Da li ste ikada dali otkaz firmi u kojoj ste radili?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Шпијунирање је разлог да их тужим јер постоји закон о заштити приватности који забрањује снимање људи без њихове дозволе. Једино што нисам знао како да то докажем, питао сам оператера мобилне телефоније за помоћ, они су прво рекли да ће проверити, а онда ми је друга особа у потпису одговорила да се обратим полицији. Хтео сам од оператера неки доказ пре него што одем у полицију, али нису хтели ништа да ми дају, а за полицију не верујем да би се исцимали за мене што ми неко шпијунира мобилни телефон, тако да сам на крају одустао.

Ја дајем отказ онда кад се буквално разболим од негативне енергије на послу. Моја грешка, треба отићи одмах на први знак нељудског понашања послодавца. Али некако, чим дам отказ, улети нешто друго, ваљда тако то иде, једна фаза је завршена, почиње друга.

Требао си да пишеш грозно о њима , ако си сумњао да ти шпијунирају телефон и баш да их испљујеш , то је једно од решења .

Једино ако су имали приступ твом телефону негде на паузи или на кварно , али ја ти верујем разне стоке има ..можда је било и политички мотивисано , данас људи свашта раде.

Шпијунирали су ме практично од кад сам почео да радим, кад још нису могли да имају никакав приступ мом телефону, бар да се сећам.

Слао сам неке Вибер поруке сестри, после сам схватио да знају шта сам јој слао, помислио сам да се она можда познаје са њима, па им је рекла. Онда напишем поруку бившем колеги који више не ради ту, они опет знају шта сам му писао. Помислим да им је он можда рекао. Зовем пословно некога ко сарађује са нама, они опет знају да сам је звао и шта сам причао са њом. Мислим се, је л' могуће да им је одмах све испричала. Онда станем, размислим, чекај мало, немогуће да им сви одмах преносе шта сам им писао у порукама или причао на телефон. Онда схватим да они уствари имају потпуни приступ мом приватном телефону у реалном времену, порукама, разговорима, микрофону, камери.

На крају су постали толико безобразни да нису ни покушавали да крију, већ су се практично хвалили тиме и спрдали на мој рачун. Зове ме тек што сам дошао на посао, каже да прво скинем јакну, па да причамо. Како зна да још нисам скинуо јакну, гледа ме преко камере на мом телефону.

Требао си да пишеш грозно о њима , ако си сумњао да ти шпијунирају телефон и баш да их испљујеш , то је једно од решења .

Планирао сам да их тужим, па зато нисам хтео да причам о томе. Надао сам се да ће ми мобилни оператер помоћи са подацима. Пошто користим искључиво интернет преко оператера, они морају имати траг коме је мој телефон слао податке преко њиховог интернета. Међутим, када сам им се обратио, одбили су да ми пруже податке. Схватам да нису хтели да ми открију ко ме је све шпијунирао, можда би и они настрадали због тога. Па сам на крају одлучио да баталим све, не могу да идем празних руку у полицију само са својим оптужбама.

Али још увек не могу да се опасуљим да има таквих скотова који ме запосле и шпијунирају ме. Могао сам на том послу да останем до пензије да нису такви скотови.

Back