jacques
Buduća legenda
- Poruka
- 29.889
a jel` se virtuelno racuna???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ovooo?:nisam se sexala s'muskarcem godinu dana..i nikako mi ne ne dostaje!!! zene su mnogo interesantnije!!! a kako to ugase temu,ona neka"gazdarica" bas je pukla...ako je neko vidi neka joj prenese da cu joj hmm ribicu![]()
Ja sam i po jus-u i po din-u, ali slabo ima kompatibilnih devojaka... sve izlazi van dopustenih odstupanjamalena81:Bolje pitajte ima li se sa kim... ovo su teska vremena! Kriza na sve strane, a ni muskarci vise nisu po JUS-u.
malena81:Bolje pitajte ima li se sa kim... ovo su teska vremena! Kriza na sve strane, a ni muskarci vise nisu po JUS-u.
Ha..moram da pozdravim uvazenog forumasa..koji se eto pojavio posle dugo vremena na ovoj temi..nadam se nekim optimistickijim vestima..u buduce..:-DPsihologue:Kultna tema o sexu,danas sam preskočio a i juče...
Kanda i neces jos godinu...a ovooo?:nisam se sexala s'muskarcem godinu dana..i nikako mi ne ne dostaje!!! zene su mnogo interesantnije!!! a kako to ugase temu,ona neka"gazdarica" bas je pukla...ako je neko vidi neka joj prenese da cu joj hmm ribicu![]()
A tek devojke sto su po JUSu...malena81:Bolje pitajte ima li se sa kim... ovo su teska vremena! Kriza na sve strane, a ni muskarci vise nisu po JUS-u.
pa posle 24,tad mi istice zabrana.kučka:Naravno Majo..ovde nema ni lazi ni prevare..ili jesi ili nisi se sexao..cista filozifija..:-D Aaaa, nema mi Nikodima da mu podnesem raport za danas..:wink: A ti..hajde vec jednom..pocni da nadoknadjujes ..propusteno:wink:
i slicne tvoje jedno 5-6 i to sve o seksu.e pa na jednoj sam ti odgovorila baspaul:ne, ne gresis.Ja sam ko i ti: "jedina tema o seksu koja mi je gotivna je ova kuckina"........i slicne.
maja79:i slicne tvoje jedno 5-6 i to sve o seksu.e pa na jednoj sam ti odgovorila bas
pa momak vise nisi!a ne verujem ti!sto i nije ni vazno toliko.vazno da ti veruje zena!paul:eeej, polako.....pa i ja imam dusu.Pisem i ja o LJUBAVI, EMOCIJAMA, DRUZENJU,.......nije kod mene sve oko seksa.........izmedju redova, ja sam u stvari jedan fin , kulturan, osecajan, druzeljubiv
momak.Verujes?
kučka:Ha..moram da pozdravim uvazenog forumasa..koji se eto pojavio posle dugo vremena na ovoj temi..nadam se nekim optimistickijim vestima..u buduce..:-D
LUDICA:Za 12 dana, svaki dan, po citav dan
(takav je dogovor)