StoRmyGirl
Domaćin
- Poruka
- 4.176
Uchestvujesh u kvizu? 
Napishi nam neshto vishe o tome.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uchestvujesh u kvizu?
Poznavanje religije je stvar opšte kulture. Ja sam ateista, pa opet znam dosta o hrišćanstvu, islamu, budizmu, etc...Ma da svi daju tačne odgovore, ni jedno da pogreši aha. Neka osnovna pitanja zna svako ali ako takvo pitanje dodje za neku veću sumu biće sigurno i teže! A šta ako je dete od roditelja ateista ili druge vere pa se ne razume u hrišćanstvo?
Ma da svi daju tačne odgovore, ni jedno da pogreši aha. Neka osnovna pitanja zna svako ali ako takvo pitanje dodje za neku veću sumu biće sigurno i teže! A šta ako je dete od roditelja ateista ili druge vere pa se ne razume u hrišćanstvo?
Poznavanje religije je stvar opšte kulture. Ja sam ateista, pa opet znam dosta o hrišćanstvu, islamu, budizmu, etc...![]()
Gledate li kviz?
Svakog radnog dana u 18h, na Fox televiziji. Voditelj Voja Nedeljkovitj
i 6 petaka, koji pomazhu ili "pomazhu" da dodjete do 5 555 555 dinara ili
da shvatite da - niste pametniji od djaka petaka.
Usput, da li se ponekad zapitate, gde je otishlo svo to znanje..?
ja to isto kazem sva deca sve znaju sto posto im kazu pitanja....a kada neko slucajno pogresi to je zato sto zaboravi slucajno odgovor....a kaze pitanje za prvi razred a neko tesko pitanje ili za peti razred pitanje a ja to ucim sad u osmom
pa ne znam da li to znaci da sam ja glupa ili sta ali veruj mi da nisam......a i to da si ti ta andjela pa sta jel si ti sad neka faca ili sta uopste me ne zanima neces ti da kazes da jeste oni nama daju pitanja naravno ali pre neki dan je bilo pitanje iz knjizevnosti pesma koju sam ja ucila u osmom ali da vi to sve znate............ali "ne daju vam pitanja".....Dokaži da mi daju pitanja!!!!!!!!!!
Zna se koliko su osmaci pametni i koliko uče i čitaju!(izvinjavam se izuzetcima)
Pozz i za tebe od Andjele iz djaka petaka!
P.S.Mozda bi i znala da ćeš da me uvrediš da si čitala 20-ak predhodnih komentara!
pa ne znam da li to znaci da sam ja glupa ili sta ali veruj mi da nisam......a i to da si ti ta andjela pa sta jel si ti sad neka faca ili sta uopste me ne zanima neces ti da kazes da jeste oni nama daju pitanja naravno ali pre neki dan je bilo pitanje iz knjizevnosti pesma koju sam ja ucila u osmom ali da vi to sve znate............ali "ne daju vam pitanja".....
ja sam bila ucesnik kviza. zelim sve da pohvalim,jer je organizacija odlicna i svi su super prema vama.klinci su preslatki i jako pametni.toplo preporucujem svima da se prijave,nece zazaliti... ja sam stvarno odusevljena... svaka cast svima,samo neka tako i nastave...
pozdrav za Andjelu,koja mi je pomogla na pitanju iz muzickog...![]()