Da li Srpska nacija ima buducnost ?!

Danas citam Blic na netu, a tamo naslov glasi "Davinic nas sve NAMAGARCIO", potpisao ugovor od 45mil$ o zakupu satelita (ejjjjj...jedu pasulj u vojsci svaki dan, potrovali se od kafe, a nama treba satelit...cccc). Potpisao i zapalio za ameriku "na odmor" (naravno uzeo Pravoslav procenat), i to s'kim je potpisao....sa Izraelom....heheheh ne da ces morati da platis, vec i kamatu na sve to :)

Sve dok naslovi ne budu glasili "Davinic na dozivotnoj robiji" ili "Pravoslav streljan u dvoristu okruznog zatvora" itd.....bit ce takvih kao Davinic koliko hoces (i tata bi sine proviziju na 45mil.), samo Srbije uskoro biti nece.

Jesu vas(nas) poveli ko ovce kad je trebalo Milosevica skidati, a sta sada........(najbolje je rekao neko gore "legnem u krevet i trudim se da ne mislim i zaspem sto pre").

commodore:
vidis bratac to si lepo primetio... tesko onom ko zlotvora nema...
ebes takvog coveka... pravi covek ustaje protiv sile i nepravde... a misevi beze u rupu... tu je razlika... :wink:

ssjed.jpg

marlon:
Sad tu nastaje glavni rasomon u svemu. Stavovi odu neki put u krajnosti, iako nas je jako malo ovde koji mogu da se okarakterisu kao ekstremisti, pa vise se ne zna da li npr. ti zelis da Srbi pisu kineskim pismom i kucaju na kineskoj tastaturi kao sto neko rece :lol: ili npr. da Pagan zeli da budemo docrtani kao 51 zvezdica na Americkoj zastavi.

.

batice,ja to nikad nisam izgovorio niti to zelim...radije bih da budemo docrtani kao zvezdica na zastavi EU

--------------------------------------------------------------------------------

Za pocetak da kazem da ne zivim u Srbiji, ali ono sto vidim mozda se najbolje i da prokomentarisati sa "strane"...

Svratim cesto na ovaj forum i zapazio sam da se ovde kao na "srpskom" forumu konstantno raspravljaju dvije razlicite "grupe srba". Ne znam kako bi ih nazvao, ali recimo da su jedni Pro-srpski, a drugi Pro-"zapadni" srbi.

Mislim da bi najbolja opcija bila neka mjesavina jednih i drugih, jer mi nismo toliko "veliki" (zapravo smo toliko mali) da bi mogli samo kroz nacionalizam da postizemo nase nacionalne ciljeve (koje odavno nemamo i ne znamo koji su - mozda je u tome i najveci problem). Isto tako svi ovi koji su 100% Pro-"zapadno" orijentisani su jos gori (po naciju i sebe same), jer ko ne voli i ne postuje sebe i svoje, sigurno ga ni drugi nece postovati (sto se i vidi).

Na ovu temu bi mogao da idem u nedogled, ali onda bi ostali da se vrtimo u zacaranom krugu kao i zadnjih - neki ce reci 15, neki 60 a neki 80 godina...itd. (zavisno od kad gledaju na propast Srpske nacije).

Za kraj me samo zanima, sta mladi misle u Srbiji?
ali ozbiljno...ono...
kad legnete uvece u krevet, da li mislite samo na sutra i prekosutra.....ili mozda nekad pomislite i na sljedecu godinu, tri, pet....
ili ce ovi DIVLJACI na vlasti vjecno da vas(nas) muzu kao ovce i "pale" cas nacionalnim, cas ekonomskim interesima i tako u krug, iz godine u godinu, od "izbora" do "izbora"....???

p.s. Srecna Nova Godina & Boznicni praznici sa pjesmom "Putuj Evropo"

cOVEK JE VELIKI ILI MALI ONOLIKO KOLIKO SEBE CENI........ako smo mi manji od Belgije ,

zilote,isuvise pojednostavljujes stvari...nije sve crno i belo,nije neko ili nacionalista ili anacionalan...postoji tu mnogo nijansi i sijaset drugih stvari...
i uopste sta je to zilot? to je onaj koji mrzi sve koji nisu ziloti?cujem da mrzite i pravoslavlje,pored ostalog...jel tako hrist ucio?

Duh Sekire:
А ти си међу њима...
Па добро ајде, свако себе прво окарактерише, а онда ми остали гледамо как'и су... можда неко и даље верује да се може веровати западу, не само шићарџијски, него и угледати се на њих, и да је то као за добро народа. Можда бих и ја могао бити обазривији у том случају.

Него, ја сам бар одредио екстремисте са ове антизападне стране и реагујем кад год претерају (пре свега Димитрије). Могао би и ти мало одреаговати на излагања БГ5 и латиничара... хоћу рећи аналитичара. Или да мало спустимо гард, па пустимо антисрбе да грицкају, да видимо докле могу ићи...

Možete me nazivati latiničarem po stotinu puta, ovo će ipak jednom biti zapad-Europa, jer je Srbija htjeli to da priznate ili ne, ipak sastavni dio Europske Civilizacije i normalno je da je Srbija ta koja će se usklađivati sa Evropom, a ne Europski sistem vrijednosti sa srpskim, koji je često iracionalan i vođen nekim imaginarnim mitovima i davno prohujalom prošlošću.... :? :?

Ne treba praviti i krojiti nikakve idile i utopije za ovu zemlju. Ova zemlja je odavno propala i propada. Ova zemlja nema budućnost? Da li će tu budućnost da gradi obolelela i pomahnitala omladina, predana drogi, orgijaštvu, koja ne izlazi iz bučnih kafića, duhovno otupela,...? Sve je propalo. Možemo se samo potruditi da propast ne bude mnogo grozna. Ko ima Božiju milost i prihvati Božiju ruku spasiće se, sačuvaće svoju dušu. I ko se u Božijem Duhu poveže sa ljudima koji teže Svetlu. Ostale čeka Pakao i Katastrofa. Napuniće Gospod pakao sa svim ludacima, pomahnitalim zverima, nasilnicima, slavoljupcima, častoljubcima, lovcima, koljačima, pijandurama, žderačima, pederskim gadovima, idolopoklonicima... Biće mesta za sve,... I za male i za velike Demonove robove i pomagače. I za crkvenjake sljubljene sa državnim parazitima, koji ne žele da ustanu protiv nijedne društvene devijacije. I za medije i za novinare koji toče ludosti. Za sve će ognjeni i ledeni Bezdan biti dovoljno dubok i dovoljno širok. Mnoge duše čekaju vekovi i vekovi strašne patnje. I niko ih neće požaliti dok opravdavaju svoja zla, zla protiv Božijeg Zakona, Zakona Reda, Mira i Ljubavi.

Zilot cacanski:
Ne "hrist" vec Hristos sa obaveznim velikim slovom...........zilot je grcka rec i znaci revnitelj ili onaj koji revnuje za veru........a kad bi mrzili nebi imali vez :roll: e ni sa Hristom ni jevandjeljem........upznaj nekoga zilota ,malo daj sebi slobode u eksperimentisanju

Otpadnici od Pravoslavne Crkve ne treba da koriste ovaj Forum za širenje svoje sekte! :shock:

Halakh:
Ne treba praviti i krojiti nikakve idile i utopije za ovu zemlju. Ova zemlja je odavno propala i propada. Ova zemlja nema budućnost? Da li će tu budućnost da gradi obolelela i pomahnitala omladina, predana drogi, orgijaštvu, koja ne izlazi iz bučnih kafića, duhovno otupela,...? Sve je propalo. Možemo se samo potruditi da propast ne bude mnogo grozna. Ko ima Božiju milost i prihvati Božiju ruku spasiće se, sačuvaće svoju dušu. I ko se u Božijem Duhu poveže sa ljudima koji teže Svetlu. Ostale čeka Pakao i Katastrofa. Napuniće Gospod pakao sa svim ludacima, pomahnitalim zverima, nasilnicima, slavoljupcima, častoljubcima, lovcima, koljačima, pijandurama, žderačima, pederskim gadovima, idolopoklonicima... Biće mesta za sve,... I za male i za velike Demonove robove i pomagače. I za crkvenjake sljubljene sa državnim parazitima, koji ne žele da ustanu protiv nijedne društvene devijacije. I za medije i za novinare koji toče ludosti. Za sve će ognjeni i ledeni Bezdan biti dovoljno dubok i dovoljno širok. Mnoge duše čekaju vekovi i vekovi strašne patnje. I niko ih neće požaliti dok opravdavaju svoja zla, zla protiv Božijeg Zakona, Zakona Reda, Mira i Ljubavi.

tebi stvarno treba struchna pomoc... :shock: :shock: :shock:

jbt,ja mislio da se zaebavas,a ti stvarno verujes u te gluposti...otkid ti tako neuk da delis lekcije svima? procitao si par knjizurina nekih izlapelih popova i mislis da sve znas...

a koliko vidim ni to jevandjelje na koje se toliko pozivas nisi dobro procitao...da jesi ne bi toliko lupetao,ne secas se onoga "ne sudite da ne budete sudjeni" ili "ko nije ucinio greh neka prvi baci kamen"...
ukratko,mislim da je tvoj "smrtni greh" gordost...mislis da si iznad drugih zato sto si istripovan da si shatro neki "bozji chovek"...nisi ti brate nista bolji od drugih...i ma koliko ti se chinilo da imas "vizu" za "bozije carstvo" sam sebe dovodis u zabludu..

p.s. i ako si toliko ponosan na svoju veru,objavi ovde pred svima koja je ta "verska zajednica"cije stavove propagiras..video sam da na sajtu imate neku davidovu zvezdu,a ipak niste jevreji...zivo me interesuje

Back