mario80
Legenda
- Poruka
- 67.021
kod nas ljudi ne razmisljaju kako da se korupcija ugasi i kako da se lopovi pohapse nago kako oni da ulete u taj krug i profitiraju.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kod nas ljudi ne razmisljaju kako da se korupcija ugasi i kako da se lopovi pohapse nago kako oni da ulete u taj krug i profitiraju.
Ne lažu svi, zna kome treba lažna diploma i na sreću, taj broj nije baš toliko kako čitaš po društvenim mrežama. A podaci su zvanični, Zavod za statistiku radi tu statistiku na osnovu prikupljenih podataka.Kojim podacima statistike koliko je završilo osnovnu ili sa popisa gde svi lažu da su doktorirali?
Gdje na moru? U Hrvatskoj? U Hrvatskoj ne smije nositi šahovnicu da ne bi smetao Srbima?Priča jedan šumadinac kako je na moru gledao ljude.. tačnije žene, al
mu pogled zaklonio neki sa kačketom na kome stoji šahovnica..
Taj sa šahovnicom je imao da beži od njega narednih pet dana, gde
god da ga sretne. Ovde si došao šahovnicu da reklamiraš?
Jesam ja kokardu stavio? A posle ja nacionalista /&&=(/) /)(/?(=!!!
Ma da, samo u Hrvatskoj postoji more..Gdje na moru? U Hrvatskoj? U Hrvatskoj ne smije nositi šahovnicu da ne bi smetao Srbima?
Što je kačket?
Pa naravno da ne postoji samo u Hrvatskoj, ali ta tvoja priča mi se iskreno, čini izmišljena. Malo je vjerojatno da se takav slučaj iz priče dogodio.Ma da, samo u Hrvatskoj postoji more..
Pa naravno da ne postoji samo u Hrvatskoj, ali ta tvoja priča mi se iskreno, čini izmišljena. Malo je vjerojatno da se takav slučaj iz priče dogodio.
Upravo je reprezentativni sport deo problema u sportu, a ne deo resenja.Sad na moru gledam ljude.
Bilo je dosta Nemaca i Engleza koji vole sport.
Nasih malo nesto sto je bilo su imali majice grobari i delije
Nemci i Englezi su imali iskljucivo dresove reprezentacije, nijedan tim nije nosen.
A pricam o masovnom nosenju, ne par pojedinaca.
Englezi i Nemci su bas voleli da nose dresove.
Da li se mi samo busamo u grudi ali smo u sustini jako razjedinjeni?
I mozda najvaznije pitanje.
Da li gledamo samo lokalne licne interese a ne globalne preko kojih i mi imamo indirektno korist?
Samo nas zanima sopstveno doope?
Ne postoje veći ili manji nacionalisti. Ili jesi ili nisi nacionalista, tako je u celom svetu. Na sreću najveći broj ljudi jesu nacionalisti, do su sa druge strane neki levičari i liberali. Sav taj lošiji deo svetske populacije je grupisan u razne NVO i manjinska udruženja.Mi smo najveci nacionalisti u Evropi i uopste nije cudno sto mnogi nasi ljudi to ne vide i smatraju da nismo dovoljni nacionalisti i dovoljno ujedinjeni..
Fašizam je povezan sa komunizmom, nikako sa nacionalizmom. Prva dva su diktature i nisu u dobrim odnosima sa komšijama, dok nacionalista voli svoju naciju i poštuje sve ostale. To o čemu ti pišeš je šovinizam, koji ke jak u prva dva sa spiska.Srbi su vrlo malo nacionalisti , vrlo malo su onda i fasisti....to je povezano...
Ali se busaju za neke stvari gde im nacionala omogucuje dodatni identitet....ovako bi bili prazne tikve , bez smisla zivota, ovako dobiju smisao , pored posla i novca...
Tu postaju i nesto sto lici na fasiste, a nije fasizam, postaju huligani .....surogat nacionalizma vezan za to malo polje nacionalnog identiteta npr u sportu i jos necemu , odmah povezuje i povlaci i agresiju i postaju huligani prema svima koji to negiraju , obicno prema drugim Srbima koji onda postaju autosovinisti po njihovim recima ili izdajice ili svasta nesto..
Jednostavno ne mozes biti nenavijac ako navijastvo daje nekom Srbinu nacionalisticki identitet..
Sto se tice pravog nacionalizma, ono da gledaju interes Srbije, to ne postoji i nikad nije ni postojalo , mozda samo malo u Socijalizmu , i to kao gradjanstina, kao gradjanska opcija, i to kod mladih , matorci su uvek bili subverzivni osim tih malobrojnih generacija koje su stasavale koa polugradjanske ili gradjanske..
Srbin je uvek za svoj dzep i za svoju bandu , kliku , a za ostale neposlusan i subverzivan....bushan..
Postenje, pravoslavlje i pravilno vaspitanje dece u svoje kopije je nacionalni sport, to dolazi po rodjenju...
To je tvoje misljenje, ja ne pricam o fashizmu kao politickom ili drzavnom uredjenju nego kao o ideologiji ponasanja, psihologiji i sociologiji....Fašizam je povezan sa komunizmom, nikako sa nacionalizmom. Prva dva su diktature i nisu u dobrim odnosima sa komšijama, dok nacionalista voli svoju naciju i poštuje sve ostale. To o čemu ti pišeš je šovinizam, koji ke jak u prva dva sa spiska.
Ukratko, ne nije moguće. Fašizam je državno uređenje.To je tvoje misljenje, ja ne pricam o fashizmu kao politickom ili drzavnom uredjenju nego kao o ideologiji ponasanja, psihologiji i sociologiji....
Tako da je moguce biti fasisticki narod a da nema uopste fasizma u drzavi ili drustvu kao uredjenju....
A da ne pricam o vezi fasizma kao italijanskog proizvoda i nacionalizma gde je fasizam kao organizacioni sistem bio superioran i do sada najsuperiorniji sistem drustvenog uredjenja ....
Ta produktivnost koju fashizam kao vrhunski nacionalizam omogucava , to je stvarno nedostizno za bilo koju drugu ideologiju...
Komunizma, , zatim socijalizam, npr nas samoupravni ili ratoobnovljivi , su pokazali neke prednosti kod drustvenog uredjenja, povecanu produktivnost..udarnistvo...ali je to daleko od produktivnosti i efektnosti fashizma...
Nego to nije tema...da se sad tu zavlacimo oko toga sta je fasizam...
Srbi su vrlo malo nacionalisti i to iskljucivo kao dohrana licnom identitetu , zato su uostalom i mitomani...zato im trebaju mitovi i legende, da dopune taj mali i ocigledno ofucani , nikad dovoljno jasan nacionalizam...
Kako ces braniti nacionalizam kad svi rade protiv interesa naroda....a kako drugacije nego mitovima da ce iako svi rade protiv interesa., ipak na kraju to biti neki dobro smisljeni plan a ako ne bude, onda nije bilo sudjeno ili bila je neka nepogoda...ili urota drugih..
Za svaki trenutak postoje jednostavna pitanja koja ogoljuju situaciju....gde je tu kratkorocni a gde srednjorocni a gde dugorocni interes...i naravno ko placa to vremenom zdravljem , promenom..