Da li ste izabrali pravilno?

Nisam u braku, nemam supruga. Ali, mogu da napišem, sa stanovišta želja, samo... Verujem da umeću . Da volim nekoga sa svim njegovim manama i vrlinama. Naprosto, znam da niko nije savršeno biće i da nešto takvo ne postoji...Ostaje mi vera i nada u to, da to biće neko karakteran, odan i neko ko umeće da čuva i voli . Ako takav bude, ja znaću...da sam vodjena srcem, dobro izabrala.

Ko je posle vise godina braka zadovoljan sa svojim partnerom?

Da li po nekada kazete (makar u sebi) "Eh da mi je ova pamet - nikada se ne bih udala za OVAKVOG coveka!"

Da li smatrate da vas partner ima PREVISE MANA, a PREMALO KVALITETA?

Da li ste vec sretali druge muskarce koji vam se cini da bi vam VISE PASALI da ste sa njima u braku? :think:
Boljeg nisam mogla da izaberem, ali sam imala vise srece nego pameti, tj, pamet nije ni ucestvovala u odluci.:heart: (staz 20godina) Nije idealan, ali su mu vrline one osobine koje su mi vazne, mane su mu one osobine koje mi nisu vazne, a kako ziv covek ne moze da bude idelan, sigurna sam da ne postoji na svetu osoba koja bi bila sa mnom kompatibilnija. (btw, ni on ni ja nismo nista posebno, ali bas ni malo)

Ne mozemo da pretpostavimo kako bismo funkcionisali sa drugim muskarcima, ako nismo probali. Nisam sretala :)

Poslednja izmena:

Back