Pročitala sam prve tri strane, i nisam imala više snage, mnogo sam se iznervirala.
Iznerviralo me je što su ženi (
a nije ni testirana, tj. pregledana) oduzeli nerođeno dete, što im nisu dopustili da se venčaju, što otac nema pravo na dete, a bakine šanse su male.
Iznervirali su me diskutanti koji osuđuju čoveka koji farba kosu i spava sa 17-godišnjom devojkom (to nije protiv zakona u Škotskoj, ona je
punoletna) koji
ne veruju da se njih dvoje vole. Zašto mislite da se ne vole? Ne razumem. Vama je neko ko može da se zaljubi u osobu sa nekim problemom odmah sumnjivi kreten? I vi ste mi jake mustre da pričate o pravdi i milosti

Ja bih se bojala da
vama dam dete.
A najviše me nervira to apsolutno poverenje u državu, njene organe i socijalne službe koji neki od vas imaju. Da li mislite da je neka institucija bezgrešna, samo zato što je državna? Da li mislite da je jaka samo zato što je stvarno dobra, ili zato što pripada državi, isto kao vojska i policija? I kakvu šansu ima pojedinac protiv takve moći?
Postoji film o sličnom slučaju (oduzimanje dece), engleski, po stvarnom događaju. Zove se Ladybird, ladybird (Bubamaro, ...) i bio je više puta na tv-u. Užas.