Da li seksualnu simpatiju izrazavate samo u slucaju da mislite da bi verovatno moglo

Nemoguce je da samo jedna osoba bi mogla da ti se cini "dovoljno seksi"... izgleda nisi shvatila poentu teme potpuno? Ajda kazem da si ipak shvatila dovoljno da ne pomislim da si mentalno zaostala i da si dala dovoljno dobar odgovor.
Ne znam od kuda me to znas od ranije?

Mozda sam i mentalno zaostala :lol:...rekla sam da sam rekla,jednom...koliko se puta desilo i da li je,necu reci...
Nisam ni taj jedan put rekla da bi imala nesto od toga,nisam racunala na sex,ali sam imala potrebu da kazem...inace,ne bih rekla tako nesto svakome,svaki put kada me privuce...to je glupo...
Ne znam da li sam potrefila poentu...kontrolisi se...nisam ti rekla nista ruzno.

koliko puta moramd a kazem da zelim da znam odakle me to znas da bi ti STVARNO poverovala da ja (izgleda) stvarno zelim to da znam? Evo reci cu ti jos jednom: zanima me odakle me to znas. Reci to?

Mozda banuju i tebe, posto je kaznjivo pricati kako su neki ljudi klonovi ako se to ne uspostavi i pre nego sto moderatori uspostave... to je klevetanje korisnika. Strogo zabranjeno (valjda i na ovom forumu, neznam).

Dakle, mozda tebe banuju a mene uopste ne banuju nimalo?

Poslednja izmena:
koliko puta moramd a kazem da zelim da znam odakle me to znas da bi ti STVARNO poverovala da ja (izgleda) stvarno zelim to da znam? Evo reci cu ti jos jednom: zanima me odakle me to znas. Reci to?

Mozda banuju i tebe, posto je kaznjivo pricati kako su neki ljudi klonovi ako se to ne uspostavi i pre nego sto moderatori uspostave... to je klevetanje korisnika. Strogo zabranjeno (valjda i na ovom forumu, neznam).

Dobro...ne zanima ni mene.:lol:
Ne znam te,izgleda...tema je dobra,nadam se da ce se primiti ovde...ili na religiji,kako god...ako ljude ne bude mrzelo da ukljuce mozak.
Pozzz...mozda...nema veze...

tema je o izrazavanju SEKSUALNE simpatije... a ne "bilo koje" simpatije. Neki je (verujem) izrazavaju povrsno "Seksi si i to je to"... neki mozda i ono "zato i zato si mi seksi"... neki izrazavaju samo "na kraju veceri, kad pratilja/pratilac sa kim se izaslo treba da se rastane pa kao moze li da se udje ipak malo pa onda tu se kaze", dakle, neki izrazavaju ono... kao na losim filmovima. Neki samo onda kad misle da ce do seksa i doci (50 + %), dakle, vise ekonomski nego romanticno, neki i onda kad su ubedjeni da nece... recimo, (relativno) malo starije zene cesto znaju da hvale momke za neke njihove osobine... da mu zbog tih osobina pozele da **** svaku noc po 2 itd., ili da mu (u sali) ponude da im bude zet... itd. To je primer kad se zna da nece biti seksa a izrazava se simaptija... verovatno cest svuda, pa eto ko nije razumeo temu ni pored teme mozda sad skapira iz primera.

Poslednja izmena:

Dakle, mozda tebe banuju a mene uopste ne banuju nimalo?
mozda, ko zna..niko nista ne zna..krhko je znanje:zstidljivko:
a sad malo uljudnije pricaj sa ljudima, ako je moguce..
hvala.:hvala:

Simpatiju izrazavam prema svima koji su mi simpaticni i onog trenutka kad su mi simpaticni i tu nema nikakve pozadinske price o sexu, kao sto je nema ni u obrnutoj situaciji kad izrazavam nesimpatiju. :P
ewp recimo meni je divlja izuzetno sexualno simpaticna..ima tu energiju..:zstidljivko:
samo sto sam jos uvek orjentisana hetero, pa onda nistaz:lol:

Back