The V Aktivan član Banovan Poruka 1.682 02.10.2023. u 09:41 - Да ли сте некада у животу "добили батине"? #51 bernardo: Боксерски стил, нема шта ту да се каже. Свака част, ја сам, кажем, једном нокаутиран Kliknite za proširenje... Ma jok. Nego oni me nisu gadjali u glavu nego u telo i šutirali su me. Jednom me je dečko tako odvalio nogom u butinu da sam sutradan počeo da ćopam
bernardo: Боксерски стил, нема шта ту да се каже. Свака част, ја сам, кажем, једном нокаутиран Kliknite za proširenje... Ma jok. Nego oni me nisu gadjali u glavu nego u telo i šutirali su me. Jednom me je dečko tako odvalio nogom u butinu da sam sutradan počeo da ćopam
G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 02.10.2023. u 11:59 - Да ли сте некада у животу "добили батине"? #52 The V: Ma jok. Nego oni me nisu gadjali u glavu nego u telo i šutirali su me. Jednom me je dečko tako odvalio nogom u butinu da sam sutradan počeo da ćopam Kliknite za proširenje... Ћути, боље у бутину него у тело. Мањи ризик од дугорочних последица
The V: Ma jok. Nego oni me nisu gadjali u glavu nego u telo i šutirali su me. Jednom me je dečko tako odvalio nogom u butinu da sam sutradan počeo da ćopam Kliknite za proširenje... Ћути, боље у бутину него у тело. Мањи ризик од дугорочних последица