DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

ebiga Sofi moraću skontati da dođem :D
sad nisam pri parama, a od staraca neću da tražim već hoću da ih ogulim za komp... ali dobiću... kitu
bilo je priče da će Block Out dolaziti u BL... nešto sam se poželio svirke jer kod nas nema nikad... ali nemam gdje u BL biti ... jer svirke se kasno završavaju a nisam siguran da tako kasno imaju busevi

ebiga Sofi moraću skontati da dođem :D
sad nisam pri parama, a od staraca neću da tražim već hoću da ih ogulim za komp... ali dobiću... kitu
bilo je priče da će Block Out dolaziti u BL... nešto sam se poželio svirke jer kod nas nema nikad... ali nemam gdje u BL biti ... jer svirke se kasno završavaju a nisam siguran da tako kasno imaju busevi

ae docjemo maja i ja,taman dok ne dobijem pasosh moram bar negdje putovati ;pPp

a za BL,pa,***,mosh kod mene ili kod maje (((=

i moj cje.
ovo mi je prvi chetverogodishnji pasosh.

imala sam 3 po 2 godine.
(=

a svi skrvili na mene da vadim lichnu.
shta cju vaditi lichnu kad cju biti punoljetna za par mjeseci ( :( ),pa cju je svejedno morati vaditi.
bolje se strpim malo i izvadim pasosh,a za lichnu ima vremena.

Nisi,veruj!! Samo treba da se otvoris.;
) Imas dosta kvaliteta,ali ih sebicno cuvas za sebe..tako nekako...:)

ranije sam bila bolesno cutljiva i zatvorena,da kazem mutava i tupava...a danas kad upoznam nekog novog,ja ne umem,ali stvarno ne umem da zatvoirim usta.(nekako dodje i sa samopouzdanjem koje steknes vremenom) ..:confused::hahaha:

To mogu da potvrde svi koji su me upoznali.:mrgreen:

ranije sam bila bolesno cutljiva i zatvorena,da kazem mutava i tupava...a danas kad upoznam nekog novog,ja ne umem,ali stvarno ne umem da zatvoirim usta.(nekako dodje i sa samopouzdanjem koje steknes vremenom) ..:confused::hahaha:

Ja prva :mrgreen:!
Kad se setim prvog susreta. Ja istrosila sve reci, izblebetala se ko manijak, a ti:"ajde, sto nista ne pricas":lol:
Valja biti otvoren...ali, u granicama normale :)

ma pusti mutavu, ko je shisha... nacicemo mi drugu zrtvu, recimo tebe ! :twisted:

xo xo xo nensy tje konachno dolaziti svaki drygi vikend y bg od oktobra;p
konachno je doshlo moje vreme ;p

opala! :eek: a na koju foru svaki drugi vikend?

tachno tada pada moj red da idem za bg...
odlichno :mrgreen:
sqp sqp sqp sqp sqp :heart:

vidim ja, smese se nova poznanstva! :mrgreen::super:

Back