ovde...Kakvi bwe svemirci...Zato mi Srbi imamo srce veliko...k'o u bika...ili to beše mozak...jbm li ga uvek pomešam...

jomini:
Poenta je da su kontradiktorni i zabunjeni, a ja (kao građanin) ispadam glupav i namagarčen. Jasno je da bi i posao i oslobađanje od vojne obaveze uspelo uz nekakve veze, ali ako se jedni kunu da sam bolestan (i kriju se iza specijaliste lekara), a drugi da nisam, onda je tu nešto trulo. A ne sviđa mi se što ja ispaštam za tuđu glupost, hirove i ko zna šta sve ne. Ovde neki, a evo i ti u početku posta, pominješ neku izreku, mentalno adekvatan odgovor je samo onaj: TAKO JE!!!!! ŽIVEO!!!
Pazi...NIKAD ne pitaj šta je otadžbina uradila za tebe... Budi dileja.... Budi prost, uđi u mašinu... Kako je lepo biti glup.... Kako ono idu reči pesme, a? :wink:
Jomini svaka dalja rasprava bi se završila na moju štetu samo ću napisati:" Si Tacuisses,Philosophus Mansisses"(da si ćutao verovao bi da si mudar),a da ukazujem na dopuštanje blaćenje svega što je srpsko zarad nekih svojih interesa :evil: Srbija je jedina :wink:

markovozd:
[/B]

Ok........ajde sad, mali adadjo , kazi:..aaaaaaaaaa........aaaaaaaaaaa........aaaaaaaaaaaaa
I love your mouth.......!!!!!!!! :D :D :D

Marko sa Voždovca sve si pobrkao, tvoja usta su koš, ja ubacujem kokice.....basketboll..............I LOVE THIS GAME!!!
Samo prvo moraš da vežbaš da dugo držiš otvorena usta!!!
Jer ne igram sa amaterima basket, samo sa profi dušmanima kao što je serb POGAN!!!

Ovo je dosta teska tema. Potpuno smo unisteni, takoreci na kolenima smo.Svetske sile su ostvarile ono sto su zelele. Svi mogu da nas gaze,ubijaju i nikom nista.Svet gleda na nas kao na obicno smece. Pravda postoji samo medju jednakima.Drzava i drustvo u rasulu,korupcija,unistena privreda, sveopsta beda.Kad pogledas u sustini, izgubili smo na svim poljima.Nema nam spasa ako se ne slozimo, ali ne verujem da ce se to ikada desiti. Balkan je pun podeljenih srba koji su sebe proglasili sa posebne nacije. I jos se ubijamo medjusobno. I sad jos hoce dan otmu nase Kosovo. NASE Kosovo koje ce uvek biti u nasim srcima hteli mi to da priznamo ili ne. Ako nam ga istrgnu, uzece i deo nas samih. Takva rana bice preduboka, vise nista nece biti isto.Od tog trenutka Srbija kao jedna suverena evropska drzava prestace da postoji. Kosovo ce biti monstrum drzava,crna rupa u Evropi. Kada sam video martovsko nasilje na tv pao mi je mrak na oci.Dobrovoljno bih se prijavio bez razmisljanja. Verovatno bih brzo poginuo :( . Znam da je to glupo, i da sam budala. Koliko je samo nasih poginulo boreci se tako,ideali im dosli glave a sada su pod zemljom ili zive kao osakaceni u potpunoj bedi zaboravljeni od drzave koja ih jos prodaje kao neku robu.

Видиш, фасцинантно је како можеш да стање доживљаваш као трагично, безизлазно и мрачно, себе као безнадежног потлаченог сужња,
а у ствари ништа од тога ни не постоји.
Србија је од 2001. потпуно слободна држава, по први пут у историји.
Не постоји нико на свету ко има више права од грађана Србије, и нико ко им је надређен.

Jaguar b. p.:
Видиш, фасцинантно је како можеш да стање доживљаваш као трагично, безизлазно и мрачно, себе као безнадежног потлаченог сужња,
а у ствари ништа од тога ни не постоји.
Србија је од 2001. потпуно слободна држава, по први пут у историји.
Не постоји нико на свету ко има више права од грађана Србије, и нико ко им је надређен.

je..em ti ovakvu slobodu. Ako mislis da nam niko nije nadredjen u velikoj si zabludi

markovozd:
NAJBOLJE STO CE SE DOGODITI SRBIJI , ZA POSLEDNJIH DVADESETAK GODINA JE
STO CE DA SE OTCEPI OD KOSOVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Je li?
Ne bi me začudilo da uskoro pročitam ovde, da tražiš da se Voždovac otcepi od bg-a, blok 70 od nbg-a!
Vidim da voliš i lažno da se predstavljaš, pored toga što voliš da se presvlačiš u garderobu za devojčice. Što fino ne kažeš da si ljopac?
Pravi si kolerik, hajde prvo dogovori se šta si i ko si !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back