Da li ste se nekad ovako osecali?

Ja svoju visinu i kilazu nosim sa ponosom. Ne potcenjuj te kile, nisam ja neki masni tovljenik od 100kg. Za moju visinu te kile su odlicne, jos kad se uzme u obzir da sam na poslednjem merenju imao 8% BF-a, odlican sam.
A da sam sve to uradio kao sto si ti naveo, policija kakva je kod nas odveli bi me u pritvor i na saslusanje, ko zna mozda bih jos i ja ispao kriv...

Opa, emotivac, to ti jeste palo na pamet, a ovde dolaziš i prodaješ saharinske priče. Tz tz tz... :hahaha:

- - - - - - - - - -

Dobro se ti brineš za sebe, vidim ja. :lol:
Istukao čoveka, onda prestravljen zbrisao sa mesta događaja ne razmišljajući da li je taj sin, brat možda teško povređen i treba li mu pomoć, a onda se uključio se na net da se isplače.:rotf:

Da vam čika kaže: ovaj momak je postupio ispravno i tako treba. I treba izbegavati sukobe čak i kad se čini da ispadaš pi..a. Udahni duboko izbroj do deset. Nikad nećeš pogrešiti. Da sam bio pametan izbegao bih mnoge probleme ali lako je sad da pričam i meni nije bilo lako dokazati sa dvadeset godina.

Opa, emotivac, to ti jeste palo na pamet, a ovde dolaziš i prodaješ saharinske priče. Tz tz tz... :hahaha:

- - - - - - - - - -

Dobro se ti brineš za sebe, vidim ja. :lol:
Istukao čoveka, onda prestravljen zbrisao sa mesta događaja ne razmišljajući da li je taj sin, brat možda teško povređen i treba li mu pomoć, a onda se uključio se na net da se isplače.:rotf:

Ja te stvarno ne razumem, nigde nisam napisao da sam zbrisao. Nemoj da izmisljas scenario kad nisi bio tu.
Mentalno sam stabilna osoba i nisam nikada nekog pretukao da ne moze da se pomeri, slomio ruku nekom, razbio nos itd.
Uvek udaram u ruke, stomak, ledja, noge a glava je zadnja na listi.

- - - - - - - - - -

Da vam čika kaže: ovaj momak je postupio ispravno i tako treba. I treba izbegavati sukobe čak i kad se čini da ispadaš pi..a. Udahni duboko izbroj do deset. Nikad nećeš pogrešiti. Da sam bio pametan izbegao bih mnoge probleme ali lako je sad da pričam i meni nije bilo lako dokazati sa dvadeset godina.
Najgore je sada sto se za svaku tucu koja se prijavi policiji, ucesnicima otvara dosije.
Mlad sam i ne zelim da ga imam jer moram da mislim na buducnost.

Ja te stvarno ne razumem, nigde nisam napisao da sam zbrisao. Nemoj da izmisljas scenario kad nisi bio tu.
Mentalno sam stabilna osoba i nisam nikada nekog pretukao da ne moze da se pomeri, slomio ruku nekom, razbio nos itd.

Najopasnije je tamo u zadnji deo vrata, mislim da je to cak i u UFC-u zabranjeno, mada nisam siguran, da pitamo Tenzisu, on se lozi na to :think:

- - - - - - - - - -

Najgore je sada sto se za svaku tucu koja se prijavi policiji, ucesnicima otvara dosije.
Mlad sam i ne zelim da ga imam jer moram da mislim na buducnost.

Ma nema to veze, sa dosijeom u policiji ces minimum da budes direktor javnog preduzeca, ili ministar u Vladi Srbije. :worth:

Da u vrat je inace najopasnije udariti nekog, sestra mi studira medicinu.
Naime na vratu se nalaze neke tacke, koje kada udaris nekog tu prekines mu dotok kiseonika u mozak i u najboljem slucaju se pada u nesvest od toga.

Čovek ti je rekao zadnji deo vrata, tj. vratni pršljenovi i potiljačni deo mozga, a ne "vrat" od kojeg se "pada u nesvest", mislio si na karotidne arterije, ali ne znaš kako se to zove.

Ja te stvarno ne razumem, nigde nisam napisao da sam zbrisao.

A da sam sve to uradio kao sto si ti naveo, policija kakva je kod nas odveli bi me u pritvor i na saslusanje, ko zna mozda bih jos i ja ispao kriv...

Ostavio si čoveka kojeg si prebio da možda iskrvari u tami noći ili umre usled gušenja nakon tvojeg huliganstva.

- - - - - - - - - -

:hahaha:

Back