Da li ste prestali da se družite zbog korone?

Nekad pomislim da kao što je Orwell-ova 84' implementirana na nas (i svi to znamo?), tako je i scenario jednog filma.
Ne kažem da ne verujem da taj virus postoji, what do I know???, ali u dokolici pomišljam da se neko tamo igra tako što izabere kreatora svetova koji u datom trenutku odgovara najviše-i po tome radi sve što je moguće... po principu ako je moguće zamisliti-moguće je i napraviti.
Mislim, večeras sam u nekom crazy raspoloženju, bavila sam se danas raznim vrstama mentalnog iskakanja iz normalnosti pa dozvoljavam sebi da lupam kao otvoren prozor...

Primate li goste, idete li u goste, posećujete kafee?

Bliže se slave, šta planirate?

Ja nisam prestao da se družim zbog korone, pošto ove aktivnosti nisam upražnjavao ni pre nje. Kao samotnjak, samo sam nastavio sa svojim lonerskim rutinama, ali se pitam kako je prosocijalnim ljudima?
Mi se i dalje družimo bude po 15ljudi i nikom se ništa nije desilo.

Nekad pomislim da kao što je Orwell-ova 84' implementirana na nas (i svi to znamo?), tako je i scenario jednog filma.
Ne kažem da ne verujem da taj virus postoji, what do I know???, ali u dokolici pomišljam da se neko tamo igra tako što izabere kreatora svetova koji u datom trenutku odgovara najviše-i po tome radi sve što je moguće... po principu ako je moguće zamisliti-moguće je i napraviti.
Mislim, večeras sam u nekom crazy raspoloženju, bavila sam se danas raznim vrstama mentalnog iskakanja iz normalnosti pa dozvoljavam sebi da lupam kao otvoren prozor...
Pa ovo ti i jeste Orvelova 1984 ili cak uvod u nju al ljudi misle da su knjige samo knjige a zivot je nesto van toga pa misle da nema sanse da im se to desi

Ja sam Orwellov scenario "implentirala" kad su mi zabranili da pusim
na javnim mestima.. Posle toga me vise nista ne uzbudjuje.

Back