- Poruka
- 130.061
Mislim na roleplay.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nažalostda li ste nekad igrali seksualne igrice uloga?
Elaboriraj malo.da li ste nekad igrali seksualne igrice uloga?
da li ste nekad igrali seksualne igrice uloga?
Jednom. Neka soft verzija BDSM-a sa potčinjenom, da ne upotrebim neku težu reč.da li ste nekad igrali seksualne igrice uloga?
pa ono, ti se obuces seksi, stavis periku i odes u restoran i tamo tvoj frajkan kao slucajno naleti i upozajete se i takocElaboriraj malo.
Onda ništa. Perika će da me žulja, a do restorana moramo istim autom.pa ono, ti se obuces seksi, stavis periku i odes u restoran i tamo tvoj frajkan kao slucajno naleti i upozajete se i takoc![]()
uzmi taksi brate ili sa posla pravo tamoOnda ništa. Perika će da me žulja, a do restorana moramo istim autom.
sve sam probao sto postojiMislim na roleplay.
iz rubrike nije se desiloKažem jednom mom dečku da se ložim na nekog pandura koga povremeno
viđam. Al samo kad ga vidim u uniformi. Kad je u civilu načisto mi je nezanimljiv.
Pa tako kad ga vidim u uniformi, ja se sva uprepodobim. Kad je bez uniforme
on bi nešto da priča, a ja sam nezainteresovana.
Baš sam rizikovala ljubomornu reakciju, al on ti mrtav ladan kaže... Pa što ne
kažeš? Imam kod kuće ćaletovu staru uniformu.
Može!
Sta fali Gane, obuces se u spandeks i usunjas joj se u sred noci i krenes da se trljas od nju: ajma bet men tananana betmen get a strepon vuman!sve sam probao sto postoji
sem heroina i da budem pedr
mrzimebreSta fali Gane, obuces se u spandeks i usunjas joj se u sred noci i krenes da se trljas od nju: ajma bet men tananana betmen get a strepon vuman!
Nista samocevapiipljeskavicemrzimebre