Da li ste primetili neke promene u ponašanju ljudi vakcinisanih COVID vakcinom?

JustASimpleMan

Zainteresovan član
Poruka
132
Voleo bih da čujem vaša iskustva da bih znao da li ja ludim ili ovi oko mene. Da li ste primetili promene u ponašanju kod ljudi za koje znate da su se vakcinisali. Da li imate osećaj kao da ljudi generalno više nisu kao nekad. Ja sam utiska da su paranoičniji, zatvoreniji, netolerantiji i svađljiviji. Da li se to može pripisati situaciji u državi, koroni, ili vakcini. Smešna stvar je što sam ja vakcinisan i ličnog sam utiska da daleko manje mislim, posebno o apstraktnim stvarima, kao i da daleko više pažnje obraćam na svoju okolinu - mnogo sam manje odsutan. Takođe sam izuzetno ravnodušan prema svemu, a nekada sam osećao intenzivne emocije i na najmanji stres.

Imam poznanicu koja je operativno povećavala usne dan-dva nakon vakcine. Sva materija je, navodno, otišla u jednu stranu gornje usne i morala je na korekcije i dopune da se to izniveliše. To sam videla, i sad... ne znam da li je zbog vakcine, ali gospođi je jedna strana gornje usne bila baš naglašena. :malav:
Tvrdila je da joj se metalni novčić zadržavao oko uboda, ali nisam svojim očima videla.
Ljudi znaju malo da fantaziraju i preuveličavaju.

Imam poznanicu koja je operativno povećavala usne dan-dva nakon vakcine. Sva materija je, navodno, otišla u jednu stranu gornje usne i morala je na korekcije i dopune da se to izniveliše. To sam videla, i sad... ne znam da li je zbog vakcine, ali gospođi je jedna strana gornje usne bila baš naglašena. :malav:
Tvrdila je da joj se metalni novčić zadržavao oko uboda, ali nisam svojim očima videla.
Ljudi znaju malo da fantaziraju i preuveličavaju.
Smešna stvar je što je žena sa identičnim slučajem došla kod mene u prodavnicu u Zemunu i ispričala sličnu priču. Isto usna povećana, isto vakcina.

Većina vakcinisanih su isti kakvi su bili i pre međutim jedna tanka manjina je postala nepodnošljivo agresivna verujem da to nema veze sa samom vakcinom nego prosto ljudi su bolidi popili su propagandu i uživeli su se u ulogu da su na braniku protiv nevidljivog neprijatelja i u svima koji imaju drugačije stavove vide neprijatelje,to je ogroman problem

Većina vakcinisanih su isti kakvi su bili i pre međutim jedna tanka manjina je postala nepodnošljivo agresivna verujem da to nema veze sa samom vakcinom nego prosto ljudi su bolidi popili su propagandu i uživeli su se u ulogu da su na braniku protiv nevidljivog neprijatelja i u svima koji imaju drugačije stavove vide neprijatelje,to je ogroman problem
Don Kihot. Bitka sa vazdušnim neprijateljem:rtfm:

Gospođa do nas u komšiluku je dozvolila sebi da urla na moju babu kad je čula da se nije vakcinisala.
Navela je da njene ćerke koje rade u zdravstvu imaju jedva po 40kg (imaju više, ali hajd', deminutiv od milja), a mi ovamo, unuke, možemo brdo da odvalimo, i kako nas nije sramota! :eek:
A, onako, bila je prijatna žena uvek.
Pre svega, mi imamo tu oko 60kg svaka i ne možemo da odvalimo brda, ali... onda nešto mislim, ko je moju babu terao da joj kaže...
Naučile smo babu da laže. :zcepanje:

Poslednja izmena:
download (8).jpg

Ништа радикално, били и остали наивни. Сутра ће им увалити и лепо упаковану циглу као поклон за нову годину.
Неки су постали и осиони. Тражећи оправдање за све већу евидентност да су испали наивни, они би се тешили тиме да сви морају да се вакцинишу.
Оно, после мене потоп.
Некима је вакцина као алкохол показала право лице какви су као људи! Оно, што трезан мисли, пијан говори.

Вакцинисана сам и када чујем за те новчиће, 5Г мрежу, повезивање лоше напумпаних усана и вакцине диже ми се коса на глави.
Значи, промене у понашању имам у тим ситуацијама. :zima2:
Иначе недавно сам имала корону.

Такође примећујем и промене у размишљању невакцинисаних (који су изразито били против вакцина и говорили да је корона обична прехлада) када дебело заглаве упалу плућа и температуру која траје данима.

Voleo bih da čujem vaša iskustva da bih znao da li ja ludim ili ovi oko mene. Da li ste primetili promene u ponašanju kod ljudi za koje znate da su se vakcinisali. Da li imate osećaj kao da ljudi generalno više nisu kao nekad.
Nisam primetila da su zbog vakcina promenili ponašanje .
Oni koji su bili paranoični ili idioti ..I dalje su ..
Nije za to potrebna vakcina.

Voleo bih da čujem vaša iskustva da bih znao da li ja ludim ili ovi oko mene. Da li ste primetili promene u ponašanju kod ljudi za koje znate da su se vakcinisali. Da li imate osećaj kao da ljudi generalno više nisu kao nekad. Ja sam utiska da su paranoičniji, zatvoreniji, netolerantiji i svađljiviji. Da li se to može pripisati situaciji u državi, koroni, ili vakcini. Smešna stvar je što sam ja vakcinisan i ličnog sam utiska da daleko manje mislim, posebno o apstraktnim stvarima, kao i da daleko više pažnje obraćam na svoju okolinu - mnogo sam manje odsutan. Takođe sam izuzetno ravnodušan prema svemu, a nekada sam osećao intenzivne emocije i na najmanji stres.
Hoces da kazes da si se ti promenio posle vakcine? Postao si bolji covek? Brines o drugima i vise im posvecujes paznje? a samo treba da stavis masku i svi postanu fini....:)

Biser je sto ja ni sat ni nakit ne trpim na sebi, a maska mi vadi dusu....ali ljudi su neumoljivi negde...

meni se apetit poboljsao kao da sam biomed 6 + primio :D

i redovnija mi je stolica i nekako kompaktnija. Mozda je od zime ali svakako je gustina sad
na zavidnom nivou gledajuci pod mikroskopom koji sam
kupio u naletu soping manijakalnosti a nisam imao mikroskop jer nisam
ni naucnik ni mikro"nesto" osim cvetka ali to sad nije tema
i cini mi se da su mi se u razgovoru izgubili
znakovi interpunkcije i ostala cuda ali to je do moje nepismenostivaljda

Back