Da li si zadovoljna...

У раној младости сам била стално искомплексирана својим изгледаом: превише висока, превише мршава...мислила сам да су све моје другарице лепше од мене...
Сад, што сам старија, све сам задовољнија! Не, наравно да не изгледам боље него некад, али како иду године и како се моје вршњакиње претварају у дебеле и зарозане тетке...онда моје некадашње слабости испливавају као добре особине!
Телом сам задовољна, мада баш ништа не чиним да га одржавам у форми, чиста генетика...
А лицем...хм...последњих година ме помало хвата паника због борица које су почеле да се појављјују, и због тога што ми се сваки и најмањи умор јако очитава на лицу.

Е, кад сам већ код генетике... ти моји преци су се могли мало потрудити да ми оставе мало квалитетнију косу, онако бујну и таласасту...а не меку и равну!

Uh, izgled, big deal. :lol: Mislim, obradujem se sebi u ogledalu, tu i tamo. Ali ne zbog izgleda. Nego zbog svih promena koje je život u taj izgled upisao. Vidim te promene, a istovremeno mogu da vidim i onu malu plavu devojčicu od pre 20 godina...
Zadovoljna? Ne razmišljam o tome, to znači da valjda jesam.
E, juče me izludela kosa. Nenamestiva je. Jel se i to računa? :lol: :lol:

Generalno sam stidljiva osoba kada je telo u pitanju. Smara me što se ljudi toliko bakću izgledom /svojim, tuđim/. Lepo mi je /kao posmatraču/ kada je neko lep. Lepo, ali nekako nebitno... :D

danas mi priča drugarica koja je smršala 20 kilograma...
da je otišla na fitness, i trener je pogleda, i kaže joj da se dobro pogleda u ogledalu i da mu kaže šta bi na svom telu želela da promeni:p
ona kaže:
yebote čoveče, pa ja sam sada ribetina i sva sam do jaja zgodna i lepa i vitka:p

ja bi volela da su mi živci malo deblji:p
i da ne planem zbog svake sitnice. da mi se vrati strpljenje.
ostalo je ok...malo me muči ovih 10 kg viška.....

Znas li kako,nikada nisam bila zadovoljna svojim izgledom,uvek sam bila buckasta.Sada,kada sam smrsala i ne izgledam lose (malo sam neskromna) nisam srecnija veruj mi.Shvatila sam da nije sve u fizickom izgledu nego u tome kako se ti osecas,ako te neko voli,volece te takvu kakva si.Zato,drage moje,nemojte se opterecivati svojim kg-ima,garderobom i sl. sitnicama koje su prolazne.

Наравно да се не треба оптерећивати...
...Али да ли си сигурна да би тај ''неко'' волео да има поред себе жену од 120 кила, са брковима, недепилирану, без фризуре, са запуштеним теном, ижџикљалим обрвама, изгужвану и зарозану? А ти му онда потегнеш аргумент: ''Ако ме волиш, волећеш ме такву каква сам! Лепота је пролазна!''

Uglavnom se ne žalim... Nešto mi se stomak povećao, ne znam šta mu je poslednjih meseci; a baš sam ranije imala strava ravan
icon_confused.gif
Ali ranije mi je uvek ****** kao bila velika, ustvari tek sad sam skontala - samo naspram ostalih delova tela. Sad sam se malo ubucila i sam sad sam skladna, i grudi su mi porasle
icon_biggrin.gif

Zadovoljna sam licem, zubima, ustima i svim tim stvarčicama
icon_smile.gif
Leti mi se pojavi po koja pegica, ali nije opasno:)

U svakom sklučaju, pitajte me kad rodim dete
icon_confused.gif
Nadam se da se neću mnogo deformisati
icon_razz.gif

mackica ns:
Uglavnom se ne žalim... Nešto mi se stomak povećao, ne znam šta mu je poslednjih meseci; a baš sam ranije imala strava ravan
icon_confused.gif
Ali ranije mi je uvek ****** kao bila velika, ustvari tek sad sam skontala - samo naspram ostalih delova tela. Sad sam se malo ubucila i sam sad sam skladna, i grudi su mi porasle
icon_biggrin.gif

Zadovoljna sam licem, zubima, ustima i svim tim stvarčicama
icon_smile.gif
Leti mi se pojavi po koja pegica, ali nije opasno:)

U svakom sklučaju, pitajte me kad rodim dete
icon_confused.gif
Nadam se da se neću mnogo deformisati
icon_razz.gif
trudnoca je izgovor lenjih zena!!!

Zena nikada nije zadovoljna svojim izgledom i dok god je tako, dobro je!
Uvek moze bolje.
Da, generalno, sustinski sam zadovoljna, ali uvek tezim boljem, necem drugom, promeni, ubija me monotonija, pa i izgleda.
Promene su pozeljne, naravno one kje su na bolje! :)

mackica ns:
Da znaš da se iskreno nadam da si u pravu:-D
Toliko sam ih se naslušala - jao ,samo os sebe se lepi, SVE sam probala ali ne ide dole... ccccc... :roll:
Ovako, ako mi bar neko kaže da ipak zavisi od mene, znam da ću biti dobra8-)
teze je posle trudnoce,to je tacno ali nije nemoguce!!!
pa zar mislis da sve one medijske licnosti koje smrsaju mesec dana posle porodjaja imaju brze metabolizme?bilo bi cudno.
kad se zalim da sam se ugojila a oni mi kazu "to je normalno imas dete" dodje mi da ih zadavim!imam al sam ga rodila pre vise od tri godine!!!kako bi to moglo da utice na moju tezinu sada?!

Hehehe, i ja sam jednoj drugarici skoro rekla, kad se žalila kako joj je sve dobro, samo ne može da skine stomak - pa, dooobrooo, rodila si dvoje dece8-) A ona isto odreagovala - pa, šta, jel' to znači da MORAM da budem debela:x A ja nisam ni razmišljala o tome, kao samo htela da je malo utešim:roll:

Ma sve je ok, koza lica mi je normalna,kvalitetna,gusta i zdrava kosa,dobri zubi,grudi su mi ok ali kada bih mogla da se ugojim malo to bi bas bilo extra ali mi ne uspeva a stvarno mi treba koje kilce.
Ako neka ima neki savet kako da nabacim koje kilo neka kaze,neka ne cuti!

nisam nije lepo moje telo, ali tozavisi od raspolozhenja izgleda

ok, lepo je kad je obuceno,noge su mi ok.zavisi stanosim, aliovako golo je bez veze

volim noge kad su zategnute.. nekad sam lepa kad se gledam a nekad nisam, valjda objektivno sam nelepa. imam neki okrutan pogled ponekad, to sam primetila. uskoro cu ubijati. a valjda nekad delujemi detinjasto, egoista sam i nerealna i to ce me stici a najbolje je ljudi spojiti dva casa skakanja

etotako ti nisi skromna

Back