DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

cmizdri shiki pichko zovi koracja da ti zashtiti prava.

ja sam se znao sa dobrim delom old school, da ne nabrajam imena koja nikom nishta ne znache, a vi novajlije od pre godinu-dve i pre... dolazi u obzir par ljudi ostalo..... bozhe pomozi.

Shinoda:
Ne seri da znas Jah? :shock:
Meni ona deluje skroz gotivno, koliko se secam iz njenih postova..steta sto je postuje vise! :(
Mah nije da je toliko znam ali upoznali smo se... izgubio sam kontakt s njom tako otprilike kada i svi... samo je nestala :roll:

sofffy:
Aaaa hocu ja da upoznam Lanfear!!! Nismo toliko prichali... al ono interesantna devojka ;) Dah_Andjela-ina drugarica ;)

Keeper:

ja sam se znao sa dobrim delom old school, da ne nabrajam imena koja nikom nishta ne znache, a vi novajlije od pre godinu-dve i pre... dolazi u obzir par ljudi ostalo..... bozhe pomozi.
Ae ne kaki u svoje pelene za odrasle nego zbog nas starijih reci koga znaš... Ne zaboravi dečko da sam ja ovde 2 meseca duže od tebe... :P
Kad me sretneš na ulici da mi skineš kapu bwe :lol: Ustupiš mesto u busu i sve ostalo... :lol:

shushu:
a znas da nije taaaakoooo :****

a i nemoj da se folirash ovde kad prichas normalno samnom na msnu :p
moram malo... :p
Keeper:

Mozes ti da povuces i meni i Koracju! :roll:
E bas se pitam ko? :p nije da se nadam da cu se naci na listi, ali ti jesi pri vrhu moje..zanima me da li bolje kenjas dok pricas ili dok kucas! :p

shikice, shecjeru, to cje za tebe ostati jedna od vechitih misterija tvog shirokog mikrokosmosa.
mene recimo ne zanima dal si vecji ***** zapravo il na netu. chak shtavishe zabole me.

@ alex: .... ili ti nagnjechim matoro napuklo rebro u busu.
spisak forumasha pochinje sa Mortisha-om, pa onda Courtney, blesava gospodjica iz Zemuna sa chuvenim nickom "bojana_miletic", pa onda posredno Bleach i Flame, pa Alex9, pa onda drago moje dijete i njena sestra i vecj pomenuta Lanfear, pa onda takodje u paketu Teta Peta sa Lupijem..... to je sve valjda.

Aj' kad ste se svi raspisali sad, da i ja prijavim listu znanaca:
Bliz i seku joj Kseniju (i drugaricu im Lidiju aka Reggae_LIx), Alexandra9, Keeper, Shinoda, Alexxandar, Soffy, Bleach, Lucky, Shushu, Dah Andjela, Sizzlym, Dovla, Bojan86, Avet/Guzonjin Sin, Mare34/Clyde_the_Glide...
DJ & Popa, ne moram ni da vam pominjem, to vec znaju i vrapci na grani... Petu isto, to znaju i mishevi u rupi... iii, to je to valjda... + josh jedan broj ljudi, van Teenova. Fali mi jos ljudi odavde za kolekciju :lol:

E da... i Aly!

pa nisam mnogo ... :D

prvo moju komsinku .... newernu bebu :D

poslije ... vladu i sizz... pa onda lupi`a ,pa alexa , pa moju babu ( LG :lol: ) , pa bliz i lidiju i finu im drugaricu kseniju .... ( to upoznavanje je bilo malo teze , al ajd :D ) pa moju zenicu Nensy .....i naancy .... i i i ..... nisam nikoga vishe ..... ali ispravicemo to ... nekada :P

sofffy:
Hm..
Evo po redoslijedu upoznavanja

Infidela(sjecaju ga se stari chlanovi)
Jelenu ( Dah Andjela)
Lupija
Aleksa
Vladu
Bliz
Lidija
Profimareta
Lanfear
ninu_gov
bo!
Shinodu
Shushku
= 13 :mrgreen:

Alexxandar:
Aaaa hocu ja da upoznam Lanfear!!! Nismo toliko prichali... al ono interesantna devojka ;) Dah_Andjela-ina drugarica ;)

sofffy:
A koga si upoznao kad sam ja bila prvi put,kad smo vidjeli Jelenu drugi put,naveche?Ko je bio sa njom?:D:D:D

Alexxandar:
Pa nisam Sofili... reč joj nisam rekao ne sećam se ni kako izgleda al ono ništa... mislim da ne znam od Jelene da je Lanfear visoka nebih ni to znao oko njenog izgleda.... čak se ne sećam i dal je tu bila neka visoka devojka ili ne... :P

Sigurni ste da niste neshto pomijeshali? ;)

Back