- Poruka
- 1.682
Imaš čak i film gde se kroz prvi deo provlače citati iz njegove knjige. Čak je i ime tog tipa: https://www.imdb.com/title/tt1621045/Баш ћу сада да узмем да ишчитам. Можда има и неких тачних тврдњи у тој књизи?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš čak i film gde se kroz prvi deo provlače citati iz njegove knjige. Čak je i ime tog tipa: https://www.imdb.com/title/tt1621045/Баш ћу сада да узмем да ишчитам. Можда има и неких тачних тврдњи у тој књизи?
Знам овај филм и чак мислим да сам га једном приликом погледаоImaš čak i film gde se kroz prvi deo provlače citati iz njegove knjige. Čak je i ime tog tipa: https://www.imdb.com/title/tt1621045/
Nekada ocena nije dobra. Ima filmovi sa ocenom 5 pa se meni dopadaju.Знам овај филм и чак мислим да сам га једном приликом погледао
6,5 на идмб је оцена, није лоше
Ја имам велики страх погледати филм, да не дођем до пола и да га не угасим. Јер, није да се није то дешавало.Nekada ocena nije dobra. Ima filmovi sa ocenom 5 pa se meni dopadaju.
Ja počnem gledati film, nabavim grickalice i posle 20 minuta ukapiram da je glupost. I šta sad? Počeo da grickam a nema filma. Skinem drugi i gledamЈа имам велики страх погледати филм, да не дођем до пола и да га не угасим. Јер, није да се није то дешавало.
Ма да само некако буде ми бачено време. Највероватније, јер се често дешава.Ja počnem gledati film, nabavim grickalice i posle 20 minuta ukapiram da je glupost. I šta sad? Počeo da grickam a nema filma. Skinem drugi i gledam![]()
Но одосмо нас двојица у "бестемље" (офтопик)Ма да само некако буде ми бачено време. Највероватније, јер се често дешава.![]()
I spavanje je protraćeno vreme, pa se ne buniš.Ма да само некако буде ми бачено време. Највероватније, јер се често дешава.![]()
Zabavan je čovek. Pravi komičar. Religiozan, bar tako kaže. Znam da je plakao jednom prilikom pred svima kada je govorio o ljudima koji su ga primili u kuću kad je bio švorc, beskućnik, dok se probijao kao standup komičar. Sad je ekstremno bogat. Ali kad priča o njima rasplakao se.Но одосмо нас двојица у "бестемље" (офтопик)
Шта још знаш о овом харвију и његовој књизи?
Није није, спавање је одмор организма, пуњење, спавање је неопходно. А ово, узмеш и потрошиш време.I spavanje je protraćeno vreme, pa se ne buniš.![]()
Па наравно, најгори од свих су ти који касније ни не помиришу руку оног који их је хранио. Или на крају чак и уједу. Видиш како је доброта од њега направила испуњен и успешан животZabavan je čovek. Pravi komičar. Religiozan, bar tako kaže. Znam da je plakao jednom prilikom pred svima kada je govorio o ljudima koji su ga primili u kuću kad je bio švorc, beskućnik, dok se probijao kao standup komičar. Sad je ekstremno bogat. Ali kad priča o njima rasplakao se.
Ne, osećala bih se loše zbog toga.Да ли сте некада манипулисали некога за кога знате да сте му се свиђали? Хоћете да изнудите неку корист од њега/ње па мало флертујете, или га/је завлачите, играте се њиховим осећањима јер знате да им се допадате?
Ја лично то никада нисам радио, али су пар пута мени то радили. Тојест, покушали, али хвала Богу нисам глуп па сам ти схватио и пресекао на време.
Ако јесте, да ли се кајете због тога некад?
Тако је, било који вид је ужасан. Такође, драго ми је да има савесних људиNe, osećala bih se loše zbog toga.
Bilo koji vid manipulacije mi je užasan.