- Poruka
- 6.538
Au brate
Odgledala....
Još mi knedla u grlu....
Moraću prestati gledati drame. Crkavam.![]()
Ha,ha ja sam taj film gledao u bioskopu na festivalu, i kad se svetla upalila, vidim, 80% žena suptilno trlja oči...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au brate
Odgledala....
Još mi knedla u grlu....
Moraću prestati gledati drame. Crkavam.![]()

Ha,ha ja sam taj film gledao u bioskopu na festivalu, i kad se svetla upalila, vidim, 80% žena suptilno trlja oči...

ne placem inace, mada i za to mislim da nije bilo samo do Betmena 
Hahaha, nisam mamuza nego ne volim miami cheat@Gernach
Sad si postao i mamuza. Zar nisi bio celtic?
Hahaha, nisam mamuza nego ne volim miami cheat![]()
..Hahaha, nisam mamuza nego ne volim miami cheat![]()
...Djerkovica nikako ne volim...a je ne volEm Spurse..
- - - - - - - - - -
...nikoga ti ne volis...

I kad Dambova mama zavrsi u zatvor.
Ma, kakvi su to crtani za decu!

Nikad ne propustim da placem kada se Arwen i Aragorn sretnu po prvi put nakon bitke za Srednju Zemlju. Uvek crkavam i gutam knedle. Ne znam zasto. Ljubav.
A propisno sam cmizdrala na The Schindler's List, The Boy in the Striped Pajamas, Hachi: A Dog's Tale (ovo je bilo brutalno za mene, samo da znate), Marley and Me (nesto smo slicno i doziveli). Placem i kad Bambiju ubiju mamu.I kad Dambova mama zavrsi u zatvor.
Ma, kakvi su to crtani za decu!
![]()
Znaci, cmizdravac sam totalni...![]()
To što si nabrojala, osim ovih crtaća, mahom su holivudske budalaštine. Evo ti jedan film, da baš plačeš, pravo, Mar adentro, španski, a može i Linčov The elephant man.
Taj Hachi je tragičan i za plakanje sam po sebi jer je u pitanju vernost jednog psa, a mi, ljudi, smo osetljivi na takve stvari. No, film, kao film je prilično ziheraški i bez nekog kvaliteta. Igrao je na tu kartu simpatičnog i vernog psa i znalo se da će ljudi cmizdriti. Evo, ja bi mogao snimiti jedan dokumentarno-amaterski zapis o psiću iz moje zgrade, i verujem da bi svi koji ga pogledaju, plakali kao kiša.
Evo ti jedan film, da baš plačeš, pravo, Mar adentro, španski
ali ce vise plakati na Dancer in the Dark (2000)ali ce vise plakati na Dancer in the Dark (2000)