Da li ste psihopata?

Test: Da li si psihopata?

Procitaj pitanje, razmisli o odgovoru i spusti se na kraj poruke da vidis rezultat.

Ovo nije trik-pitanje.

Zena, na sahrani svoje majke upoznaje nepoznatog muskarca.

Smatra da je muskarac predivan, toliko slican muskarcu iz njenih snova,

da se u trenutku zaljubljuje, ali ne pita za telefonski broj niti vise

moze da ga pronadje.

Nekoliko dana nakon toga ona ubija svoju sestru.

Pitanje: Koji je bio motiv da ubije sestru?

(Dobro razmisli pre nego sto odgovoris!!)

Odgovor:

Nadala se da ce se muskarac ponovo pojaviti na sahrani.

Ako ste tacno odgovorila na pitanje, razmisljate kao psihopata.

Ovo je pitanje koje poznati americki psihijatar postavlja pri testiranju

da li osoba ima mentalitet ubice.

Mnoge uhvacene ubice, koje su ucestvovale u testiranju, odgovorile su tacno.

Ako ste odgovorili pogresno, bravo za Vas.

Ako ste odgovorili tacno,molim vas da posetite najblizu ludnicu,ili policijsku stanicu... z:lol:

Hm, ubode ga ja od prve... znao sam da nisam pod libelu... :lol:

Test: Da li si psihopata?

Procitaj pitanje, razmisli o odgovoru i spusti se na kraj poruke da vidis rezultat.

Ovo nije trik-pitanje.

Zena, na sahrani svoje majke upoznaje nepoznatog muskarca.

Smatra da je muskarac predivan, toliko slican muskarcu iz njenih snova,

da se u trenutku zaljubljuje, ali ne pita za telefonski broj niti vise

moze da ga pronadje.

Nekoliko dana nakon toga ona ubija svoju sestru.

Pitanje: Koji je bio motiv da ubije sestru?

(Dobro razmisli pre nego sto odgovoris!!)

Odgovor:

Nadala se da ce se muskarac ponovo pojaviti na sahrani.

Ako ste tacno odgovorila na pitanje, razmisljate kao psihopata.

Ovo je pitanje koje poznati americki psihijatar postavlja pri testiranju

da li osoba ima mentalitet ubice.

Mnoge uhvacene ubice, koje su ucestvovale u testiranju, odgovorile su tacno.

Ako ste odgovorili pogresno, bravo za Vas.

Ako ste odgovorili tacno,molim vas da posetite najblizu ludnicu,ili policijsku stanicu... z:lol:

čoveče ja ladno nisam odmah ukapirao...Mislio sam da je vrdnula iz mozga...Koj sam Bosančeros :/

Pre desetak godina, napravljen je eksperiment na jednom američkom univerzitetu. Deo prostorija pretvoren je u muški zatvor, a studenti su podeljeni na zatvorenike i čuvare. Simulacija je bila potpuna: tri meseca (čini mi se) bez dodira sa spoljnim svetom, zatvorski režim (hrana, ritam spavanja i izlazaka u "zatvorski krug", par sati slobodnih aktivnosti u prostoriji za okupljanje).
Pre početka eksperimenta, studenti su prošli kroz psihološke testove. Recimo, za čuvare su birani oni, koji bi, po određenim kriterijumima, bili odabrani za posao zatvorskog čuvara u realnim okolnostima. "Zatvorenici" su se sami prijavljivali ali su takođe prošli kroz izvesne testove psiho-fizičke izdržljivosti.
Nije postojao nikakav koncept ili "scenario".
Već nakon par nedelja uočene su promene u ponašanju: i jedni i drugi su se sasvim uživeli u svoje uloge. Neki čuvari su postali svesni svoje moći, ispoljili sadizam, sklonost potkupljivosti; zatvorenici su napravili klanove, brutalno se međusobno obračunavali, skoncentrisali se oko internih centara moći, počeli da stupaju u homoseksualne odnose, organizovali pobune itd.
Eksperiment je prikinut ranije, nakon jednog pokušaja ubistva.
Nus-pojava ovog testa: neki od učesnika nisu se vratili "u normalu". Postavlja se pitanje da li su ikada bili "u normali" i da li su okolnosti učešća u eksperimentu bile samo okidač za ispoljavanje tamnih strana. Ukratko - šta je tu starije, koka ili jaje? Karakter ili uslovi? I da li je moguće da je dovoljno svega mesec dana da se čovek promeni ili, ako ne baš promeni, onda barem da skine masku?

Ha ha :hahaha:
Big Brother , Farma

Ne znam da li je neko rekao ali postoji teorija a po svemu sto znam o politici i psihopatama politicar je idealno zanimanje za psihopatu.Inace neki ih zovu humanoidi-ko covek a nije,i kad se ljudi psihopatizuju nece biti ljudi.
Na pitanje nisam znao odgovor posto ne bih ubio svoju sestru ali da sam razmislio bolje provalio bih to stto je neko dovitljiv ne znaci da je psihopata,ali znaci da je ume da razmislja kao oni,evo moj cale je odgovorio odmah ali on je bivsi pandur a oni treba da razmisljaju kao ubice.Inace psihijatri razmisljaju kao svoji pacijenti pa kazu da zato postaju ko oni,to nije tacno.Samo provale oblike ponasanja.Jacina karaktera u odnosu na savladavanje emocija nema veze sa osecanjem istih.Ali onda dolazi do osecanja kajanja a to je gore od krivice i uopste kategorija jako teskih emocija(al pozeljnih)dok krivica nije pozeljna emocija.
Ranije nisam razlikovao kajanje od krivice ali kajanje je produktivan osecaj.Ne govorim o retorickom kajanju.Kajanje moze slabog i jakog intezitetazavisi zbog razloga kajanja i mislim da kajanje stvara sliku o moralu,dobru i zlu.

Poslednja izmena:

Back