DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

E, jes, aj to gaženje mogu i da ti oprostim, ali bila si iznimno nedruželjubiva. Mada, ok, kapiram došla si da slušaš muziku a ne mene kako smaram (inače mene je koncert najstrašnije smorio, nije istina). No, kad htedoh posle da te pronadjem, pozovem na piće il' nešto takvo, da se pošteno ispričamo, ti si pobegla brže nego što sam mogao da kažem "pluskvamperfekat". ):

to je zato sto me je prevoz cekao, pa sam morala da pozurim...:D

E, jes, aj to gaženje mogu i da ti oprostim, ali bila si iznimno nedruželjubiva. Mada, ok, kapiram došla si da slušaš muziku a ne mene kako smaram (inače mene je koncert najstrašnije smorio, nije istina). No, kad htedoh posle da te pronadjem, pozovem na piće il' nešto takvo, da se pošteno ispričamo, ti si pobegla brže nego što sam mogao da kažem "pluskvamperfekat". ):

Ou fak :mrgreen: Mozda ne gotivi Niski akcenat bro :think: :lol:

E do kuvca brate...suosecam sa tobom... :lol:

Znaci, do sada je Pecurka jedina osoba sa foruma za koju znamo da je bila nedruzeljubiva...go go Grim... :mrgreen:

Nisam, al u sustini bilo bi kul zablejati sa vecinom ljudi odavde, mada najradije bih zablejo sa

SOS(hator)
Philospoherom
Kreptom ( deluje mi kao kul lik za bleju i uopste, a mogo bi i da mi preporuci jos koji dobar bend usput :lol:)
Monomaxom (da popricamo o Nicheu i Dostojevskom loma, i eventualno o jos ponecemu :lol:)
I nemam pojma, mrzi me da nabrajam, vecina je kul (osim par smaraca) :D
Moguce da cu upoznati ovo prvo dvoje u skorije vreme...
idemo na ironse :DDD
ali zamalo :(((
Nikoga, jos. Tome su doprineli razni faktori, ali blah, blah. One koje bih voleo da upoznam su Hatorka, Pussy i Snickers. :D
:heart:
Pa ne znam, nisam primetio da ima takvo misljenje o sebi, al' opet nisam ga ni citao nigde drugde osim na tinejdzu pa mozda nisam ni primetio...meni se nesto cini kao da je vecito smoren... :rumenko:

Dovescu jednom pussy i Hat tamo na domace čevape... :mrgreen: Moja je Hat... :per:

haha,pocastvovana sam ,ali sam i sama kao cvarak,pa cu cvarke preskociti :zper:

@tema- sa raisom su stvari u pregovoru, a evanesco(anu) cu da kidnapujem ako treba da dodje kod mene :D
sa muskom ekipom moze,ali tek kad smrsam, da se pokazem u najboljem svetlu(gola)

Nisam nikog. Ali planiram da upoznam A-chana - i to da ga zaskocim nekako, da ne moze da pobegne, ker jedan iskompleksirani ♥ - cim se sledeci put budem cimala do BGa.
Sa Zlatkom sam vec dogovorila palacinke (palacinke, palacinke! ^^), isto cim se budem cimala do BGa. ♥
Gocu i Madaru treba navatati, kad su vec svi iz BGa, i tela bih i Tatulicu da upoznam, al nekako mi se cini da bi me on oterao u tri lepe kad bih pokusala da forsiram pricu. :mrgreen:

A sto se tice ovog pdf-a, hatorku cu upoznati htela ona to ili ne, odma u oktobru. :D

Nisam nikog. Ali planiram da upoznam A-chana - i to da ga zaskocim nekako, da ne moze da pobegne, ker jedan iskompleksirani ♥ - cim se sledeci put budem cimala do BGa.
Sa Zlatkom sam vec dogovorila palacinke (palacinke, palacinke! ^^), isto cim se budem cimala do BGa. ♥
Gocu i Madaru treba navatati, kad su vec svi iz BGa, i tela bih i Tatulicu da upoznam, al nekako mi se cini da bi me on oterao u tri lepe kad bih pokusala da forsiram pricu. :mrgreen:

A sto se tice ovog pdf-a, hatorku cu upoznati htela ona to ili ne, odma u oktobru. :D

Htela. Htela. :D
@tema- upoznala sam Demistera ili kako vec na faksu. msm, on nije provalio da sam ja, ja sam provalila da je on. posle sam mu dojavila kakvu je cast imao.

To je zato sto imas Alucarda na avataru. :lol:

Nije... :lol:

alucard.jpg

Ovo je samo crtana figura, ali neko slican njemu postoji u RL bolje receno njih 4 protiv njih se redovno borimo! :(

Ironično, ali to "demonsko stvorenje" je u svojim nacrtanim avanturama uradilo više i bolje za hrišćanstvo, nego papa. Zašto imaš tako ograničene vidike i osuđuješ ljude (i stvorenja) na osnovu izgleda? : (

Prvo ne osudjujem ljude,niti ovu karikaturu, a nemoj sad reci da ne izgleda zlobno, a pogtovo sa tim krstom deluje zlo, a ko je i sta je nemam pojma...
Od pape? verujem ti! (ali stvarno)

Vol'o bih da upoznam uglavnom bilo koga sa ovog foruma,blejao sam sa forumasima i mogu reci da je zabavno :mrgreen: doduse nisu sa krste,al nema veze,cinjenica je da sam ih znao samo preko ekrana i postova,ali uvek je gotivno i sveze blejati sa random ljudima,ista drustva dosade vremenom,pa onda upadnem u stagnaciju-ista mesta/isti ljudi..gubi se osecaj

Back