Da li sex kvari karakter..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad_LupimLupim:
Moze da se protumaci kao i da osoba zna sta hoce u zivotu (:

Napr. On je sa devojkom ..svidja joj se, pokazuje odredjenje emocije prema njemu, devojka misli da se ona i njemu svidja bar u istoj meri koliko on njoj,a on je sa njom samo radi sexa i to naravno njoj ne saopstava vec svesno znajuci sta hoce odrzava tu vezu. Ili obrnuto devojka je sa mladicem samo radi sexa i to mu ne stavlja do znanja ...zar to nije odlika loseg karaktera..

vezivajuci karakter i sex pomenu se u jednom momentu i prevara... Koliko je sex prevara odlika loseg karaktera ili dobrog ..Znaci li to ako neko ima dobar karakter da on nece prevariti vec ce napr, vezu koja ne funkcionise iz bilo kog razloga da prvo raskine pa onda sebi potrazi drugog partnera ...ili naprimer ..zena se razvela od muza koji je imao godinama svalerku tek nakon sto je odgajila decu ..decu je stavila u prvi plan a tek posle mislila na sebe .. znaci li to da je ona imala dobar karakter..

Kod mene seks trenutno utice na karakter...
Kad ga imam onda sam happy, otkacena, vesela, druzeljubiva, luda itd. :-D a bez njega sam mrzovoljna, bezobrazna, mrgud, zatvorena... :mad:
A ako cemo ozbiljno, zaista mislim da sex djelimicno "otvara" ljude, ako dozvole sebi da mu se prepuste..

kučka:
Napr. On je sa devojkom ..svidja joj se, pokazuje odredjenje emocije prema njemu, devojka misli da se ona i njemu svidja bar u istoj meri koliko on njoj,a on je sa njom samo radi sexa i to naravno njoj ne saopstava vec svesno znajuci sta hoce odrzava tu vezu. Ili obrnuto devojka je sa mladicem samo radi sexa i to mu ne stavlja do znanja ...zar to nije odlika loseg karaktera..

ovo sam i ja rekla...

kučka:
Da li..? .. Ili ga poboljsava ? ..ili sex nema veze sa karakterom..?

Ima li uopste nekakav uticaj..? ili obrnuto..utice li karakter na sex..?

kakvo konfuzno pirtanje...ne kvari ga...mozhda ga gradi ako uzmemo da svako isqstvo gradi karakter...i sex je isqstvo...
kako utiche karakter?...pa mislim karakter je ono shto jesi...tako daaa...

pa mislim....karakter je ono shto je chovek...dakle shta ti mislish dal utiche na sex onos hto jesi?...pitanje je glupo totalno

Back