gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
........
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gurmanci:svojim izgledom? Sta ti se na tvom telu dopada a sta ne? Mislim iskljucivo na fizicki izgled.
Pa ženo valjda ti nisam ja ciljna grupa, muškima treba da šetaju oči kad čitaju , ne meni...a lepa si...ne vraćaj one muzgaljice molim te...hanibal77:znaci nisam bas nesto pa ne odvlacim paznju?
ma vratice se moje sike
*misutka*:Pa ženo valjda ti nisam ja ciljna grupa, muškima treba da šetaju oči kad čitaju , ne meni...a lepa si...ne vraćaj one muzgaljice molim te...
Ovo za masnu kožu je potpuno tačno, provereno na članicama moje porodice evo već dva kolena, hihihanibal77:
cekam sad neku goozu od piafa pazi se
e aphroditi ako je za utehu nama sa masnom kozom ce se kasnije pojaviti bore,i manje njih
hanibal77:
cekam sad neku goozu od piafa pazi se
e aphroditi ako je za utehu nama sa masnom kozom ce se kasnije pojaviti bore,i manje njih
pametno!Aphroditi:E pa znam, zato se i ne brinem. I ne koristim baš tako redovno kremice protiv bora iako bih po godinama i trebalo. A i ne izlažem se mnogo suncu. Čuvam svoj beo ten.
Kad vidim ove austrijanke koje se čvare na suncu, kako sa 35 izgledaju kao da im je 50, neka hvala, ja se držim hladovine debele.
e ludice...etotako:
vazno je da neko bude zadovoljan, ako budem sebe gledala kroz tvoje oci mozda cu i ja na trenutak biti zadovoljna izgledom
gurmanci:svojim izgledom? Sta ti se na tvom telu dopada a sta ne? Mislim iskljucivo na fizicki izgled.