Da li si zadovoljna...

e kad pogledam nista specijalno mi se ne svidja a opet nisam ni nezadovoljna.
srecna sam sto imam manja stopala i lepe ruke
opet mi se ne svidja metabolizam koji su mi ostavili preci,jbt toliko suzdrzavanja
i asimetrija(koju samo ja primecujem i oni kojima ukazem)
i masna koza lica(koliko nege:mad: )
ali imam lepu kozu tela
ma mogu o sebi da pricam 100 god

U pubertetu sam htela da promenim minimum 5 stvari, a sad...ne, ne bih stvarno. Zadovoljna sam. Btw, gledah noćas Opru i neke mučenice koje su toliko nezadovoljne svojim izgledom, da stalno vise kod hirurga i idu češće pod nož nego na godišnji odmor. Sva sam se naježila. Jer realno te žene očigledno imaju problem u glavi ...mislim sve su o.k. i lepo izgledaju, a stalno su nezadovoljne, kao nešto im fali, i onda ponovo na operaciju, pa još malo botoxa, pa još malo usis usis salce, pa malo zatezanja...i svaki put kad im otoci i modrice prodju ukapiraju da ništa nisu zadovoljnije ni srećnije i razmišljaju kad će na sledeću operaciju. Bila je neka žena od 28 god. koja je do sada imala 26 intervencija. Izgleda lepo, ali izveštačeno i plastificirano, dala bih joj 10 god. više nego što ima. Kad se smeje misliš, pući će joj lice. Izmedju obrva su joj izvadili mišić koji se grči kad se mrštimo, tako da stvarno smešno izgleda. Napravi ljutitu facu ali ne može da se mršti, čelo i obrve su u položaju ''sve mi je super'' a oči šalju sasvim drugu poruku. Ma užas, kao barbika sa facom šivenom iz delova (nos ovog pevača, jagodice one glumice, usne onog....)
Uh baš sam se primila, ipak je to samo Opra(h)
E hanibalka dobro se seti da promeniš avat. sa onim mrdalicama, toliko su mi odvlačile pogled kad čitam druge postove na nekoj strani, užas...a fala Bogu nema strane da nema neke tvoje poruke tako da...ova sličica ti je bolja

gurmanci:
svojim izgledom? Sta ti se na tvom telu dopada a sta ne? Mislim iskljucivo na fizicki izgled.

Generalno jesam. Mislim da sam skladno građena, ne moram da vodim mnogo računa o ishrani, puj, puj...nadam se da će tako i da ostane.
Jedino bih volela da imam malo veće grudi, i da mi koža lica nije masna.
Dopadaju mi se naročito oči i usne, i ruke. I ramena.:lol:
I stomak.
A ne dopadaju mi se butine i guza, ali na tome mora da se radi da se dovede u zategnuto stanje. Znači podložno poboljšanju. :mrgreen:

sve je podložno poboljšanju, na sreću za godine koje dolaze :mrgreen:
ja sam zaqdovoljna proporcionalnim telom - skladno se gojim :P Ništa ne visi i to, a volim i svoju guzu, prćastu :roll: I ruke i tabane (tabani su mi fetiš!). Sve ostalo, uz dobru negu, izgleda ok...
Moram na plivanje, ali to ima više veze sa zdravljem nego sa izgledom :roll: Bem ti sedeći posao.

hanibal77:
:lol:
cekam sad neku goozu od piafa pazi se
e aphroditi ako je za utehu nama sa masnom kozom ce se kasnije pojaviti bore,i manje njih

E pa znam, zato se i ne brinem. I ne koristim baš tako redovno kremice protiv bora iako bih po godinama i trebalo. A i ne izlažem se mnogo suncu. Čuvam svoj beo ten.
Kad vidim ove austrijanke koje se čvare na suncu, kako sa 35 izgledaju kao da im je 50, neka hvala, ja se držim hladovine debele.:lol:

pa prilicno sam zadovoljna svojim izgledom i gradjom,lako mi se prave i odrzavaju misici,jedino mi se stomak ne svidja i tu mi se uvek prvo pravi salo :roll: i koliko god vezbala stomacne misice,uvek milim da treba jos (a i treba).
metabolizam bi mogao da bude i malo bolji,ali ja se navikla pa sam odavno presla na zdravu ishranu sto i nije tako lose.
a za razliku od nekih gore imam jako suvu kozu i vec su mi se napravile bore ispod ociju i na celu jer se stalno nesto mrstim dok pricam,a i oko usta jer se mnogo smejem a bas i ne bi trebalo da ih imam u mojim godinama.:roll:
ali ajde,navikla sam se na svoje telo i ne bih ga menjala.

Nikad nisam bila zadovoljna svojim izgledom, uvek me je iznenadjivalo kada se nekom dopadnem... i danas mi je to cudno... mislim koliko ljudi obracaju paznje na fizicki izgled...

Veoma sam stidljiva i skromna, ali nikad... bas nikad ne bih zbog nezadovoljstva fizickim izgledom operisala nesto... a meni bi to bilo lako, posto mi je brat plasticni hirurg... Nikad nisam imala neko posebno misljenje o svom fizickom izgledu, ali ni o tudjem...

Zadovoljna sam svojim izgledom. Jedino bih volela da imam malo cvrsci stomak. I posto mi se mnogo svidja kad devojka ima lepe zube, volela bih da su i moji malo lepsi, mislim nisu bas losi, ali mogli bi biti i lepsi. A na meni mi se svidjaju ten, oci, usne, nos, ramena...

.........zubi......uh......cetka za zube mi je najbolja drugarica ali bez rezultata.....'bem ti gene.......jedino mi jos ocnjaci lepo izgedaju....sharp nema sta hehe...........e sad, to sto dupe preti da zauzme i cetvrtu dimenziju i rasprostre se i kroz vreme, ne zabrinjava me posebno.....ipak je my butt nesto poput karakterne crte :rolleyes:

Meni na sebi sve vise i vise smetaju sitne borice koje pocinju da se pojavljuju oko ociju kada se smejem i dlacice kojih imam toliko mnogo da silno vreme trosim na depilacije itd.
Eto, to su one lose stvari (od kojih sam vecinu nasledila od tate :) ).
Od mame sam ipak nasledila lepu figuru, visinu,kosu, lepe crte lica...
Ma zadovoljna sam!

Back