Da li ste pametniji od djaka petaka?

Ja sam bila u Petak 29.02. na testiranju za kviz.Radila sam dva testa .Prvi je bio bas kao spomenar ,sva pitanja su bila da opisujes razne situacije iz tvog zivota...Drugi je bio test inteligencije...15 pitanja opste kulture na koja treba da das odgovore u roku od 5 min.
Rezultate su rekli da ce javiti samo onima koji idu dalje na intervju ,do srede 05.03.
IINACE ZA MENE JE TO BILO JOS JEDNO ZANIMLJIVO ISKUSTVO >>>
Da li je jos neko bio na ovom testiranju i kakvi su njegovi/njeni utisci?

e a koliko si se puta prijavila za kviz i koliko je vremena proslo od kad si se prijavila pa do vremena kad su te zvali na to testiranje, ja sam se prijavio prvi put u Decembru i jedno mozda 5,6 puta dosad i nisu me jos zvali, pa eto jos cekam...........

I ako mozes reci mi primera radi neka pitanja koja su bila na testu a kojih mozes da se setis ?

Ma da dnevno . . .
Pa nisu oni spiderman-i pa da snime devet dnevno .
Ta deca isto idu u skolu !#@#@#@#@#@#@#@#@#@#!@!@!@!@!@!@!@@#@#@#@#:

Verovali ili ne mi snimimo 9.
Počnemo sa snimanjem u 9 i 15 i završimo oko 22h.
Jednu emisiju snimimo za 1 sat(manje-više) a pauze traju ukupno oko 3 sata.Pa ti izračunaj i shvatićeš da je to moguće!
Sem toga mi idemo jednom u 2 meseca na 4 dana.

Ja sam se prijavila samo jednom pre dva tri meseca...vec sam i zaboravila na to.

Zvali su me prosle nedelje u cetvrtak da dodjem na testiranje u petak.

Pitanja koja su na OPSTEM testu su stvarno kao pitanja iz spomenara...Omiljeni pevac,idol iz detinjstva...
A pitanja na testu inteligencije su svakom kandidatu bila drugacija...tako da nije bilo prepisivanja..a ni vremena za to.
Moja pitanja su bila ...U kom ratu je poginuo slikar Sava Sumanovic? ,Drugo ime za karusel?,Drugo ime za mrkvu?,U kom veku je bio veliki pozar u Cikagu?...

Do danas je bio rok da te kontaktiraju ukoliko si prosao dalje...meni se nisu javili, a znam da sam dobro uradila sve testove...?
Ma OK ima dana...

aha pa pazi znam jednu koja je vec ucestvovala, i kaze mi za te testove, pa nije toliko bitno da sve perfektno uradis,vec je bitniji onaj licni test, kao da oni vide da si ti zanimljiv i interesantan za TV.
Ti ukoliko te ne pozovu prijavi se opet, nego samo reci mi koliko je vas bilo tamo na testiranju i reci mi za te kandidate jel su vecinom onako stariji ljudi il mladji likovi...............e uostalom ajde najbolje ako imas MSN, ostavi mi adresu preko privatne poruke, pa tamo cemo malo o detaljima..............

ja sam i dalje sigurna da deci kazu pitanja i odgovore pa sta zapamte zapamte sta ne zapamte tu pogrese....mislim gledaj realno pitaju te ko je napisao neku pesmicu koju si radio u 2 osnovne i ta deca sve znaju bas sve.....to ni najveci streber ne moze da zapamti..........znaci 10000%sam sigurna

Back