bernardo
Veoma poznat
- Poruka
- 11.480
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Баш тако!! Данас су ферке ишчезле.Lešili smo se od batina u osnovnoj i pocetak srednje.
Tukao, dobijao batine....to je bilo potpuno normalna stvar u mojoj generaciji.
Ali su tada bile ferke - jedan na jedan, golim rukama, i pobedjivao je bolji fajter.
Meni je najveca frka bila da ne sazna ćale ili kum, posto je sveto pravilo u klubu bilo da ne smes da se tučeš na ulici.
Moj (danas) najbolji drug i ja smo mlatili jedan drugog celu osnovnu i prve dve srednje: on trenirao karate ceo zivot, a ja boks. To su bile opasne tuče.
U trecoj smo, izgleda, sazreli i smorili se od toga, u cetvrtoj postali kao rodjen braća i takvi ostali do dana danasnjeg.
Druga su to vremena bila, i sad kad gledam na sve te tuče, liče mi na sportske borbe u odnosu na danasnje klince. Danas su klinci poremeceni, nozevi i pistolji ko dobar dan.
Sećam se uvek jedne rečenice mog oca: "dečaci se tuku da bi se upoznali".
Nekada je imalo velike istine u tome.
Сложи ко дрва!!Never
Bila sam mirna klinka,
(koja po potrebi složi svakog ko drva časkom ako baš insistira, inače se nisam kačila ) pacifista![]()
Ја сам увек за фер борбу прса у прса.Nikad ,jednom sam isamarao lika na fizickom ,posle skole mi vratio,tako da samo u nekoj razmeni popijem sljagu nista ozbiljno,sad se ne bih upustao u to ,ako ne moze da se izbegne mora da se zavrsi jednim udarcem pajserom
Ne postoji druze fer tuca kako moze biti fer tuca ako neko ima 100kg protiv nekog od 60kg ili ako neko ima dosta iskustva u ulicnim tucama protiv nekog ko nema uopste iskustva, vidis i u profesionalnom sportu boksu i mma imaju kategorije(naravno ovo nista ne vazi ako ti njega prvi udaris u bradu na kvarno iznenada pa ga obalis, ali eto i to nije fer tuca). Sta sad naidje neki siledzija i maltretira te,a jaci je od tebe fizicki i ne mozes mu nista i ti ces svaki put sa njim na "fer" da se bijes jel?Ја сам увек за фер борбу прса у прса.
Па да ал сад кад бисмо ситничавили ни фер не би био фер. Фер је да нема помагала шипака ножева, да се кад се нокаутира неко не гази на земљи док не умре, да се не удара у осетљиве делове тела типа крац или у потиљак. Као правила боксаNe postoji druze fer tuca kako moze biti fer tuca ako neko ima 100kg protiv nekog od 60kg ili ako neko ima dosta iskustva u ulicnim tucama protiv nekog ko nema uopste iskustva, vidis i u profesionalnom sportu boksu i mma imaju kategorije(naravno ovo nista ne vazi ako ti njega prvi udaris u bradu na kvarno iznenada pa ga obalis, ali eto i to nije fer tuca). Sta sad naidje neki siledzija i maltretira te,a jaci je od tebe fizicki i ne mozes mu nista i ti ces svaki put sa njim na "fer" da se bijes jel?
Jesam.Ali su dobili i od mene.Моје питање је јесте ли некад добили добре батине? Не мислим од родитеља.
Јбт, ти баш волиш да се тучешJesam.Ali su dobili i od mene.
Ne volim.Ja samo uzvraćam.Јбт, ти баш волиш да се тучешђе си одрасла, у сибиру међу међедима?
Шалим се, немој се увредити
Самоодбрана. Па нема шта, и ја се нисам потуко баш дуго. Но додуше нико ме физички није ни дирао.Ne volim.Ja samo uzvraćam.
Takodje...uzvracam svima sem kevi iz principa i devojkama/zenama generalno.Al zato nisam iznad toga da se verbalno obracunam s njima.Jesam.Ali su dobili i od mene.
Да, иако нисам свађалица на неки ненаметљив начин искажем став и одбраним се. Али гледам да то буде расправа, да не прераста у свађу.Takodje...uzvracam svima sem kevi iz principa i devojkama/zenama generalno.Al zato nisam iznad toga da se verbalno obracunam s njima.
Ко се први наљути тај је слабија карика. Ја гледам да не будем онај који се љути на аргумент.Да, иако нисам свађалица на неки ненаметљив начин искажем став и одбраним се. Али гледам да то буде расправа, да не прераста у свађу.
I te kako. Kad sam poceo da treniram boks. I kasnije sam ih dobijao ali sam i delio. Doduse bilo je davno.Већина момака се у животу потуче више пута поготово кад смо млађи. Ево у последње време се и девојке туку ко у октагону. Највитешкије туче биле су ферке, па се без мотки цигала и чега већ види ко је јачи.
Моје питање је јесте ли некад добили добре батине? Не мислим од родитеља.
Данас у 9 на филмбоксу имаш рокија 5. Ја га гледам, то свакако.I te kako. Kad sam poceo da treniram boks. I kasnije sam ih dobijao ali sam i delio. Doduse bilo je davno.![]()
Nema sanse , moram da gledam devetu reprizu eliteДанас у 9 на филмбоксу имаш рокија 5. Ја га гледам, то свакако.![]()
Елита, мислиш на онај цртаћ са Вуком, Теслом, Десанком и Ивом АндрићемNema sanse , moram da gledam devetu reprizu elite![]()
На срећу,никад се нисам озбиљно потукао,па да добијем батине.Углавном су то биле ситне "туче" са друговима из разреда,ништа озбиљно.Већина момака се у животу потуче више пута поготово кад смо млађи. Ево у последње време се и девојке туку ко у октагону. Највитешкије туче биле су ферке, па се без мотки цигала и чега већ види ко је јачи.
Моје питање је јесте ли некад добили добре батине? Не мислим од родитеља.
Ако ти је снага битна, најлакше је на томе порадити вежбом. Ал ја ти препоручујем да радиш на уму јер си ту јак. И тако се можеш одбранити и од физичких нападаНа срећу,никад се нисам озбиљно потукао,па да добијем батине.Углавном су то биле ситне "туче" са друговима из разреда,ништа озбиљно.
Иначе.физички сам врло слаб и мислим да се не бих могао одбранити ако ме неко нападне.
Боксерски стил, нема шта ту да се каже. Свака част, ја сам, кажем, једном нокаутиранNisam dobio batine. Jesam dobijao udarce, ali nisam nokautiran ili u situaciji da se kaže da me je lik prebio.