T-Zex
Veoma poznat
- Poruka
- 13.698
a sta mu ti dodjes?
potkovani konj ili...?![]()
Kurajber, kurajber

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta mu ti dodjes?
potkovani konj ili...?![]()
Da li ste se nekada zaljubili u osobu sa kojom se dopisujete. eventualno ste razmenili i fotke ali se nikada niste sreli?
Da li je to uopšte moguće?
Ne znam, ali znam sigurno da se ne mozes zaljubiti u osobu sa kojom se ne dopisujes.
Ne znam, ali znam sigurno da se ne mozes zaljubiti u osobu sa kojom se ne dopisujes.
bravo genije!!!
ps. znam da cu opasno da zazalim zbog ovoga, ali nedostajao si mi![]()
Pa kakav tu genije moras biti, samo sam napisao kontra od onoga sto je on. Tebi jos 80 posto mozga spava danas, a onih 20 posto nije nikad ni radilo.
a sto? mislis da u ljubavi nema iluzija?
Da li ste se nekada zaljubili u osobu sa kojom se dopisujete. eventualno ste razmenili i fotke ali se nikada niste sreli?
Jok.
Jesu mi 2,3 osobe bile simpaticne sa kojima sam se dopisivala,ali zaljubljivanje je teska krivicna optuzba, clan 5 zakona o zabrani silovanja preko interneta.
sta da priznam![]()
Ja jesam
Zaljubila sam se u decka zbog njegovih manira, u jednog zbog nacina na koji se krece i gestikulira, u jednog zbog zaraznog smijeha... zaljubljivala sam se u likove iz romana, u pisce tih romana... nekada davno i u likove iz crtaca...
Zasto bi bilo nemoguce zaljubiti se u nekoga zbog onaga sto pise i nacina na koji pise?
Ja jesam
Zaljubila sam se u decka zbog njegovih manira, u jednog zbog nacina na koji se krece i gestikulira, u jednog zbog zaraznog smijeha... zaljubljivala sam se u likove iz romana, u pisce tih romana... nekada davno i u likove iz crtaca...
Zasto bi bilo nemoguce zaljubiti se u nekoga zbog onaga sto pise i nacina na koji pise?