Da li sledi raspad Demokratske Stranke?

Prema informacijama jednog mog prijatelja iz DS-a u DS-u vlada veliko nezadovoljstvo trenutnom situacijom, time sto ce DS najverovatnije ostati van vlasti . Na taj nacin ce mnogi funkcioneri DS-a izgubti svoje funkcije i apanaze pa zbog toga ti ljudi vrse ogroman pritisak na vrh DS-a da po svaku cenu formira vladu makar sa crnim djavolom ne bi li tako funkcionere koji su izgubili funkciej na lokalu , pogotovo u Beogradu prebacili na republicki budzet.

Sve u svemu ako se to ne desi da li smatrate da ce DS doziveti sudbinu SPS-a is 2000te godine i da li ce doci do raspada demokratske stranke?

:rotf::rotf::rotf::rotf:

cekaj, moram jos jednom

:rotf::rotf::rotf::rotf:

Prema informacijama jednog mog prijatelja iz DS-a u DS-u vlada veliko nezadovoljstvo trenutnom situacijom, time sto ce DS najverovatnije ostati van vlasti . Na taj nacin ce mnogi funkcioneri DS-a izgubti svoje funkcije i apanaze pa zbog toga ti ljudi vrse ogroman pritisak na vrh DS-a da po svaku cenu formira vladu makar sa crnim djavolom ne bi li tako funkcionere koji su izgubili funkciej na lokalu , pogotovo u Beogradu prebacili na republicki budzet.

Sve u svemu ako se to ne desi da li smatrate da ce DS doziveti sudbinu SPS-a is 2000te godine i da li ce doci do raspada demokratske stranke?

Ti imaš prijatelje.....:rotf::rotf:

Još u DS....:rotf::rotf::rotf:

Na zalost istina je.Pukli smo nacisto.Neke moje informacije iz opstine stari grad govore to isto. Imam tamo rodjaka sta mi naprica da ne poverujes.VIdecemo sta ce novine da pisu ovih dana.Pocele su neke svadje izmedju Tadica,Dinkica,Canka ,Rasima.
Nesto tu ne stima,a od kada su oni juce zvanicno napravili dogovor velika je zbrka u zes-u.

Na zalost istina je.Pukli smo nacisto.Neke moje informacije iz opstine stari grad govore to isto. Imam tamo rodjaka sta mi naprica da ne poverujes.VIdecemo sta ce novine da pisu ovih dana.Pocele su neke svadje izmedju Tadica,Dinkica,Canka ,Rasima.
Nesto tu ne stima,a od kada su oni juce zvanicno napravili dogovor velika je zbrka u zes-u.

:lol: :rotf: :rotf:

a posle kazu jerry izmislja :D

a u opštini stari grad ima odbornike čanak i rasim:lol:

naravno svakoj sekti dodje kraja...dobro uvak pobedi na kraju.....samo da negresim

tj videcemo koliko srbi dugo mogu da budu toliko glupi,odnosno oko 40% nas

Nemoj da se zavaravas, medju tih 40% ima mnogo onih koji bi priznali Kosmet za EU.

Citao sam pre neki dan lep tekst koji govori o problematici podela u Sebiji na "patirote", "izdajnike", "evropejce", "rusofile", "one sto su za EU", "one sto su za Kosmet"...
Penta je da je sustinska podela u tome da li nam je blizak ili nije americki nacin globalizacije, odnosno da se stranke dele na one koje odobravaju americku globalizaciju i one protiv.

daj bre markowac dok kad ces da pravis budalu od sebe vise,evo ja ti dajem imformacije iz prve ruke da od tog tvog nadanja da ce da se raspadne DS nema nista a isto tako nema nista od toga da ce DS ostati van vlasti!!

Ne, ja se samo osvrćem na neke bezvezne izjave ovde na forumu... :)

Znam da nisi svestan ali ti sada pricas radikalsku pricu... "Mi smo pobednici", "Sve smo jaci i jaci". Cak si i odmakao dalje od radikalne politike posto su njihove tvrdnje imale smisao u kontekstu najjace stranke i jacanju te jedne stranke, a ova koalicija "Buckuris" nema cime da se pohvali na ovim izborima. Vecinu nema, koalicni potencijal nema, skupio se sav sljam pod isti kisobran, mora da moli, da menja svoju politiku...

Back