Da li ste privlačni sami sebi?

Aman, nekome odgovaraju sočiva nekome ne. Neko ne želi da mu se zimi magle naočare, nekome padaju s nosa, neko zbog posla ne može da ih nosi... neko kombinuje....

zasto išta objašnjavaš, kao da je na tebi teret objašnjenja, a ne na ovim stvorovima da se leče

da mi je neko pričao da nečija boles' može ići toliko daleko da je okida to da li neko bira da nosi sočiva ili naočare...

zasto išta objašnjavaš, kao da je na tebi teret objašnjenja, a ne na ovim stvorovima da se leče

da mi je neko pričao da nečija boles' može ići toliko daleko da je okida to da li neko bira da nosi sočiva ili naočare...
Opusti se, polako, možda stvarno ne zna ;)

To što se mi možda razumemo u neke stvari, pojmove, ne znači da to razumeju svi. Njihovo je da pitaju, a na nama da odgovorimo ako želimo i možemo. Da li će to neko shvatiti na pogrešan način, to nije do mene. Da li neko želi da me isprovocira - može, nije ni to problem, do mene je kako ću reagovati na to.

Tako da... samo lagano. Svi imamo neki prag tolerancije i stepen strpljenja :cistinaocare:

naivno misliš da je motiv njegovog raspitivanja da se informiše o sočivima

Ne, nisam naivna. Ni najmanje.
Lepo si joj rekla, @Pinocchio. Ja stvarno ne znam zasto neko nosi sociva. Ali nisi ni ti bas najopustenija.
Pa dobro, očigledno ih nisi nosio.

Evo, pitala sam dete zašto nekada nosi sočiva, a nekada naočare. Odgovor je: zavisi od dela dana, da li ide u školu ili ne i od slobodnog vremena kao i zauzetosti tokom dana.
Pa ti sada eto...

U čemu najopuštenija?

Ti misliš da osobe nose sočiva zato što misle da su lepši bez naočara? Da su naočare nešto loše? Varaš se.

Pa dobro, očigledno ih nisi nosio.

4 godine svog zivota. +6 dioptrija. Sad ne nosim nista. Kad sam prestao da nosim pomagala, progledao.

Ti misliš da osobe nose sočiva zato što misle da su lepši bez naočara? Da su naočare nešto loše? Varaš se.

Mora da postoji neki debeo razlog jer 1) koliko se secam, sociva su skuplja, 2) moras da naucis kako da ih stavljas i skidas ( ne bas privlacna stvar za nekoga ko to nikad nije radio ), 3) iritiraju, 4) mogu lako da se izgube / ispadnu, i 5) kad sam ih ja nosio, a to je bilo odavno, "slika" nikad nije bila kvalitetna kao "na naocarama".

Znas kako kazu, "Slican se slicnom raduje". Ako si neprivlacan, verovatno ces biti privlacan nekoj koja je neprivlacna ( ali ne i tebi. )

Ko ce da ceni ono sto imas ako ne ti?
Не мора да значи, сличност је да сам привлачан некој која за себе мисли да је непривлачна, што не значи да то и јесте.

Шта имам да ценим нешто што ми не доноси леп филинг. Ценим или оно што ми доноси леп осећај или оно што је привлачно и другима, непривлачност доноси само патњу. Да ружноћа изазива лепе психоактивне ефекте онда ми не би сметала.

Шта имам да ценим нешто што ми не доноси леп филинг. Ценим или оно што ми доноси леп осећај или оно што је привлачно и другима, непривлачност доноси само патњу. Да ружноћа изазива лепе психоактивне ефекте онда ми не би сметала.

Navikni se na svoj izgled i onda neces da imas ruzne filinge. Filinzi nisu rigidne, u kamen uklesane, stvari. Trenutno si previse dozvolio drugima da uticu na tvoje filinge. Ne postoji apsolutno nikakav izgovor da ne prihvatis sebe takvog kakvog jesi ( sto ne znaci da ne trebas da radis na sebi ako mozes. ) A to sta ce drugi da misle o tvom izgledu . . . sta te briga? Osim toga, nisu svi isti, ne gledaju te svi istim ocima.

Navikni se na svoj izgled i onda neces da imas ruzne filinge. Filinzi nisu rigidne, u kamen uklesane, stvari. Trenutno si previse dozvolio drugima da uticu na tvoje filinge. Ne postoji apsolutno nikakav izgovor da ne prihvatis sebe takvog kakvog jesi ( sto ne znaci da ne trebas da radis na sebi ako mozes. ) A to sta ce drugi da misle o tvom izgledu . . . sta te briga? Osim toga, nisu svi isti, ne gledaju te svi istim ocima.
Постоји изговор, чим постоји мала назнака да си привлачан неком ко је и теби привлачан, све године рада са себи, самоприхватања и философирања падају у воду у односу на то..

Свако има самоприхватање према себи док је беба, свет их га у прве две године уништи, ко ће га други поново изградити, једино исто тај свет, тј. супротни (или преферирани) пол..

Дај ми разлог зашто да будем привлачан сам себи, нема га. Већина људи ће и причати како тако не треба мислити али нико стварно неће показати привлачност.

Pogledajte prilog 1440263

Čitam temu "Zašto se žene doteruju da budu seksi i nakon što su sebi obezbedili mužjaka".

Naravno, vecina odgovora je da se ne doteruju za druge, vec prvestveno vode racuna o sebi i svom izgledu.

Pitanje za sve zauzete a i slobodne žene, kao i za muškarce.

Da li ste privlačni sami sebi?

Ako brinete o sebi i o svom izgledu, zašto po kući hodate neočesljani, neobrijani, u trenerkama, pocepanim majicama i čarapama.

Zasto po kući ne nosite dubok dekolte, mini suknju, skupu frizuru, nalakiranu kosu, parfem.

Zar je vođenje računa o sebi i o svom izgledu, rezervisano samo za spoljašnje okruženje i nadražaje?

Ako jeste, zasto je to tako?
volim da se setam gola po kuci nekada, obavezno gola spavam, volim svoj fizikus i dopadam se sebi. Ponekad i masturbiram gledajuci se u ogledalo (((: pod uslovom da je partner prisutan kao posmatrac.

Back