Da li ste se nekada zaljubili u osobu sa kojom se samo dopisujete?

mislim da se vako od nas bar malo u nekom periodu primio na nekoga sa kim se samo dopisuje.
samo je to toliki tabu da i sramota za porodicu i komsiluk a posebno za tetku iz austrije, da se to zna.

Kod mene se to dogodilo i bez dopisivanja na private.
Prvo sam odbijao da priznam sebi, ali posle je bivalo sve ociglednije.
Ajd sto sam se primio, al sto se zaljubi. Uzas.
Svaki dan bi se konektovao na forum samo da bih video te razigrane nogice.
Njene razigrane nogice koje se batrgaju ki nogice papige u saftu.

Nije kurajber nego askurdjel
Mozda se u nekim krajevima zove i kurajber :mrgreen:

otac majka
deda baba
pradeda prababa
čukundeda čukunbaba
navrndeda navrnbaba
kurđel kurđela
askurđel askurđela
kurđup kurđupa
kurlebalo kurlebala
sukurdov sukurdova
surdepač surdepača
parđupan parđupana
omžikur omžikura
kurajber kurajbera
sajkatav sajkatava
beli orao bela orlica
sin ćerka
unuk unuka
praunuk praunuka
čukununuk čukununuka
bela pčela bela pčela

mozda se nisam dobro izrazila,ali gorim o dodiru,rukovanju ,zagrljaju i sl. ne znam ali kamera ti nece pokazati sve.pojma nemam.ako je to za tebe ok svaka ti cast, koliko ljudi toliko cudi.
mada za mene to nije normalno.sta ipak mozes da znas o osobi koju poznajes samo na taj nacin.ko je on?sta je on? da li je cijela prica laz? sto se toga tice na taj nacin nikad neces imati opipljive podatke.
meni je to malo cudno,ali dobro sve zavisi od nacina razmisljanja.

Pa i ja sam upravo u postu iznad onog tvog prvog napisala da je sve to besmisleno ako ostane samo u cyber sferi, da se to online zaljubljivanje svodi na predstavu koju smo o nekom stekli i da se tek posle upoznavanja u RL izvode neki konkretni, realni zaključci. A za web kameru sam te pitala jer je tvoj post bio previše osuđivački i nedovoljno precizan. Shvatam ja da si htela da kažeš isto što i Tanja, samo je žena izuzetno elokventna (znamo se i sa drugih pf pa smem to da garantujem) i uspela je da lepo sažme ono što je u tvom postu ostalo nedorečeno. U sv. sl. slažemo se da je RL kontakt bolji.

mislim da se vako od nas bar malo u nekom periodu primio na nekoga sa kim se samo dopisuje.
samo je to toliki tabu da i sramota za porodicu i komsiluk a posebno za tetku iz austrije, da se to zna.

:super: Ili iz Australije! :lol: Ma nema forumaša bar na ovom pf kog nije bar jednom bar malo zaintrigirao neko sa druge strane monitora. "Ljubav preko žice"... :whistling: Samo što treba da budeš totalni frik da samo na tome ostane i da se nikad ne upoznate a i dalje si "zaljubljen". Mislim, ima i jedna takva, čak je i neko vreme provela u njegovom gradu a nije se upoznala s njim, navodno nije imala vremena, a posle stavila potpis ... voli ... Mislim.... :roll:

Mozda je stvar u razlicitom pristupu.
Pazi ovako - audio-vizuelni utisak jeste bitan, u nekom periodu.A hoce da prevari jace nego net. Za to postoji hiljade dokaza - jao, bio je tako sladak kada sam ga upoznala u 3 ujutro u diskoteci...
Kasnije, posle kilometara pustinje i prashume, bitniji je sadrzaj.
Jos kasnije - skloniste.
Tako da - nije isto pricati o net-poznanstvima iz ugla pocetnika, veterana, zdrebeta ili potkovanog konja...

meni se nikada nije desilo, jer nikada nisam praktikovala dopisivanje sa nepoznatim ljudima da ide u tom smeru.. vise volim uzivo:))
iako nemam iskustva sa tim, sumnjam da je to zaljubljenost. to je mozda trenutna opcinjenost zbog nekog koji je bas onakvim kakvog ga zamisljas... sve dok ga/je ne upoznas:))
valjda to tako uvek ide..
zaljubljenost ide vremenom koje provodis sa osobom koja ti se svidja..

Pazi ovako - audio-vizuelni utisak jeste bitan, u nekom periodu.A hoce da prevari jace nego net. Za to postoji hiljade dokaza - jao, bio je tako sladak kada sam ga upoznala u 3 ujutro u diskoteci...
Jos kasnije - skloniste.
Tako da - nije isto pricati o net-poznanstvima iz ugla pocetnika, veterana, zdrebeta ili potkovanog konja...

a sta mu ti dodjes?
potkovani konj ili...? :lol:

Jos kasnije - skloniste.

dobar ti avatar, pravi veteranski ;) :p

Back