Da li Srbija treba da kupi tri jedinice S400 Trijumf za milijardu dolara?

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Srbija treba da kupi S400 Trijumf?

• Da po hitno!

• Ne nemamo para, ne valja to, skupo...

• Ne znam.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Droid

Legenda
Poruka
51.746
Da li Srbija treba da kupi tri jedinice S400 Trijumf za milijardu dolara?

S-400 Triumf

Unit cost$300 million per fire unit (artillery battalion) that consists of 9 launchers, 120 missiles, command and support vehicles

Dakle sa tri jedinice Srbija bi mogla da se brani od NATO agresije. Za okolnu buraniju da ne govorim. Rakete lete 14 maha tome niko ne moze da pobegne. Domet je 400 km a detekcija na 600. To znaci domet ceo region i sire. Potpuna kontrola neba.

Prosto vidim da smo se zaduzili tolike desetine milijardi da bi isplacivali ko zna sta. Ne vidim kao nikakav problem milijardu a ako treba i dve milijrde dolara za kupovinu ovog tehnoloskog cuda.

Ja bih dodao i 24 MIG 35 za 2 milijarde i da sa 4 milijarde zaokruzimo dve prejake eskadrile. Pa skuplje ce nas izaci metro u Bg. No treba PRVO misliti na bezbednost jer smo okruzeni neprijateljima.

1599px-%D0%A1-400_%C2%AB%D0%A2%D1%80%D0%B8%D1%83%D0%BC%D1%84%C2%BB.JPG

A zamisli kupiš nuklejarnu bonbu.

I onda samo uzimaš reket. Svaki mesec mora ti Amo Amer uplatit deset milijardi, il mu ti kažeš "oćeš sad da ode sve u рizdu materinu! men je svejedno bracela, moj je život sranje!"

I onda živi svaki Srbo Srbin kao car. Nuto plana!

A zamisli kupiš nuklejarnu bonbu.

I onda samo uzimaš reket. Svaki mesec mora ti Amo Amer uplatit deset milijardi, il mu ti kažeš "oćeš sad da ode sve u рizdu materinu! men je svejedno bracela, moj je život sranje!"

I onda živi svaki Srbo Srbin kao car. Nuto plana!
ja bi odmah stisno jednu bombu na Rvate, jednu na Kosovo, jednu na Bugarsku, jednu na Madžarsku, dve na Njemačku
Pa ko preživi nek sere

Back