DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

ja sam upoznala:
huntress
tamycu skoro...nikako nismo mogle da se poklopimo sa se vidimo...prvo je bila u tunisu, posle ne znam gde...xD
annie not okay
jana011 je slucajno isla na exkurziju sa mojom sestrom od strica :roll: kako je svet mali
fifty mi je blizu i leptiric....s njima sam bila dogovorila da se upoznamo posto sam trebala da idem na utakmicu, medjutim zamerim se s trenerom nesto :roll:
a volela bih...
pa ne znam...
ove s kojima sam bliza...
a i kreptomana, mada se to, jelte, nikad nece desiti xD

Vidi ti ko nam se vratio :)

Btw, kad bi individualno nabrajao koga bih sve upoznao, izostavio bih nekog pa onda bi se taj neko ljutio :P
Jaoooooooooo...Danas sam upoznao jednu "finu" bakicu od oko 70 godina u prevozu.Krenula žena u bolnicu na kontrolu.Sve mi je ispričala (čitavu istoriju njenih zdravstvenih tegoba) i čak pokazala proširene vene.Divota jedna za gledanje.Presudni trenutak je bio kad je počela da se žali na bol u butini.Tad sam pomislio da će da se skine i pokaže butinu pa sam izašao na sledećoj stanici.A bila je takooooo fiinnnaaaaaa....Aaaaaaaaaaaa.

Poslednja izmena:
Jaoooooooooo...Danas sam upoznao jednu "finu" bakicu od oko 70 godina u prevozu.Krenula žena u bolnicu na kontrolu.Sve mi je ispričala (čitavu istoriju njenih zdravstvenih tegoba) i čak pokazala proširene vene.Divota jedna za gledanje.Presudni trenutak je bio kad je počela da se žali na bol u butini.Tad sam pomislio da će da se skine i pokaže butinu pa sam izašao na sledećoj stanici.A bila je takooooo fiinnnaaaaaa....Aaaaaaaaaaaa.

:hahaha: Med joj curi iz usta koliko je fina, pretpostavljam :lol:

Nisam, al u sustini bilo bi kul zablejati sa vecinom ljudi odavde, mada najradije bih zablejo sa

SOS(hator)
Philospoherom
Kreptom ( deluje mi kao kul lik za bleju i uopste, a mogo bi i da mi preporuci jos koji dobar bend usput :lol:)
Monomaxom (da popricamo o Nicheu i Dostojevskom loma, i eventualno o jos ponecemu :lol:)
I nemam pojma, mrzi me da nabrajam, vecina je kul (osim par smaraca) :D
Moguce da cu upoznati ovo prvo dvoje u skorije vreme...

Ja ne znam sto svi Krepta toliko hvale i zele, pogotovo ovi novi clanovi sto ga nisu stigli ni upoznati...mislim, ja ga znam kol'ko tol'ko i mislim da je vrh lik, ali ne kapiram foru...'se vi dopisujete preko profila ili PP-a? Stvarno me zanima posto ne provaljujem u cemu je caka...hocu i ja da bidnem tako pozeljan ovde... :lol:

@Verwest

Svaka cast, treba mnogo hrabrosti da bi se stislo to dugmence... :aha:

Mislim da je u pitanju Kreptov attitude, on ima jako visoko misljenje o sebi i to ne krije ovdje, sto i ja cijenim, pa to je kljucan razlog.

Nikad necu zaboraviti njegove prijtenje pucanjem iz heklera u koljeno :lol:

Pa ne znam, nisam primetio da ima takvo misljenje o sebi, al' opet nisam ga ni citao nigde drugde osim na tinejdzu pa mozda nisam ni primetio...meni se nesto cini kao da je vecito smoren... :rumenko:

Nikoga, jos. Tome su doprineli razni faktori, ali blah, blah. One koje bih voleo da upoznam su Hatorka, Pussy i Snickers. :D

Dovescu jednom pussy i Hat tamo na domace čevape... :mrgreen: Moja je Hat... :per:

Ja ne znam sto svi Krepta toliko hvale i zele, pogotovo ovi novi clanovi sto ga nisu stigli ni upoznati...mislim, ja ga znam kol'ko tol'ko i mislim da je vrh lik, ali ne kapiram foru...'se vi dopisujete preko profila ili PP-a? Stvarno me zanima posto ne provaljujem u cemu je caka...hocu i ja da bidnem tako pozeljan ovde... :lol:

@Verwest

Svaka cast, treba mnogo hrabrosti da bi se stislo to dugmence... :aha:
Ajde ,ajde i tebe bi oplodili isto. :rumenko:

Grim Reapera...samo mi je zao sto nije bila bolja prilika, da popricamo ko ljudi...ovako je vrlo moguce da nisam ostavila najbolji utisak, a i izgazila sam ga :D

E, jes, aj to gaženje mogu i da ti oprostim, ali bila si iznimno nedruželjubiva. Mada, ok, kapiram došla si da slušaš muziku a ne mene kako smaram (inače mene je koncert najstrašnije smorio, nije istina). No, kad htedoh posle da te pronadjem, pozovem na piće il' nešto takvo, da se pošteno ispričamo, ti si pobegla brže nego što sam mogao da kažem "pluskvamperfekat". ):

Back