Da li ste pametniji od djaka petaka?

Vdi ovu što se primila kao ona je ono dete iz kviza. Možda ti i poverujem, što ne reče da si ona debela nego se predstavljaš kao naj lepša od sve dece tamo.
Ajde bre, kao da ta deca koja učestvuju imaju vremena pored svih snimanja i škole da se prepucavaju na forumu.
Daj neki dokaz pa da ti i poverujem, daj neku sliku sa snimanja, sve dece zajedno ili svoju.

Da li mi sad veruješ ili da šaljem još?

Prilozi

• ja 1.jpg
    ja 1.jpg
    62,6 KB · Pregleda: 61
  • ja 4.jpg
    ja 4.jpg
    48,6 KB · Pregleda: 58
kviz je vrh, definitivno najjaci kviz dosad.................i ono bas imam zelju da se oprobam tamo, prijavio sam od decembra jedno 4,5 puta, al nisu me jos zvali, pa eto cekam da se desi i taj dan (cak sam i zvao one sa Foxa, rekli su mi kao ako sam se prijavio da ne brinem doci cu na red pre ili kasnije)
E nego samo ne znam zasto se kviz ne prikazuje vise kao nekad svakim radnim danom, vec samo ponedeljkom i utorkom ?

I ti si ja sam žensko.
Ajde da ti i poverujem a šta imaš ti od toga što učestvuješ u kvizu. Samo zadovoljstvo sto te je nacija videla pametnu na televiziji? Prilichan stres? Škola kompjuter? Mislim koja korist za svu decu, ljudi dobiju pare a deca?

Od toga imam 5 novih drugara i 4 nova prijatelja.
I uopšte nije stres!
Deca dobiju...nemogu da kažem koliko...8)

kviz je vrh, definitivno najjaci kviz dosad.................i ono bas imam zelju da se oprobam tamo, prijavio sam od decembra jedno 4,5 puta, al nisu me jos zvali, pa eto cekam da se desi i taj dan (cak sam i zvao one sa Foxa, rekli su mi kao ako sam se prijavio da ne brinem doci cu na red pre ili kasnije)
E nego samo ne znam zasto se kviz ne prikazuje vise kao nekad svakim radnim danom, vec samo ponedeljkom i utorkom ?

Prosto!
FOX nema pare!:mad:

U sve emisije koje se snimaju u studiju idu statisti.
RAzlog je sto se sa njima lako manipulise i nece praviti probleme. To je 100% pouzdan podatak. Koliko znam jedino se publika Granda sastoji iz volontera (negde na Novom Beogradu se prijavljuju) ali to je posebna prica :lol:
I za velikog brata se na pocetku placala publika da bi ih bilo dovoljno i tek kasnije su poceli da dovlace volontere, ali to je samo na otvorenom. Oni u studiju su isto bili statisti ;)

Back