ali izbor da se pije za nekim ili jede iz njegovog tanjira je nacin zivota
izbor ok, ali pričamo o ljudima koji to rade, a ne o onima koji to gledaju, pa ili hoće da uzmu ili ne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako miš na bračnog partnera, ondak okej, ako ne, ondak nije okej, jer su ondak hipi komuna...
strast može da sačeka 15ak minuta![]()
..i izvor mononukleoze..
Nekada nema uslova za tuširanje.A dugo bude dok se ne stvore uslovi.
![]()
![]()
![]()
![]()
neka, radije ću da izaberem situaciju
mirišljavu
:
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesam, gadljiva sam.
I ne jedem tuđe ostatke, čak ni nakon svog muža. Niti delimo četkicu za zube (kao što videh kod nekih).
Naročito mi je gadno kad vidim (i čujem) kako neko seče nokte onom grickalicom, ježim se od toga.
Jedno zanimljivo pitanje. Kako biste reagovali da se neko gadi vas? A sigurno ima tih ljudi...
Pa kako se onda voziš u gradskom prevozu?Ne volim neprijatne telesne mirise, od toga se gadim, smrada neopranog ljudskog tela, smrdljivog zadaha...to mi je bas fuj skroz.
Užas!I mene to užasnoo nervira....pogotovo kad neko jede otvorenim ustima i mljacka..fuj...šta ćeš..koliko god opominjao takve ljudi da prestanu,neće te poslušati...čovek se ne može izmeniti..verovatno imaju takve navike od detinjstva..
Ja sam užasno gadljiva i ne mogu da jedem kod svakoga.
Ne volim baš da jedem ni po restoranima, hotelima, ali nekad sam primorana.
Imam prijateljica kod kojih ne bi jela ni za šta.
Da li ste primetili da mnogi oližu kašiku kojom mešaju, pa čak i naše poznate ličnosti?
Ili jedu kolače nad tanjirom, umesto nad svojom tacnicom.![]()
Pa kako se onda voziš u gradskom prevozu?