Da li ste gadljivi?

Jesam, gadljiva sam.
I ne jedem tuđe ostatke, čak ni nakon svog muža. Niti delimo četkicu za zube (kao što videh kod nekih).
Naročito mi je gadno kad vidim (i čujem) kako neko seče nokte onom grickalicom, ježim se od toga.

Nekada nema uslova za tuširanje. :rumenka: A dugo bude dok se ne stvore uslovi. :rumenka: :rumenka:

pokušavam da zamislim neki razlog zašto se situacija dugo ne stvara, i zašto je on znojav kad se stvorila.. mislim, kako se stvorila, i što je on toliko baš znojav, i što nema vremena da se tušne? :think:

Jesam, gadljiva sam.
I ne jedem tuđe ostatke, čak ni nakon svog muža. Niti delimo četkicu za zube (kao što videh kod nekih).
Naročito mi je gadno kad vidim (i čujem) kako neko seče nokte onom grickalicom, ježim se od toga.

:eek::dash:

Ja sam užasno gadljiva i ne mogu da jedem kod svakoga.
Ne volim baš da jedem ni po restoranima, hotelima, ali nekad sam primorana.
Imam prijateljica kod kojih ne bi jela ni za šta.
Da li ste primetili da mnogi oližu kašiku kojom mešaju, pa čak i naše poznate ličnosti?
Ili jedu kolače nad tanjirom, umesto nad svojom tacnicom. :roll:
Užas!I mene to užasnoo nervira....pogotovo kad neko jede otvorenim ustima i mljacka..fuj...šta ćeš..koliko god opominjao takve ljudi da prestanu,neće te poslušati...čovek se ne može izmeniti..verovatno imaju takve navike od detinjstva..

Back