da li ste nekada bile sa muskarcem cicijom?

Tako i ja radim najčešće majke mi, to "neka ja ću" mi tako ide na ****** da ne mogu da vam opišem.

Znači ako sam rekao da ću da platim, ja ću da platim, šta me ****** brate. Valjda gledaju na to kao kurčenje ko će da ispadne veći šmeker, šta li... Nemam ja živaca za to. Ako neko krene da insistira, ja batalim.

:D
Puno nasih mi je isto reklo da mrze ta nadigravanja oko placanja. I ja to skroz razumem i totalno sam se odvikla od svog tog teatra.
Austrijancima je, recimo, nekulturno da, kad je vec neko ponudio i zeli da te casti, da ga ti sad odbijes.

Naravno da sam bila, ali se može naučiti da nije stid reagovati i izneti svoje mišljenje, kako zastupati svoje interese na kulturan način. Mislim, ćutati da ti cicija ne kaže da si po njegovom mišljenju cicija, ne ide to tako kod zrele i samosvesne osobe.

Наравно, само да би човек одреаговао ''на прву'' морају околности да се сложе.

Мислила сам да су они мало другачији. Пријатељ ми живи у Хамбургу и прича неку идиличну причу. Неки заједнички Божићи, носање колача, посете уз оброке...:lol:
Кад и они такви чудњикави за наше поимање.

A da vidis kako stede na bolničkoj hrani...
Aj dobro, nisam se nadao jagnjetini i znam da mora ishrana biti slabija...ali ono su porcije za male bebe..
Nabraja sestra meni jelovnik na engleskom pet minuta, pita kao sta cu jesti, kao da sam u nekom fensi restoranu, meni vec voda ide na usta slusajuci je, gladan kao vuk i vola bih pojeo, kad nakon par sati, donose oni meni dve tanke fete salame, skoro providne, i tanku fetu sira, i jedan med dva puta dva cm...puu!!

- - - - - - - - - -

Mora sam ići preko puta bolnice u fast food..izgladnio bio...:dash:

- - - - - - - - - -

U odnosu na njih, mislim da je bolnicka hrana u Srbiji prava gozba!!

A da vidis kako stede na bolničkoj hrani...
Aj dobro, nisam se nadao jagnjetini i znam da mora ishrana biti slabija...ali ono su porcije za male bebe..
Nabraja sestra meni jelovnik na engleskom pet minuta, pita kao sta cu jesti, kao da sam u nekom fensi restoranu, meni vec voda ide na usta slusajuci je, gladan kao vuk i vola bih pojeo, kad nakon par sati, donose oni meni dve tanke fete salame, skoro providne, i tanku fetu sira, i jedan med dva puta dva cm...puu!!

- - - - - - - - - -

Mora sam ići preko puta bolnice u fast food..izgladnio bio...:dash:

- - - - - - - - - -

U odnosu na njih, mislim da je bolnicka hrana u Srbiji prava gozba!!

Па могу ти рећи да је у болници у којој ја радим храна одлично скувана. :D
Бар је ручак одличан.
Доручак, вечера, то је стандард, те саламе, кувана јаја, палента, јогурт, млеко, џем...

kako podnosite tvrdicluk i cicijasenje za minorno pice od 500 dinara (za dvoje). da li ste imali takva iskustva i kako ste se osecale?

-gleda racun, pita konobara da proveri racun, kuka da je zaboravio kreditnu karticu, ... itd...

jesam ali nije bila takva krajnjost vec neka bolesna proracunljivost
svi stavljamo na papir , uporedjujemo i sl.
znas, ako nesto resis da uradis ....kosta
ali ovo je cudna proracunljivost
......................................................

kako podnosite tvrdicluk i cicijasenje za minorno pice od 500 dinara (za dvoje). da li ste imali takva iskustva i kako ste se osecale?

-gleda racun, pita konobara da proveri racun, kuka da je zaboravio kreditnu karticu, ... itd...

u sopstevnom krugu ljudi sa kojima se privatno družim, nikada nisam imala takvu situaciju.
U kontekstu priče, mene može da iznervira osoba koja ne ostavi bakšiš konobaru, ako je klopa i usluga extra, to mi se desilo retko, čak i sa ljudima sa kojima se družim i to rekla bih poodavno..
Rešili smo tako što ja dodam bakšiš i pokažem nekome ko nije stipsa, ali nema svest da je to ok.
Ostali koji ne spadaju u moje privatne krugove, ustvari su Danteovi krugovi, a to me mrzi da pišem (((:

Back