qwwwq Primećen član Poruka 574 25.08.2025. u 12:59 - Da li ste brojali? #26 Lovac Luka ulovio vuka: hvala, valjda kakva je kod tebe bila situacija? Kliknite za proširenje... 24... Kao sto sam napisao vecina jednom ili par puta.... 9 iz ozbiljnih veza i kombinacija
Lovac Luka ulovio vuka: hvala, valjda kakva je kod tebe bila situacija? Kliknite za proširenje... 24... Kao sto sam napisao vecina jednom ili par puta.... 9 iz ozbiljnih veza i kombinacija
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 9.317 25.08.2025. u 13:17 - Da li ste brojali? #27 qwwwq: 24... Kao sto sam napisao vecina jednom ili par puta.... 9 iz ozbiljnih veza i kombinacija Kliknite za proširenje... pa lepo sad imas nesto? ozenjen?
qwwwq: 24... Kao sto sam napisao vecina jednom ili par puta.... 9 iz ozbiljnih veza i kombinacija Kliknite za proširenje... pa lepo sad imas nesto? ozenjen?
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 9.317 25.08.2025. u 13:30 - Da li ste brojali? #29 qwwwq: Da...već 19 god veran... Kliknite za proširenje... drago mi je to cuti
qwwwq Primećen član Poruka 574 25.08.2025. u 13:40 - Da li ste brojali? #30 Nekada sam mislio tj. znao da necu biti veran ni kada se ozenim...ali kada je čovek ispunjen jednistavno ne oseća se ni potreba ni želja za tim
Nekada sam mislio tj. znao da necu biti veran ni kada se ozenim...ali kada je čovek ispunjen jednistavno ne oseća se ni potreba ni želja za tim
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 9.317 25.08.2025. u 13:41 - Da li ste brojali? #31 qwwwq: Nekada sam mislio tj. znao da necu biti veran ni kada se ozenim...ali kada je čovek ispunjen jednistavno ne oseća se ni potreba ni želja za tim Kliknite za proširenje... ja se nadam da cu biti veran u braku, dacu sve od sebe
qwwwq: Nekada sam mislio tj. znao da necu biti veran ni kada se ozenim...ali kada je čovek ispunjen jednistavno ne oseća se ni potreba ni želja za tim Kliknite za proširenje... ja se nadam da cu biti veran u braku, dacu sve od sebe
qwwwq Primećen član Poruka 574 25.08.2025. u 13:43 - Da li ste brojali? #32 Ako si zadovoljan i poštujete se međusobno to uopšte nije upitno...
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 9.317 25.08.2025. u 13:43 - Da li ste brojali? #33 qwwwq: Ako si zadovoljan i poštujete se međusobno to uopšte nije upitno... Kliknite za proširenje... pa da, jos kad dodju deca, nemas ni vremena. Ti imas decu?
qwwwq: Ako si zadovoljan i poštujete se međusobno to uopšte nije upitno... Kliknite za proširenje... pa da, jos kad dodju deca, nemas ni vremena. Ti imas decu?
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 9.317 25.08.2025. u 13:50 - Da li ste brojali? #35 qwwwq: Da...srednjoškolci Kliknite za proširenje... odlicno, svaka cast. Dobar si lik ovako, bas sa te zgotivio ovih dana
qwwwq: Da...srednjoškolci Kliknite za proširenje... odlicno, svaka cast. Dobar si lik ovako, bas sa te zgotivio ovih dana