Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
...za to sto smo okruzeni psihopatama neko misli da je kriva genetika, neko da su klrivi roditelji i okolina, posebno ako dete raste pored roditelja alkoholicara i narkomana, ljudi koji ne brinu onjemu, koji ga zlostavljaju ili su ravnodusni...takva deca gube samopostovanje, osecaju bes i podizu zid oko sebe da bi se zastitila....vremenom pocinju da se ne obaziru na potrebe drugih ljudi i mada neki od njih mogu biti prijatni i sarmantni to je neiskreno i sluzi im samo za manipulaciju da bi postigli svoje ciljeve
Hvala na ovako kociznom manual-u
Svojevremeno sam kupila udzbenik Psihijatrije (S. Stoiljkovic) da bih se upoznala sa ovim poremecajem, al je veoma sturo opisan, i naravno nedostaje deo za koji sam bila zaiteresovana, a to je koje strategije primeniti u borbi sa sociopatama. Citajuci tekst, shvatila sam da sam potrosila vise vremena i energije, jer mi savest nije dozvoljavala da veze presecem ranije, i pored toga sto sam svesno odbijala ulogu zrtve.
Na pitanje ...pitanje:
Shta odredjuje psihicko normalnu osobu ?
Shta su normalni postupci normalne osobe ? Da li ono shto "vecina" ili vecina radi ?
Da li "normalni" ili normalni postupci znaju biti "nametnuti" ili nametnuti ?
Aa ?
Хвала Богу, одговорила сам погрешно
Мислила сам да би је сестра осуђивала како је само могла да се заљуби на мајчиној сахрани, или је он можда био заљубљен у сестру, што је свеједно морбидно, али добро да ми прави одговор није пао на памет
saznala je da je taj muskarac verenik njene sestre .
Znaci nisam psihopata
E dobro je .
Sad cu da natrljam nos onima sto su rekli da jesam , kad sam bio osumnjicen za kanibalizam .
Da je bio u pitanju test inteligencije,posramila bi se .Inače psihopata ima svuda oko nas ,najgore je kada su ti na poslu nadređeni i u porodici.
E, sada može neko da bude psiho ,pa da ovaj test postavi u sasvim drugom kontekstu,i ljude bude sramota što su glupi .Da li će tada svi da priznaju da nisu glupi,i koliko će njih da se javi da je dalo tačan odgovor.
To je pitanje u bateriji testa, pa se vrti po netu, ali je totalno neozbiljno na osnovu toga odredjivati da li je neko psihopata ili ne.
Eto, temu koja se bi trebalo da se bavi ozbiljnim problemom neko svede na petparačku priču.
To je pitanje u bateriji testa, pa se vrti po netu, ali je totalno neozbiljno na osnovu toga odredjivati da li je neko psihopata ili ne.
Eto, temu koja se bi trebalo da se bavi ozbiljnim problemom neko svede na petparačku priču.
Pomislila sam da je ubila sestru zbog frustracije izazvane smrcu majke i sto nije ostvarila kontakt sa njim...takoreci da joj je nesto kvrcnulo u glavi
Jesam polozila?
Test je formulisan tako da je mnogo teze ne pogoditi 'tacan' odgovor, nego ga promasiti... mislim da je originalno pitanje koje psiholog postavlja, ipak malo drugacije...
recimo, da nakon iznosenja okolnosti pod kojim ona upoznaje tipa, i objasnjenja da ga vise nikada ne moze pronaci, postavlja pitanje koji je njen sledeci korak... e, onaj ko bi tada pogodio da ona ubija sestru, bi mogao biti okarakterisan kao neko ko zna kako razmislja psihopata, a ne ovako...
Test je formulisan tako da je mnogo teze ne pogoditi 'tacan' odgovor, nego ga promasiti... mislim da je originalno pitanje koje psiholog postavlja, ipak malo drugacije...
recimo, da nakon iznosenja okolnosti pod kojim ona upoznaje tipa, i objasnjenja da ga vise nikada ne moze pronaci, postavlja pitanje koji je njen sledeci korak... e, onaj ko bi tada pogodio da ona ubija sestru, bi mogao biti okarakterisan kao neko ko zna kako razmislja psihopata, a ne ovako...