Violetna
Elita
- Poruka
- 22.085
Da li ste se nekada zaljubili u osobu sa kojom se dopisujete. eventualno ste razmenili i fotke ali se nikada niste sreli?
Da li je to uopšte moguće?
Može da mi se svidi, ali baš da se zaljubim, ne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste se nekada zaljubili u osobu sa kojom se dopisujete. eventualno ste razmenili i fotke ali se nikada niste sreli?
mislim da se vako od nas bar malo u nekom periodu primio na nekoga sa kim se samo dopisuje.
samo je to toliki tabu da i sramota za porodicu i komsiluk a posebno za tetku iz austrije, da se to zna.
Kod mene se to dogodilo i bez dopisivanja na private.
Prvo sam odbijao da priznam sebi, ali posle je bivalo sve ociglednije.
Ajd sto sam se primio, al sto se zaljubi. Uzas.
Svaki dan bi se konektovao na forum samo da bih video te razigrane nogice.
Njene razigrane nogice koje se batrgaju ki nogice papige u saftu.
Da li znas sta je KURAJBER??Za takve postoji naziv
Sajberkurajber..![]()
Da li znas sta je KURAJBER??
Uzmi porodicno stablo pa ces saznati da ti se jedan od predaka zove kurajber...
...deda, pradeda...(posle ne znam koliko kolena je kurajber)
Nije kurajber nego askurdjel
Mozda se u nekim krajevima zove i kurajber![]()
mozda se nisam dobro izrazila,ali gorim o dodiru,rukovanju ,zagrljaju i sl. ne znam ali kamera ti nece pokazati sve.pojma nemam.ako je to za tebe ok svaka ti cast, koliko ljudi toliko cudi.
mada za mene to nije normalno.sta ipak mozes da znas o osobi koju poznajes samo na taj nacin.ko je on?sta je on? da li je cijela prica laz? sto se toga tice na taj nacin nikad neces imati opipljive podatke.
meni je to malo cudno,ali dobro sve zavisi od nacina razmisljanja.
mislim da se vako od nas bar malo u nekom periodu primio na nekoga sa kim se samo dopisuje.
samo je to toliki tabu da i sramota za porodicu i komsiluk a posebno za tetku iz austrije, da se to zna.
Mislim da mozes samo da stvoris iluziju o osobi sa kojom se dopisujes... Odbijam da poverujem u to da mozes i da se zaljubis u tu osobu![]()
pa mislim...iskreno ni ja ne bih tog iz afganistana.
neka, hvala lepo.![]()
Odatle može samo hrt, da ga pimpujem i naplaćujem parenja, ili ako je kuja, da živim od prodaje štenaca.
![]()
Zivot se uvek potrudi da ti se ponekad desi ono sto kategoricki porices...
Nadao sam se da necu nikad, ali jebaga...
Sto rece ona punacka darkerka - i najbolji pokleknu
cvrc.
a ti sto se cerekas dok citas ovo - hmrftigajausknjidubdiznemgl...![]()
Mislim da mozes samo da stvoris iluziju o osobi sa kojom se dopisujes... Odbijam da poverujem u to da mozes i da se zaljubis u tu osobu![]()
Mozda je stvar u razlicitom pristupu.
Pazi ovako - audio-vizuelni utisak jeste bitan, u nekom periodu.A hoce da prevari jace nego net. Za to postoji hiljade dokaza - jao, bio je tako sladak kada sam ga upoznala u 3 ujutro u diskoteci...
Kasnije, posle kilometara pustinje i prashume, bitniji je sadrzaj.
Jos kasnije - skloniste.
Tako da - nije isto pricati o net-poznanstvima iz ugla pocetnika, veterana, zdrebeta ili potkovanog konja...
Mozda je stvar u razlicitom pristupu.
Pazi ovako - audio-vizuelni utisak jeste bitan, u nekom periodu.A hoce da prevari jace nego net. Za to postoji hiljade dokaza - jao, bio je tako sladak kada sam ga upoznala u 3 ujutro u diskoteci...
Kasnije, posle kilometara pustinje i prashume, bitniji je sadrzaj.
Jos kasnije - skloniste.
Tako da - nije isto pricati o net-poznanstvima iz ugla pocetnika, veterana, zdrebeta ili potkovanog konja...