Da li smo dobri ljubavnici

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta je poenta ove teme? Nabio si malu na BIIP pa smo sad svi stavili vestacke brkove da nam se pohvalis?

Missssim, stvarno? Ko ce doci ovde i reci: ebe mi se za seksanje, ja ga samo ubacim, protrljam dva-tri puta, svrsim, okrenem se na drugu stranu i zaspim ko klada? Ili: ja samo legnem i rasirim noge, a on nek djipa koliko mu volja?

Svako ebe najbolje sto moze, sto ce reci svako za sebe misli da je belosvertski ebac. Sa druge strane, koliko vidim ti sam ne mozes da ebes a da ne boli. Eto, ovim topikom si kresnuo dve muve: prvo si se pohvalio kako si deljao celu noc, a drugo saznao si da imas room 4 improvement.

Well done!
ozi! pa.... ti si carobnjak :lol:
mozes i dok spavas :super:

mozete ili mislite da mozete
mnogi procenjuju sebe
misle da su ekstra a nisu samo prosek

Mogu da budem sve šta on želi, ne mislim nego znam, podrazumeva se da svi imamo neku granicu preko koje možemo da predjemo i da je pomeramo ali ne večno i bez ikakvih ograda.
Moj post je i mala šala, ali ima i istne, važno je šta imamo u sebi, esencija, ako neko ume može od nje da pravi čuda i obrnuto, ako mi umemo možemo i u drugome da pronadjemo i probudimo i ono šta nije imao pojma da poseduje.

A to kakvi smo ne možemo znati sami po sebi, već koz ono šta pružamo i kroz način na koji neko odgovara na to i reaguje.
I kad možemo da na osnovu toga kažemo da smo jesmo odlični to može da važi za taj tip muškaraca a ne obavezno za sve.
Nekad možda osećamo ko bi nam bio odgovarajući i takve nepogrešivo biramo, slika o samim sebima može da bude predivna, u tom kontekstu naše spretnosti ali nekome bi bila običan prosek.

Ipak neki minimum oko koga se svi slažemo šta bi bila spretna žena ili muškarac postoji i sasvim odgovorno tvrdim da ga i više nego potpuno zadovoljavam.
:rotf:

Nemam pojma, valjda si dobar kad ti bivše ljubavi kažu da posle tebe nikad više nisu osetile seks na taj način a znaju da ga neće dobiti nikad više od tebe pa motiv dobiti ne postoji u trenu kad to izgovore.
Čekam da mi neko to kaže pa ću ti odgovoriti.

Poslednja izmena:
Nemam pojma, valjda si dobar kad ti bivše ljubavi kažu da posle tebe nikad više nisu osetile seks na taj način a znaju da ga neće dobiti nikad više od tebe pa motiv dobiti ne postoji u trenu kad to izgovore.
Čekam da mi neko to kaže pa ću ti odgovoriti.

znaci nije jos niko reko, znaci prosek.

moze, lepo je i podrzavam kad zena moze i hoce da bude sve sto zeli, pogotovu kad zna...
al iskreno, vecina nezna ni da ima one misice dole jos manje da ih koristi, a neke neznaju ni ruku da stave na biser ;)

Back