Dobri covece da li si kad procitao koju knjigu ili sve sto ti treba trazis na "Wikipediji". Pa nju moze da pise ko god stigne. Ne razumem ljude koji se stide svoga korena, pa da su Srbi imali najvece zlocince na svetu to ne znaci da je ceo narod zlocinacki. Pa Nemci su pobili vise miliona ljudi pa neces sresti ni jednog Nemca da se ne dici svojim nacionalnim bicem. Samo je problem u tome sto svi smeju da se dice svojim nacionalizmom osim Srba, jer nam je za vreme Titove vladavine godinama usadjivano da je to nesto negativno. E sad ne znam koje si godine rodjen pa se mozda ne secas tog perioda ili nisi ni bio rodjen, no nije ni bitno. Bitno je to da nam je upravo zbog toga sto se stidimo svog porekla bas tako kako jeste. Izgleda da je na Kosovu izginulo sve sto je bilo pravih Srba a ostala fukara da prenosi svoje gene, cast izuzecima. Nemoj da se nadjes uvredjenim sa ovom mojom konstatacijom ne odnosi se na tebe ili bilo koga, vise je kao uopstena konstatacija. Sto se tice onoga da nismo "cackali mecku" pitanje je sta bi se desilo da smo ostali u trojnom paktu i da nisu izvrsili drzavni udar, mozda bi nam maternji jezik sad bio nemacki i svi bi verovatno bili ponosni na to pa ne bi bilo glozenja oko toga ko je srpski nacionalista i sta to znaci. Jer da Hitler ne zakasni zbog nas da napadne Ruse koji takodje nesto nisu bili bas pripremljeni za rat kao ni mi. Verovatno bi ih pregazio do zime, ovako ga zima zaj.... i on se ukopa u Rusiji. Da je osvojio Rusiju dobio bi njena bogastva a onda zbogom "pacifisti" i "nacionalisti" svi bi smo bili u "Hitler jugendu", mislim ko bi preziveo, a posle bi bili ponosni Nemci. Pa kao sto rekoh svi bi se time ponosili. Ne razumem jos nesto zasto je gerilski (hajducki) rat kukavicki, ako raspolazes sa malo vojne sile to je jedini razuman nacin ratovanja i kroz celu svoju istoriju smo ratovali na taj nacin jer smo malobrojan narod a sobzirom da se svi odricu imena Srbin bice nas sve manje.