Da li ste ikada plakali zbog filma?

sad sam se setio jedini put kad sam plakao zbog filma...
Bilo je to pre 6-7 godina...
Posle ovog filma uhvatilo me nesto i ***...emocije...

500Bella2-1.jpg

Jel' bre gimnazijalac
Kako kod vas u Indjiji sada pred izbore
Davi li Jesic sa kampanjom ili je njegova bolja od ostalih?
@Cuj plakala....kada me uhvati PMS ja se krivim od placa
i na crtane filmove.
Tada sam neuracunljiva...
Ebem ti zensko...

Znas kako je sve cveta dodji pozvana si da vidis...
Jesa je kao i drugi politicari... Mada to nije tema ovde...
I tako...

Gomilu puta. . .npr kada forest gamp trci ka lusi,preko one vode. . .u pay it forward,kada svi drze upaljene svece ispred kuce u kojoj je ziveo onaj klinac sto je ubijen. . .plakala sam na dosta scena zbog filma zivot je lep. . .ne mogu da se setim svih filmova ali cesto me dirnu scene tako da za mene to nije nista neuobicajeno . . .

Gomilu puta. . .npr kada forest gamp trci ka lusi,preko one vode. . .u pay it forward,kada svi drze upaljene svece ispred kuce u kojoj je ziveo onaj klinac sto je ubijen. . .plakala sam na dosta scena zbog filma zivot je lep. . .ne mogu da se setim svih filmova ali cesto me dirnu scene tako da za mene to nije nista neuobicajeno . . .

Kakva je to filmcina a taj kraj je mozda nesto najtuznije sto sam odgledao...:(

Ne znam za link (download), u pitanju je dokumentarac domaće produkcije (režija Petar Lalović, narator Zoran Radmilović) o životinjskom svetu na uskom području ušća Drave u Dunav, snimljen '83... Beše na Avali pre neki dan (subota, reprizno u nedelju), nabasah na njega posle desetak godina od prvog gledanja, od kog mi je u sećanju ostala samo scena sa čapljama, najtužnija scena koju sam ikad odgledao (a gledao sam ''Život je lep''!). Po ponovnom gledanju postao mi je instant najbolji dokumentarac ikad. Evo imdb linka:

http://www.imdb.com/title/tt0247628/

Back