Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.381
Podrzavam Sinnketa..Pametan odgovor pametnog choveka...Navalite na njega...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Artinve:nesto mi se non-stop javlja Nicifor... ali nisam siguran
Artinve:blokirao sam... podseti me sutra... sada sto se vise pokusavam setiti , manje ni uspeva... mada vrlo je verovatno da je tako...
Artinve:da Acim... bem ti nicifora... znam da je nesto cim![]()
Artinve:pazi samo da ne pocnes da mi tepas...tada sam nezgodan![]()
bojna:pa da upravu si bezve je da odglumis ali moras joj nekako prici. slaba tacka je ono sto ona zeli, neki njeni problemi, interesovanja(mozda mozes da joj kazes nesto novo ili da se i ti zainteresujes da ona tebi prica "i da se pravi pametna". pa naravno da ces biti onakav kakav jesi to se prepoznaje kakav si. ne znam inace ko ti je pavle vujisic.
eto... sada sam se uplasiozelenooka:Uf, ovo Nićifor teško može da se tepa. :-D Kako bi to zvučalo Nićiforko, Nićko...:-D
bojna:Da li si se nekad(ikad) uplasio zene, dugih nogu i mac(ijh) ociju.
Ovo pitanje je postavljeno muskarcima,ali bi mi i svaki komentar zenske osobe mozda jos vise znacio, jer one to dobro mogu da osete, a muskarci ce mozda biti neiskreni,jer otkud bi priznali svoj strah.
Aleksej_BASO:Ne ja se ne palsim fuxa!
Aleksej_BASO:Pa fuxe, na to sam i mislio.
OK uplasim se jedino sponzorusa, jer nema kesha, ali samo to.
Aleksej_BASO:Pa malo se plasim blama, kao ono "ste se koji k...c trpas tu oko mene kad nemas kesha..."
Mislim mene bude blam zbog njih...
Ma koji blam, ja bih joj vratio istom merom.Aleksej_BASO:Pa malo se plasim blama, kao ono "ste se koji k...c trpas tu oko mene kad nemas kesha..."
Aleksej_BASO:Pa malo se plasim blama, kao ono "ste se koji k...c trpas tu oko mene kad nemas kesha..."
zelenooka:Uf, bre, Aleksej, što me sekiraš, pa njih treba da je blam što propuštaju takvog momka kao što si ti...Bruka i sramota. ;-)
Aleksej_BASO:Ah sta da ti kazem....?
Objasni ti to njima.![]()
zelenooka:Gde si, Aleksej, vidiš li ti opet grupnjak ovde...;-)
Aleksej_BASO:Ej utanjio sam sa internetom, tako da sam na forumu samo na trenutke.... :-( :-( :-(
I to ce jos dugo da potraje, ali nema veze, malo da se ljudi ovde odmore od mene....
Kome trebam uvek me moze naci na PP![]()