Da li je neko gledao djake petake u pozoristu, posto mali cupavi glumi u Ateljeu 212 ?
Toliko o (samo) znanju ...
Toliko o (samo) znanju ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vdi ovu što se primila kao ona je ono dete iz kviza. Možda ti i poverujem, što ne reče da si ona debela nego se predstavljaš kao naj lepša od sve dece tamo.
Ajde bre, kao da ta deca koja učestvuju imaju vremena pored svih snimanja i škole da se prepucavaju na forumu.
Daj neki dokaz pa da ti i poverujem, daj neku sliku sa snimanja, sve dece zajedno ili svoju.
Vdi ovu što se primila kao ona je ono dete iz kviza. Možda ti i poverujem, što ne reče da si ona debela nego se predstavljaš kao naj lepša od sve dece tamo.
мало си се сад обрукао
![]()
I ti si ja sam žensko.
Ajde da ti i poverujem a šta imaš ti od toga što učestvuješ u kvizu. Samo zadovoljstvo sto te je nacija videla pametnu na televiziji? Prilichan stres? Škola kompjuter? Mislim koja korist za svu decu, ljudi dobiju pare a deca?
kviz je vrh, definitivno najjaci kviz dosad.................i ono bas imam zelju da se oprobam tamo, prijavio sam od decembra jedno 4,5 puta, al nisu me jos zvali, pa eto cekam da se desi i taj dan (cak sam i zvao one sa Foxa, rekli su mi kao ako sam se prijavio da ne brinem doci cu na red pre ili kasnije)
E nego samo ne znam zasto se kviz ne prikazuje vise kao nekad svakim radnim danom, vec samo ponedeljkom i utorkom ?
Eto
Imali smo kasting na koji je došlo oko 300 dece iz cele Srbije i odabrali su nas 10-oro!
e a oce li doci novi klinci i novi kasting, kad pocne nova sezona i kad ovi sadasnji 5aci krenu u sesti razred ?
Prosto!
FOX nema pare!:mad: