Da li Srbiji treba nukearna bomba kao Severnoj Koreji?

NA KOGA BI SRBIN BACIO ATOMSKU BOMBU?

• Hrvati

• BiH

• Slovenija

• Crna Gora

• Albanija

• Madjarska

• Bugarska

• Komšija

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Nepozvani Junak

Domaćin
Poruka
3.636
Ako bi se malo preuredio onaj institut u Vinči mi bi moglida budemo svetski partneri Americi i Rusiji
Medjutim, za razliku od Severne Koreje Srbiji ne trebaju bojeve glave velikog dometa
Mi Srbi se najviše kurabecamo sa komšilukom a ostatak sveta nam dobro dodje za gastarbajtovanje (EU ili USA)
ili za politički azil dok se ne stabilizuju krimogene strukture (Rusija)

Šta mislite o tome?

DA DA DA ZNAM SAD ĆE MODERACIJA DA ME OPOMINJE
aj-napravi-jos-jednu-.jpg

Koji ti je ovo klon do sada .... nisi smesan , niti zanimljiv , ocajno pokusavas trolovati .
Pa , on je Nepozvani Junak . Svaki njegov nalog je prepoznatljiv i ne igra prljave igre .
Genije u odnosu na neke supljoglavce koji prdde o rusko~srpskim federacijama i
pisu kojekakve nerealne nebuloze .Kolega Nepozvani poziva na zajebanciju i igru
rijeci , ali vecina ima duha koliko i camova daska !:)

Pa , on je Nepozvani Junak . Svaki njegov nalog je prepoznatljiv i ne igra prljave igre .
Genije u odnosu na neke supljoglavce koji prdde o rusko~srpskim federacijama i
pisu kojekakve nerealne nebuloze .Kolega Nepozvani poziva na zajebanciju i igru
rijeci , ali vecina ima duha koliko i camova daska !:)

Kakav crni genije ... najlakse je izokrenuti neko opste misljenje .
Nema nikakvog humora , samo jadni pokusaji privlacenja paznje . Problem je sto takvi korisnici prolaze bez ikakvih kazni :roll:

Ako bi se malo preuredio onaj institut u Vinči mi bi moglida budemo svetski partneri Americi i Rusiji
Medjutim, za razliku od Severne Koreje Srbiji ne trebaju bojeve glave velikog dometa
Mi Srbi se najviše kurabecamo sa komšilukom a ostatak sveta nam dobro dodje za gastarbajtovanje (EU ili USA)
ili za politički azil dok se ne stabilizuju krimogene strukture (Rusija)

Šta mislite o tome?

DA DA DA ZNAM SAD ĆE MODERACIJA DA ME OPOMINJE

Ovo što si napisoa boldovano znak je da nemaš pojma o temi koju si otvori.

Za gađenje većine evropskih gradova Srbiji trebaju rakete dometa 500-1500 km. Eventualno 2000. A to je domet skoro svake rakete kratkog dometa.
Za Londom bi trebalo malo više, oko 2500 km ali to i nije neki problem. Jel tako.

Mada sam ja siguran u jedno. Dobra i jaka srpska armija sa savremenim naoružanjem podržana od strane Rusije sasvim je dovoljna Srbiji da se stišaju sve strasti divljaka sa Divljeg Zapada.

Samo sam u tom slučaju sasvim siguran da će kriminal i korupcija biti svedeni na minimum, privreda procvetati, imaćemo najbolje i najsavremenije bolnice, škole i ostale ustanove ....

Poslednja izmena:
Ovo što si napisoa boldovano znak je da nemaš pojma o temi koju si otvori.

Za gađenje većine evropskih gradova Srbiji trebaju rakete dometa 500-1500 km. Eventualno 2000. A to je domet skoro svake rakete kratkog dometa.
Za Londom bi trebalo malo više, oko 2500 km ali to i nije neki problem. Jel tako.

Mada sam ja siguran u jedno. Dobra i jaka srpska armija sa savremenim naoružanjem podržana od strane Rusije sasvim je dovolna Srbiji da se stišaju sve strasti divljaka sa Divljeg Zapada.

ne hrani trolove , pusti da tema umre

Ne koristimo mi oruzja koja imamo . Sjecam se kad je ruski akademik Jelena Guskova davala savjete kako da rusimo NATO avione .
Po njoj je to bilo jednostavno . Svaki Srbin treba da napravi radio predajnik snage jednog vata i kad ih istovremeno ukljucimo , avioni
ce sami padati .Hebem je pismenu , ne zna da pola Srba ne zna ni kolac da zasilji . Ja sam dao predlog da svi skinemo cipele i sve ce komsije
pobjeci 50 kilometara od granice . Poslije osvajamo bez ispaljenog metka .Na zalost , moj predlog nije niko usvojio !:cool:

Ne koristimo mi oruzja koja imamo . Sjecam se kad je ruski akademik Jelena Guskova davala savjete kako da rusimo NATO avione .
Po njoj je to bilo jednostavno . Svaki Srbin treba da napravi radio predajnik snage jednog vata i kad ih istovremeno ukljucimo , avioni
ce sami padati .
Hebem je pismenu , ne zna da pola Srba ne zna ni kolac da zasilji . Ja sam dao predlog da svi skinemo cipele i sve ce komsije
pobjeci 50 kilometara od granice . Poslije osvajamo bez ispaljenog metka .Na zalost , moj predlog nije niko usvojio !:cool:

ovo sada cujem. imas li link, bas bih sa zadoviljstvom citao

- - - - - - - - - -

sto se ankete tice, nije bas potpuna, nedostaje jedna opcija

ne kontaš bit teme zato ti i je gloopa ...

- - - - - - - - - -

NDH..?? đe je to..???

Признајем...не контам.

да би се неко одушевио овом темом неопходно је да му је IQ мањи од 15.

За овакве теме је пдф (лош) хумор или пдф "проблеми у одраст..."

Ma Srbima treba sam Bog da baci "bombu" u njihovu dusu kako bi ozdravila i ponovo postala srpska. "Bombu" koja ce imati dejstvo antidpresiva,anksiolitika,antipsihotika i sedativa i da sprovede kolektivnu psiho terapiju nad nama kroz neki nov obrazovni sistem kako bi od nas ponovo postali Srbi a ne da i dalje budemo "jugosloveni" i "gradjani"! Nesto sto ce od nas napraviti radikalne militariste i fanatike.

Ajde da vas naučim.
Srbija traba da vrati svoj obogaćen uranijum iz Rusije. Tamo stoji naših 48 kg na skladištenju. Pošto je pismenima poznato da je za Hirošima bombu koja radi na osnovu spontane lančane reakcije potrebno samo 32 kg imamo dosta za jednu A bombu. Pošto je uranijum 2,5 puta teži od olova, 32 kg jesu veličine jednog srednjeg akumulatora za auto u koji bi ga ja i spakovao, između ploča uranijuma staviš olovne i sve spakuješ u akumulator pa u auto, onda taj auto odvezeš do baze Bondstil (1-2 km u blizinu) povadiš olovne ploče i sabiješ 32 kg uranijuma na gomilu, na taj način startuje lančana reakcija. Ne boj se neće odmah pući, treba joj oko 45 min da se "zagreje" dovoljno da pobegneš. Šta dalje biva, biva jedno veliko BUUUM, Bondstil je obrisan, ali pošto u svakoj američkoj bazi postoji već u zemlju ukopana nuklearna bomba, naša mala Hirošima će da aktivira onu njihovu, pola Kosova je zbrisano, u centru eksplozije ništa živo neće uspevati sledećih 10.000 god. na taj način smo postavili trajnu prepreku Albancima (kao Kineski zid). Dalje tek dolazi specijalitet, pošto svi znaju da Srbija nema A bombu a da USA stalno petlja sa njim, mi krenemo u dreku UUUAAA Amerika, mamu vam vašu vi ste doneli A bombu u bazu pa ste nešto čačkali pa vam je eksplodirala vaša bomba i zatrovala našu zemlju, pa tužba UN protiv USA za genocid, pa za ekocid, pa tražimo odšetu, pa dignemo svetsko javno njenje protiv njih (koji opet nedozvoljeno koriste atomsku bombu). Oni će i sami poverovati da se samoaktivirala njihova ukopana A bomba pa će se poklopiti ušima i tiho otići sa Balkana.
Genije sam...priznajte :hvala:

Признајем...не контам.

да би се неко одушевио овом темом неопходно је да му је IQ мањи од 15.

За овакве теме је пдф (лош) хумор или пдф "проблеми у одраст..."
ma sutra je dan "D" tekma...:D
nije da sam ono kak bi se reklo zloban al ima da vas oderemo :cool:

Back