Da li Srbe na Kosovu čeka ista sudbina kao Srbe u Krajini?

Александар Велики преподобни и премудри је превеслан и преигран ...

Да није свој Клан и Клику обогатио, не би нико говорио да је време за омчу !
Jedina, ali bukvalno jedina dobra stvar koju je Oskar za nas SRBIJANCE i za našu zemlju Srbiju uradio jeste kada je rukom tadašnjeg predsednika vlade Ivice Dačića potpisao Briselski sporazum i što je prihvatio Ohridski aneks čime je kao predsednik Republike Srbije de jure priznao Republiku Kosovo.

Ko kaže da nisu? Oni su od Prizrenske Lige pa do terorizma na KiM imali sva prava kao i Srbi dole.
Nije istina. Do ustava iz 1974. godine, Kosovski Albanci, premda većina na Kosovu, živeli su u nekoj vrsti aparthejda. Pa je onda nacional-socijalista Slobodan Milošević svojim ustavom iz februara 1990. godine de jure vratio taj aparthejd, no albanski narod nije hteo da ćuti i trpi Miloševićev teror poput Vojvođana kojima je Milošević takođe bio ukinuo njihovu ustavnu autonomiju, i ostalo je istorija.

Jedina, ali bukvalno jedina dobra stvar koju je Oskar za nas SRBIJANCE i za našu zemlju Srbiju uradio jeste kada je rukom tadašnjeg predsednika vlade Ivice Dačića potpisao Briselski sporazum i što je prihvatio Ohridski aneks čime je kao predsednik Republike Srbije de jure priznao Republiku Kosovo.

Опет неки тирански потези.

Није надлежан или нека промени устав и себе успостави као суверена

Kakva sudbina? Ko je hteo ostao je u Hrvatskoj,ko nije otisao je ili u Srbiju ili u inostranstvo. Isto vazi i za Kosovo.
Danas sam bio u kuci moga zeta,izdao kucu za 15 Indonezana. Kao u Aziji,duseci na podu,prze ribu ,obuca pred vratima mora da preskaces.Ne znaju jezik,nesto engleski pa kazu da im je dobro,rade raznose pice i posiljke po gradu.
Tako da nasi uvek mogj da dodju u Beograd,koliko ih ima na Kosovu,30 000 ne bi se osetilo. Krajisnici druga generacija se polako uklapa za razliku od roditelja.
Daleko im lepa kuća svima

Očekivano je pobedila Srpska LJista na KiM, gde je brdo naprednjaka koji čak više ni ne žive tamo, glasalo za stranku koja im kapu istrebljenja. Naravno, mnogi su glasali iz straha, jer Radojičić i njegova mafija su pretili ljudima da glasaju za svoje samoubistvo.
Slike sa izbora su kao iz Zone Sumraka, gde su parole "Aco Srbine" i "protiv blokada" dok svuda kreče bilo šta što ima veze sa Srbima i Srbijom. Aca je bio taj koji je naredio Srbima dole pre mnogo godina da prekinu blokade puteva, i otvore kasnije prolaz da Shiptari zauzmu severni deo KiM-a.
Paradoksalno, Srbija ne priznaje nezavisnost Kosova, ali se zato mimo ustava, polaže zakletva ustavu Kosova, i poštuju šiptarski izbori. I toku je proces čišćenja, koji će da preraste u etničko čišćenje, što dobrovoljno isprva, što nasilno.
Da li mislite i koliko dugo mislite da će biti do reprize onoga što se desilo u Hrvatskoj?

Pogledajte prilog 1800595Pogledajte prilog 1800596Pogledajte prilog 1800597Pogledajte prilog 1800598

Kosovo će proći kao Krajina-Hrvatska i Nagorno Karabah-Azerbejdžan biće reintegrisano u svoju UN državu Srbiju

Bravo. Meni je najveci problem bio da shvatim da mi uopste nemamo tu svest niti ideju. Uvek sam smatrao, onako plitko, Hrvate za neku nedovrsenu naciju bez identiteta, Abance za neki nakot ko zna ciji i odakle, a onda pogledas i shvatis da oni svi imaju svoj cilj, interes, znaju sta hoce a sta nece, gde hoce, sa kim hoce i nece, a vidi nas. Mi smo totalno neprosvecen narod koji tumara levo desno
BRAVO!! Srbi su propustili da na vreme reše sve probleme na Kosovu i u Bosni!! :super:

Back