Да ли Срби са Косова требају да верују Београду

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Завршила се циркусијада у скупштини од два дана и десет и више сати ..где си био , шта си радио и шта си постигао лапрдањем ..ама баш ништа ..

Шта чекају Срби на Косову ..нико им неће помоћи и надамс е да им је после ове седнице то и јасно ..постоји само један начин , један и једини начин ...

барикаде , наоружање , заузимање Јариња и прелаза и УЛТИМАТУМ !

то нико не може да им оспори.. плате и пензије.. али они сада имају моћ да промене свој положај , јер нико то за њих неће урадити ..

Све смо видели данас и хиљаду пута пре тога .Нико до њих самих им не може , нити жели помоћи ..

Ултиматум је једино решење , позивање Русије као посредника у разговору са Приштином и долазак руских трупа , као и повратак српских .

Svo zlo srbima na Kosmetu je uvek dolazilo iz Beograda.
Od BoTe Malog pa dp AVoždaVelikog.

Da ima pameti u BG pa da se sve vrati u SB UN,
gde, svakako, imamo podršku Rusije i Kine.
A, najbitnije, USA nije više šiptarski igrač.

Ako pamet dodje u BG:
Sve vtatiti u SB UN.
EU strukture sunesposobne (plaćene, neče...)
da reše problem. Posebno sada kada se EU raspada.
Bukvalno.
U toku se poslednja faza Novog Svetskog poretka
(javno Soroš. Rokfeler) islamizacije Jevrope.
Problem im je jedino bio Viktor Orban.
Sada već i italijani, francuzi...

види ..нико из Београда , ту мислим на власт стару и нову ..нико од њих не живи на Косову , не ради на Косову и не страхује на Косову ..

Једино Срба са Косова могу да проимене свој положај ..па, ти шиптари из ткз спец бригаде ..они би збрисали у Албанији када би један сељак стао на барикаду са ловачком пушком и рекао "Даље не може"

Срби са Косова нису свесни моћи коју имају у својим рукама , огромне моћи и само им треба храброст да повуку потез ..на Београд нека не рачунају много
нека траже повратак Русије за преговоре ..

имају снагу која би у једном тренутку могла да потресе цео свет ..

зашто то не искористе ..ја не знам

види ..нико из Београда , ту мислим на власт стару и нову ..нико од њих не живи на Косову , не ради на Косову и не страхује на Косову ..

Једино Срба са Косова могу да проимене свој положај ..па, ти шиптари из ткз спец бригаде ..они би збрисали у Албанији када би један сељак стао на барикаду са ловачком пушком и рекао "Даље не може"

Срби са Косова нису свесни моћи коју имају у својим рукама , огромне моћи и само им треба храброст да повуку потез ..на Београд нека не рачунају много
нека траже повратак Русије за преговоре ..

имају снагу која би у једном тренутку могла да потресе цео свет ..

зашто то не искористе ..ја не знам
Da ali za vreme vlasti pre SNS-a Rosu nije mogla da vrslja po Severu Kosova.

To ti nikako nije jasno da je Vucic sve predao Siptarima.

то нико не може да им оспори.. плате и пензије.. али они сада имају моћ да промене свој положај , јер нико то за њих неће урадити ..

Све смо видели данас и хиљаду пута пре тога .Нико до њих самих им не може , нити жели помоћи ..

Ултиматум је једино решење , позивање Русије као посредника у разговору са Приштином и долазак руских трупа , као и повратак српских .

Ne blesavi se to bi vodilo u rat, a to mozda bas neko i hoce.

мени није битно ко је када шта урадио и за шта је крив ..криви су сви из старе и нове власти ...

али Срби са Косова треба да знају да у својим рукама имају резолуцију 1244 и ако се она не поштује више , онда ту више нема места за мир ..

прекид ратних дејстава је био озваничен резолуцијом 1244 , она је била граант мира ..она се не поштује , онда нема мира

Да ли ви мислите да Приштина може да приушти рат

да Америка и ЕУ могу да приуште рат на Косову ...не могу ни данас , ..тренутно не могу

то тренутно стање мора да се искористи док још може да се искористи ..

Нико од супротне стране тренутно не би могао , нити смео да отвара буре барута на Балкану ..

због тога је право време за УЛТИМАТУМ !

I te kako bi mozda voleo, svetske tenzije su ogromne i treba im samo "sibica'.

Pa dokle da budemo moneta za potkusurivanje i zrtveni jarci?

I te kako bi mozda voleo, svetske tenzije su ogromne i treba im samo "sibica'.

Pa dokle da budemo moneta za potkusurivanje i zrtveni jarci?
Мислим да грешиш ..никоме не треба шибица на Косову док му кућа гори на све стране и распада се ..

сада је право време и не би требало да се пропусти

Мислим да грешиш ..никоме не треба шибица на Косову док му кућа гори на све стране и распада се ..

сада је право време и не би требало да се пропусти
A kod nas je sve u najboljem redu da jos samo imamo luksuza da ratujemo?

Sta bre pricas ti?

Back