Da li ste meteropata?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја нисам, али моји кући јесу. Сви. Још кад их ухвати неуроза, тако пред лоше време, то је да човек побегне у'свет, што би рекла моја баба. :lol:

Nisam o tome razmišljala do juce kada me je dobar deo dana bolela glava
Da bi mi se tek predvece razbistrilo i prestala glavobolja..Danas nemam nikakve probleme.

Da li ste meteropata i ako jeste kako reagujete na promene vremena, ili povecanje vazdušnog pritiska,veliku vlagu u vazduhu i slicno.
Nisam.
Osim sto mi se,normalno,spava kad je kisno vrijeme.🙂

Nisam o tome razmišljala do juce kada me je dobar deo dana bolela glava
Da bi mi se tek predvece razbistrilo i prestala glavobolja..Danas nemam nikakve probleme.

Da li ste meteropata i ako jeste kako reagujete na promene vremena, ili povecanje vazdušnog pritiska,veliku vlagu u vazduhu i slicno.
Nisam od tih, na sreću. Ne komentarišem ni kišu, ni vrućinu... Ali nisam ponela kišobran, pa se blago nerviram i čekam da stane... A ona se zainatila! Ne smem da kupim više nijedan kišobran dugo! Prosto ne smem. Kišobranopata, nova vrsta patnje! 🤣

Ako ste meteoropata, idite na bdenje
Screenshot_20240703-123551~2.png

Prema jucerašnjoj glavobolji..dok nije pala kiša jesam meteropata
Moze se tako reci,ali telo normalno deluje na te velike promene spoljnih uticaja.Licno imam problem sa kostoboljom.U poslednje vreme sam primeti da je i meni lakse kada padne kisa,nego kada je ona sparina i vrucincina.Manje boli,ali lakse se krecem.Mislim da i to sve zavisi od organizma do organizma.Mogu ti reci i da te promene ne reaguju isto u prolece i leto,kao u jesen i zimu.

Back